The Christmas Tag 2013

Tuesday, December 17, 2013 6 Comments A+ a-

1. Preferi un brad de Crăciun real sau unul sintetic?

Deși ador mirosul de brad, de câțiva ani buni am unul sintetic. Cu fibră optică și fundițe. E super drăguț, însă lipsește mireasma aia specifică sărbătorilor. Mi-aș dori un brad natural, însă din păcate, cei frumoși și bogați sunt exagerat de scumpi...

2. Ești într-o cafenea, este luna Decembrie. Ce îți comanzi?

Ciocolată caldă, neagră. Sau vin fiert.

3. Care sunt culorile tale preferate pentru a decora bradul?

Ca tot omul, îmi place combinația de roșu cu auriu. Cel puțin, așa l-am împodobit de mulți ani încoace. Dacă ar fi să mă gândesc la alte culori, cred că aș alege mov, roz și argintiu.

4. Preferi să oferi sau să primești cadouri?

Îmi place atât să ofer, cât să și primesc! Bani să fie! :))

5. Cum arată masa de Crăciun tradițională pentru tine?

În primul rând, un Crăciun tradițional este acela petrecut împreună cu familia. Obligatoriu. La noi în casă așa s-a procedat mereu. Nu aș simți că sunt sărbători, dacă nu ne-am așeza la masă cu toții. Referitor la mâncare, sunt nelipsite sarmalele, friptura, cozonacul și prăjiturile.

6. Cum îți place să te îmbraci în ziua de Crăciun?

Nu stau nici în pijamale, dar nici gătită prună nu mă fac. Mă îmbrac frumos...și atât. Nu cu rochie de gală sau alte nebunii.

7. Care este melodia ta de Crăciun preferată?

BineînÈ›eles că nu mă pot rezuma la una singură. Am o groază care îmi plac! ÃŽnsă voi menÈ›iona doar... So this is Christmas - Celine Dion, Carol of the bells È™i Let it snow - Dean Martin.





8. Care este filmul tău preferat de Crăciun?

Grea decizie. Nici aici nu pot spune un singur film... How the Grich stole Christmas, Home alone 1, Look who's talking, The Polar Express, Four Christmases, Fred Claus, A diva's Christmas Carol, Jack Frost etc.

9. Obișnuiești să deschizi cadourile înainte sau după masa de Crăciun?

În seara de Ajun. Așa am făcut mereu. Țin minte că atunci când eram mică, făceam baie și după ce terminam, găseam sub brad darurile aduse de Moșul. Cred că o singură dată am așteptat până dimineață, însă nu a fost bine, pentru că nu am putut dormi toată noaptea stând cu gândul la cadouri. :))

Acest Tag a fost preluat de la Anda Zelenca. Cine mai doreÈ™te să îl facă, să îl preia de aici sau să răspundă la întrebări în căsuÈ›a de comentarii!  :)

6 comentarii

Write comentarii
Natural
AUTHOR
Tuesday, December 17, 2013 delete

Pinky, cum vinea aia cu "gatita pruna"? Este termen gastronomic sau de fashion? :)))

Reply
avatar
Radu Thor
AUTHOR
Thursday, December 19, 2013 delete

Sărbători fericite! Şi să găseşti sub brăduţul acela sintetic tot ce-ţi doreşti! :)

Reply
avatar