Doina înseamnă acasă

Saturday, November 30, 2013 8 Comments A+ a-

De când mă știu, întotdeauna la noi în casă au fost prezente două Doine. Mama și crema Doina, de la Farmec. Deși eram elevă și nu foloseam produse de îngrijire pentru ten, atunci când o vedeam pe mama că scoate din dulăpiorul de lângă pat sticluța albă cu scris mov, imediat mă așezam lângă ea.

De mică mă fascinau produsele de înfrumusețare, iar maică-mea știa acest lucru. De aceea, în fiecare seară, obișnuind să se demachieze cu laptele nutritiv Doina, eu eram prezentă în dormitorul ei. Îmi plăcea mirosul cremei la nebunie! Acum, dacă stau să mă gândesc bine, un parfum mai familiar decât cel al laptelui Doina...nu există! Am crescut cu acest brand...iar pentru mine, parcă face parte din familia mea! În special datorită faptului că poartă același nume ca și mama mea...Doina înseamnă acasă.

Fiind pasionată de produsele de beauty dar și din cauză că voiam să am mâini catifelate și parfumate, aproape că devenise o tradiție ca eu să folosesc Doina împreună cu mama, seară de seară. Nici nu vă imaginați de câte ori am adormit cu palmele puse pe pernă, doar pentru a simți mirosul cremei cât mai aproape de sufletul meu. Pentru că aveam o relație specială cu aceasta, amintindu-mi de momentele de răsfăț petrecute cu mama, mireasma laptelui Doina mă liniștea și mă făcea să dorm ca un îngeraș, de parcă ar fi fost mama lângă mine întreaga noapte.


Anii au mai trecut, eu am crescut, însă crema Doina rămăsese nelipsită din rutina mea zilnică. Am început să o folosesc pentru a mă demachia, pentru a-mi hidrata corpul, cât și tenul. Țin minte că într-o vară stătusem atât de mult pe plajă, încât mă întorsesem acasă roșie ca racul. Mă arsese soarele într-un hal fără de hal, nici nu suportam să ma atingă cineva, deoarece mă simțeam ca și cum îmi ia întreaga piele foc! Până și mama a rămas șocată de cât de iritat îmi era întregul corp, așa că s-a gândit să mi-l calmeze, masând cu grijă laptele Doina pe unde mă înroșisem mai rău. Imediat am simțit ca un soi de răcoare, totodată liniștindu-mi-se pielea sensibilă. Cred că a fost una dintre cele mai traumatizante experiențe, însă norocul meu a fost că cele două Doine din viața mea au fost lângă mine pentru a-mi potoli trupul înflăcărat. Doina la nevoie se cunoaște!



De-a lungul timpului, pot spune că Doina nu s-a demodat și nici nu a fost detronată de un alt produs. Cel puțin, din punctul meu de vedere! Nu am încercat să folosesc altceva, fiindcă mă înțeleg mult prea bine cu acest brand, ca să îi dau cu piciorul! Cel mai tare mă impresionează faptul că această cremă este bună la orice! Îți împrospătează tenul, îl hrănește și il protejează de factorii agresivi din mediul înconjurător, îți catifelează corpul și îl hidratează în profunzime, până îți dă impresia că ai o piele de bebeluș, ajută la refacerea călcâielor uscate, mâinilor crăpate și contribuie la regenerarea pielii!


Numeroasele beneficii ale cremei Doina reprezintă o noutate în lumea produselor cosmetice, datorită faptului că nu mai găsești o altă cremă care să îți aducă atâtea avantaje! Este o bucurie la casa omului, fiecare femeie româncă a crescut cu ea, toate am avut-o și încă o avem în dulăpiorul din baie, în cel de lângă pat, uneori umblăm cu ea chiar și în poșetă. Eu recunosc că fac acest lucru, în special în momentele în care sunt departe de orașul natal, deoarece astfel simt că iau puțin din sentimentul de ”acasă” oriunde merg. Nu-mi rămâne decât să o aplic pe mâini, cu toate că mă aflu într-un loc public, imediat ducându-mă cu gândul la mama și la clipele petrecute alături de vedeta familiei Farmec!


Ca să vă demonstrez că iubirea mea pentru brandul Doina este sinceră, țin să menționez că sticluța din poza de mai sus am cumpărat-o acum o săptămână. După cum vedeți, am rămas doar cu jumătate din produs, pentru că folosesc crema la greu! Unde mai pui că am început să mă războiesc cu maică-mea, din cauză că Doina ei s-a terminat! Oricum, dacă tot vine Moș Nicolae săptămâna viitoare, m-am gândit să i-o cumpăr pe mezina familiei, acea cremă cunoscută mai ales după noua colaborare Krem - Farmec! Am prins-o deseori cântând melodia asta, semn că îi place cântecul, cât și că duce dorul prietenei sale cu nume identic - Doina.


Cu siguranță crema cea mai familiară româncelor este Doina! Să fim sincere, câte dintre voi aveți (încă) această cremă ascunsă printre hainele din șifonier? Câte o considerați prietena de nădejde ce sare în ajutorul vostru de fiecare dată când pielea vă dă bătăi de cap? Să vă aud! :)

P.S. De ce ascunsă printre haine? Pentru că nu vrem ca bărbații să descopere această minunăție! Asta ar lipsi! Să vadă și ei cât de fermecătoare este Doina! Nu cred ca le-am mai putea lua-o din mâini!


Ultimul articol scris pentru SuperBlog 2013.

8 comentarii

Write comentarii
Anonymous
AUTHOR
Saturday, November 30, 2013 delete

Foarte frumos articol. Miroase a sinceritate, a drag. Eu te-as numara printre castigatoare. Si nota 10 cu felicitari pentru crema din brad! O idee geniala!

Reply
avatar
Vienela
AUTHOR
Saturday, November 30, 2013 delete

Cand eram domnisoara, invatasem de la mama sa imi bag mainile in manusi dupa ce ma dau cu crema, ca in somn sa isi faca bine efectul si dimineata le gaseam catifelate, ca de bebelus. :)
Tare frumos ai scris, Pinky!

Reply
avatar
Alina
AUTHOR
Saturday, November 30, 2013 delete

Ce frumos ai scris... cu atata drag si dragoste, pt mama Doina si laptele Doina...
Vorba Vienelei, un articol plin de sinceritate! Frumos tare :*

Reply
avatar
Alina
AUTHOR
Saturday, November 30, 2013 delete

P.S. Imi place mult Doina din oglinda, ma face sa ma gandesc la Alba Ca Zapada cu pielea ei ca spuma laptelui :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Saturday, November 30, 2013 delete

Nu stiam de treaba asta cu manusile... Insa nu cred ca as putea dormi cu asa ceva in maini! :)) Multumesc frumos! :*

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Saturday, November 30, 2013 delete

Ma bucur ca iti place! Apropo de asta, vezi ca o sa inceapa Alba ca Zapada pe Antena 1 ! :))

Reply
avatar