Style is a way to say who you are without having to speak!

Wednesday, November 20, 2013 13 Comments A+ a-

Întotdeauna mi-a plăcut să ies din casă aranjată. Chiar și atunci când mă duc până la magazin, prefer să mă dichisesc, fiindcă nu îmi permit să merg cu pijamalele pe mine. Mă respect îndeajuns de mult astfel încât atunci când ies în lume, să arăt impecabil.

Știu că trendurile din ziua de azi sunt foarte ciudate și îți dau mână liberă să te îmbraci cum te taie capul, fără să îți fie frică de faptul că ai putea fi judecat de cei din jur. România, însă, nu s-a dezvoltat atât de tare...precum țările vestice, de exemplu. La noi nu te poți considera Lady Gaga de România, fiindcă toată strada (dacă nu cumva tot orașul) te va arăta cu degetul din cauza stilului tău.


Bineînțeles, ca o româncă veritabilă ce sunt, nu mă pot abține nici eu să nu mă uit cruciș în momentul în care văd pe cineva care a ieșit în chiloți și sutien în piață, doar pentru simplul motiv că așa a văzut la Miley Cyrus...

Eu nu sunt genul acela de persoană care să își schimbe întreaga garderobă după cum bate vântul monden, ci prefer să îmi formez propriul stil, care să mă reprezinte și cu care sunt convinsă că îmi stă bine. În acest caz, important este să știi cum să îți întreții hainele, cum să le păstrezi pentru a rămâne ca și noi. Trebuie să te îmbraci cu bun gust, să arăți mereu bine și să te poți simți excelent în pielea ta, chiar dacă nu ești în ton cu trendurile ce se schimbă de la o zi la alta.

Se spune că haina face pe om și uneori este valabil acest lucru, chiar dacă nu credem. Din punctul meu de vedere, o persoană îngrijită, care ține la imaginea ei, va avea întotdeauna întâietate în fața celor cărora nu le pasă cum ies din casă, fie că au cămașa necălcată sau rochia șifonată.

Vă dați seama cât de urât ar arăta o femeie machiată perfect, cu o coafură chic...dar cu hainele boțite? Sau un domn îmbrăcat la patru ace, a cărui atitudine de macho s-ar risipi în momentul în care i-ai vedea costumul necălcat? Sinceră să fiu, e mai mare rușinea să umbli cu nasul pe sus printre oameni, când hainele-ți arată ca și cum le-ai îndesat în șifonier, iar apoi te-ai echipat cu ce ai nimerit în grabă...


Domnilor, vă spun un secret! Femeile sunt atrase de bărbații curăței, îngrijiți, care nu ies îmbrăcați oricum. Asta nu înseamnă că trebuie să fiți mereu la costum, însă prima impresie contează cel mai mult! Dacă la o întâlnire te vei duce gătit prună, cu un tricou călcat, nu niște pantaloni frumoși, cu siguranță domnișoara din fața ta va rămâne surprinsă într-un mod plăcut și va mai ieși și la a doua întâlnire cu tine. Ideea e să nu fii neglijent, fiindcă vei fi taxat. Poate ăsta este unul din motivele pentru care sunt o grămadă de bărbați necăsătoriți, deși au vârsta potrivită pentru a face marele pas. Stilul vestimentar nu place femeilor. Sigur că mereu va conta caracterul celui de lângă tine, ce are în cap și chestii de acest gen. Însă prima dată, contează mult ceea ce vezi, apoi ce scoți pe gură. Dacă la întâlnirea noastră, la care am stabilit că mergem la restaurantul super luxos din mijlocul orașului...tu apari cu sandale și șosete albe (NOT!!!), o cămașă frumoasă DAR necălcată, îmi pare rău să îți spun, dar a doua întâlnire nu mai pupi!


Femeile, pe de altă parte, sunt mult mai atente atunci când ies din casă. Cel puțin, așa îmi place să cred. Noi ne îmbrăcăm frumos din plăcere. Și, mai ales, ne îmbrăcăm impecabil pentru noi, nu pentru ceilalți! Prinzi mai multă încredere atunci când ai o rochie curată și călcată pe tine, așa că preferăm să ne simțim bine în propria piele. Iar dacă asta vine la pachet cu niște complimente, cu atât mai bine! Și deși pentru cele mai multe dintre noi...călcatul este o povară, în ziua de azi se pot găsi o mulțime de oferte la produse electrocasnice ce te pot ajuta atunci când ești în impas și ai nevoie urgentă de o bluză călcată la dungă pentru o întâlnire cu prietenii sau chiar pentru un eveniment important. Inovațiile în materie de fiare de călcat, mese de călcat...îți fac viața mai ușoară, iar călcatul poate deveni chiar o plăcere!


