Saw your face and got inspired

Friday, March 11, 2016 6 Comments A+ a-

Există oameni care își pun o amprentă pozitivă și foarte puternică asupra vieților noastre. Eu sunt norocoasă și consider că am astfel de persoane în jur, tocmai de aceea încerc să le prețuiesc și să mă bucur de prezența lor în realitatea mea.

Vorbesc despre oamenii care mă inspiră. Oamenii care investesc în ei înșiși, valorificându-și aptitudinile și pasiunile. Vorbesc despre oamenii care se luptă cu propriile limite, ieșind constant din zona de confort, tocmai pentru a evolua și a ajunge mai sus decât și-au imaginat vreodată.

Vorbesc despre oamenii care mă determină să procedez la fel. Despre cei care știu că mai importante sunt faptele decât vorbele, despre cei care acționează și nu se mulțumesc cu puțin. Au anumite așteptări și pretenții, vor să-și impresioneze propria persoană, vor să-și demonstreze că ei pot mai mult de atât.

Vorbesc despre oamenii care mă motivează È™i îmi arată că norocul È›i-l faci singur, fiindcă el apare în vieÈ›ile celor care lucrează pentru visurile lor È™i nu aÈ™teaptă să le cadă oportunitățile din cer. 


Vorbesc despre cei care se educă singuri și nu pleacă urechea la cei care nu cred în țelurile lor. Fiecare om are o călătorie de făcut, iar el e singurul care poate vedea măreția drumului pe care îl are de parcurs în viață. Ceilalți nu au cum și nu au de ce să-i înțeleagă scopul și destinația, atâta timp cât el este singurul capabil de a vedea priveliștea de ansamblu.

Vorbesc despre oamenii care riscă neobișnuitul și nu se mulțumesc cu banalul. Care învață din mers și profită de fiecare lecție și provocare ieșită în cale. Despre cei care întotdeauna văd parțile bune ale lucrurilor și nu se tem să viseze cu voce tare.

Vorbesc despre oamenii care iau atitudine din tot sufletul, mutând munții din loc prin simplul fapt că vor și că au suficientă încredere în ei.

Există oameni curajoși, care își pun toate speranțele în puterea lor de a încerca și de a merge mai departe orice ar fi. Acțiunile lor mă inspiră să țintesc mai sus, mă determină să învăț mai mult, să devin mai mult. Ei mă fac să-mi doresc să devin un om mai bun. Iar asta... spune totul.

6 comentarii

Write comentarii
Friday, March 11, 2016 delete

Și dacă nu ai fi... nu ai povesti! :D Felicitări pentru forța, geniul și magia exprimării. Big Like! :D

Reply
avatar
Alina
AUTHOR
Friday, March 11, 2016 delete

Aștept să vorbești și despre tine cu așa drag și mândrie, nu doar despre mine! :))))
Te pup Bianca și sunt mândră de tine, în primul rând ești o fată specială! :*

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, March 11, 2016 delete

:))) Multumesc, Alina! Si tu esti la fel de speciala!

Reply
avatar
Alina
AUTHOR
Friday, March 11, 2016 delete

Confirm că îmi place foarte mult cum ai scris acest articol! :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, March 11, 2016 delete

Multumesc foarte frumos! :*

Reply
avatar