Pădurea fermecată de Johanna Basford

Friday, February 05, 2016 2 Comments A+ a-

Zilele trecute am cumpărat de pe Libris.ro două cărți de colorat pentru adulți - Pădurea fermecată și Grădina secretă. M-a tentat și Oceanul dispărut, însă nu chiar atât de tare. Prea mulți peștișori pentru gustul meu, dar și aceea este drăguță. Ce pot spune? Johanna Basford se pricepe, domnule! Atâtea desene frumoase, încât nici nu am știut cu care să încep.


Înainte de a mă pune pe colorat m-am asigurat că am mai multe nuanțe ale fiecărei culori, nu un singur creion verde și un singur creion albastru. Cu ocazia asta am ajuns să mă minunez de cât de scumpe pot fi creioanele colorate! 10 lei un pachet de 12 creioane de la BIC? Serios?! Pachetul de 24 de culori a costat peste 25 de lei. Mai aveam puțin și dădeam pe creioane cam cât am dat pe fiecare carte (apropo, cele două cărți au fost achiziționate la reducere - eu le-am găsit cu 33 de lei și ceva fiecare și mi s-a părut o super afacere, ținând cont că în mod normal una costă aproape 50 de lei).


Aceasta este prima planșă pe care am colorat-o cap-coadă. Nu este impecabilă, știu. Trebuie să fac astfel încât să nu mai rămână pe foaie urmele de creion, ci să fie totul smooth. Cu toate astea, pentru o primă lucrare cred că a mi-a ieșit o vulpe destul de drăguță.

Cu această ocazie vreau să vă mai arăt câteva desene, pentru a vă face o idee cam cât este de frumoasă Pădurea fermecată. Consider că merită toți banii - pentru mine chiar reprezintă o metodă de relaxare.

Sfat: Înainte de a vă apuca de colorat, asigurați-vă că pe fundal se aud melodiile voastre preferate.











P.S. Scuzați calitatea pozelor, dar camera telefonului a decis că astăzi nu este ziua celei mai bune focalizări. Sper că atunci când vă voi arăta Grădina secretă, acesta va fi mai deschis la colaborări.

2 comentarii

Write comentarii
Andra
AUTHOR
Sunday, February 07, 2016 delete

Vai, minunate <3
Te pup! Spor la colorat!

PS Vreau si eu. Am vazut ca este posibila si comanda internationala pe site :D

Andra | www.andera.co.uk

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, February 10, 2016 delete

Dar cu siguranta le poti gasi si pe vreun site din UK. :D
Daca as fi cumparat cartile cu titlurile in engleza (originale), as fi platit dublu. :))

Te pup! :*

Reply
avatar