Este esențial să afișezi o ținută impecabilă indiferent de locul unde mergi, mai ales dacă vrei să faci impresie bună. Trebuie să ții cont de faptul că purtatul unei haine curate și bine călcate va fi mereu la modă.

Astfel, în ajutorul tău pot sări o multitudine de produse, care mai de care mai performante. Tu trebuie să alegi obiectul mai bun și mai practic, care să îți rezolve problema în cel mai scurt timp posibil.


Fierul de călcat Bosch TDS373117P este cel mai potrivit stilului meu agitat de viață, deoarece are o grămadă de avantaje, printre care cel mai mare îl consider pe acela că timpul de încălzire al fierului de călcat este redus la circa 2 minute! Dacă ești super grăbit, acest produs își face treaba mai bine și într-un timp mai scurt! Cum am putut trăi fără el până acum?!

De asemenea, oferă protecÈ›ie specială pentru È›esături delicate, economiseÈ™te până la 25% energie È™i 40% apă, prin intermediul tastei ”eco”. Unde mai pui că poÈ›i găsi combinaÈ›ia ideală între temperatură È™i aburi pentru toate tipurile de È›esături, cu ajutorul a i-Temp Advanced?

Dacă până acum nu v-am convins de faptul că acest fier de călcat este o minune la casa omului, filmulețul de prezentare sigur o va face!



Părerea mea este că fierul de călcat Bosch din gama Edition Rosso ne poate ajuta pe toți să ne definim ținutele perfecte, deoarece orice hăinuță curată devine deodată mai frumoasă atunci când o calci cu grijă. Astfel, vom afișa mereu o ținută impecabilă datorită bunului gust în materie de fashion și, bineînțeles, a micului nostru ajutor, fierul de călcat Bosch.


Articol scris pentru SuperBlog 2013.

13 comentarii

Write comentarii
Mihaela Bolea
AUTHOR
Wednesday, November 20, 2013 delete

Draga mea, chiar acum merg să-mi calc bluziţa pentru mâine. Nu aş putea altfel. Îţi mulţumim atât pentru vorbele înţelepte, cât şi pentru sugestia făcută. Arată într-un mare fel acel fier de călcat :-)

Reply
avatar
Vienela
AUTHOR
Wednesday, November 20, 2013 delete

Imi ceruse prietenia si imi daduse intalnire un coleg de liceu. Pana atunci il vazusem doar in uniforma scolara, asa ca am avut un soc atunci cand a aparut la intalnire cu camasa mototolita, pantaloni de stofa bleu cu mai multe dungi (gresite la calcat) si in sandale. Asa rusine rar am patit. Aveam senzatia ca toata lumea ma priveste si ma compatimeste. :)))) Bine-nteles ca a fost prima si ultima noastra intalnire. :))))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, November 20, 2013 delete

Adevarat, fierul asta de calcat suna foarte foarte bine! :D

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, November 20, 2013 delete

Ma faci sa ma simt mai bine! Ma gandeam ca dupa postarea asta, toata lumea o sa imi sara in cap din cauza ca judec oamenii dupa camasa purtata - e sifonata sau calcata? Daca e sifonata, nu mai ies la intalnire :))

Reply
avatar
Alina
AUTHOR
Thursday, November 21, 2013 delete

Pinky, ai facut un articol cuminte, stii, dar ai bagat niste adevaruri care conteaza foarte mult in zilele noastre :)
Mi-ar fi placut putin mai multa indrazneala din partea ta :)
Te pup :*

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, November 21, 2013 delete

Merci Alina! :* Dar nu stiu cum l-as fi putut face mai indraznet :))

Reply
avatar
Spunsieu
AUTHOR
Saturday, November 23, 2013 delete

"Fiara" Bosch e pe lista mea de dorinte. M-ar ajuta enorm ca rufele ma plictisesc ingrozitor.

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Saturday, November 23, 2013 delete

Cred ca ar fi utila tuturor aceasta "fiara" :))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Sunday, November 24, 2013 delete

imi place mult blogul tau si ma bucur ca te-am descoperit!
o duminica frumoasa iti doresc!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Sunday, November 24, 2013 delete

Imi place foarte mult blogul tau si ma bucur ca te-am descoperit!
o duminica frumoasa iti doresc!

Reply
avatar
Tuesday, November 26, 2013 delete

e bine ca te respecti si te aranjezi indiferent de ocazie :D eu vad mereu ,,specimene" cu hainele aranjate, scumpe si ... nepieptanate, cateodata si nespalate pe ochi :|

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Tuesday, November 26, 2013 delete

Peste tot sunt specimene din-alea... :)) Si cand le vezi, mai sunt si super pline de ele :))

Reply
avatar