I love my giraffes!

Sunday, October 27, 2013 7 Comments A+ a-

Astazi s-a iscat o intreaga nebunie pe Facebook datorita avalansei de "Profile Pictures" cu girafe. Cine nu este in grupul SuperBlog...habar nu are ce faina e toata treaba asta! Si probabil isi pune intrebari referitor la sanatatea mintala a blogosferei romanesti...

Totul a pornit de la o ghicitoare...ce s-a transformat intr-o petitie! Toti bloggerii creativi si de gasca au ales cate o girafa si au pus-o la expozitie...pe Facebook! Si cu toate ca multa lume tot nu pricepe care-i faza...trebuie sa mentionez faptul ca militam pentru ca girafa sa fie mascota competiei SuperBlog!

Serios...gasca asta de girafe de mai sus...e foarte tare! Ma bucur ca le-am cunoscut prin intermediul acestui concurs! Mi s-a demonstrat faptul ca...desi suntem "rivali" si ne "batem" pentru podium...mai importante sunt intelegerea si prietenia dintre noi! Cu toate ca nu ne stim de multa vreme, "girafii" si girafele din pozele astea...imi aduc un zambet pe fata in fiecare zi! Ma bucur ca v-am cunoscut, oameni frumosi! Desi nu sunt toate persoanele dragi mie in colaj...sa stiti ca va am in gand pe toti in timp ce scriu randurile astea! :)


SUSTINE SI TU REZERVATIA NOASTRA DE GIRAFE CREATIVE!

7 comentarii

Write comentarii
Vienela
AUTHOR
Monday, October 28, 2013 delete

Nici nu iti poti imagina cat sunt de mandra de voi si cat de bucuroasa ca v-am cunoscut! Acum suntem la inaltime si fizic, si psihic! Maine scriu si eu, sa ma laud si sa duc ideea mai departe!

Reply
avatar
Sonia
AUTHOR
Monday, October 28, 2013 delete

M-a distrat teribil girafomania de astăzi. Eu am raspuns corect la ghicitoare, dar asta nu a insemnat ca nu am simtit nevoia unei girafe la profil. Întrebându-mă ce vor spune cei care mă cunosc în real life si care nu au nicio legatura cu blogosfera. Culmea e ca au început să curgă like-urile. Semn că avem nevoie din când în când de câte un zâmbet. Drept care le mulțumesc celor care au pornit această joacă. :) Și ție! :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, October 28, 2013 delete

Si eu ghicisem raspunsul corect...si am pus girafa la profil! In semn de solidaritate si prietenie! :)) Chiar mi-a facut duminica mai frumoasa...acest val de girafe!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Monday, October 28, 2013 delete

SUS CU GIRAFA!!!IUHUUUUU!! Pooop :*

Reply
avatar
Just Me
AUTHOR
Monday, October 28, 2013 delete

Hioiii!<3 ioti si giraffo-barza mea :)))

Reply
avatar