Ce cadouri am primit / am dăruit de Crăciun - 2013 ❅

Thursday, January 09, 2014 16 Comments A+ a-

Moș Crăciun a venit cu sacul plin. Să fi fost oare, din cauză că anul trecut s-a făcut de râs?

Ca să înțelegeți. Când spun ”Moș Crăciun”, mă refer la ai mei părinți și la prieteni. În cazul ăsta, doar la părinți. În 2012, în prima zi a Crăciunului, mama și tata au găsit sub brad de la drăguța lor fiică...niște daruri împachetate foaaarte frumos. Nu le cumpărasem mare lucru...dar gestul contează, nu-i așa?

După ce m-am trezit, m-au întâmpinat super încântați, mai ales că nu se așteptau la o asemenea surpriză. Și mare mi-a fost mirarea când i-am văzut cu obrajii crăpați de rușine din cauză că mie nu îmi puseseră nimic sub brad! Cuminte fusesem, dar Moșul nu venise! O fi uitat? Habar nu am!

De aceea, înainte de sărbătorile care tocmai au trecut...am avut grijă să le reamintesc faptul că au un singur copil. Și acela își dorește să găsească ceva sub brăduț!

- Mergem să facem cumpărăturile pentru Crăciun. Vii cu noi?
- Nu. Duceți-vă singuri. Cu ocazia asta, poate îmi cumpărați și cadoul, ca să nu mai pățiți ca anul trecut!
Bineînțeles că nu atunci mi-au luat cadoul. Moșul se șmecherise. Sau...mai bine zis, eu mă șmecherisem! Cu câteva zile în urmă, pusesem un status pe Facebook:


Știam că Moșul îmi este prieten pe Facebook dar nu mă așteptam să îmi îndeplinească dorința asta. Era un cadou cam scumpicel, însă în noaptea de Ajun...acest set a apărut sub bradul meu. Am intrat în șoc. M-am bucurat foarte tare! Mulțumesc, Moșuleeee! :)


De la Oana, prietena mea, am primit un set de la Beauticology care miroase demențial. Conține două geluri de duș, unul de căpșuni și unul de cireșe amare și un săpunel. De asemenea, mi-a strecurat în sacoșică o acadea. Mulțumesc mult!

De la Georgiana, o altă prietenă, am primit o pereche de mănuși super drăgălașe, care mi se potrivesc de minune, mai ales datorită fundițelor. Mulțumesc, draga mea!

De la Atena, o prietenă de familie, am primit un set ”Suddenly” cu loțiune de corp și gel de duș, care miros extraordinar. Ea știe că sunt înnebunită după produsele de beauty, așa că a mers la sigur cu un astfel de cadou. Fiindcă știu că mă citește, țin să îi mulțumesc frumos în mod public!

De la Adi, sora Atenei, am primit un parfum. Mai are rost să spun altceva, decât că mă parfumez doar cu el, de când l-am primit? Îmi mai adusese o cutie cu ciocolățele, însă nu apare în poze fiindcă...nu m-am putut abține și le-am mâncat. Mulțumesc, Adriana!

De asemenea, Moșul mi-a adus cu întârziere încă un cadou pe care mi l-am dorit foarte mult, adică un telefon. Pentru el vreau să mulțumeeeeeesc cel mai mult...părinților mei! Îmi place la nebunie! :)

P.S. Nu menționez banii primiți de la toată lumea, fiindcă nu-i frumos.

Înainte de Crăciun am primit acest lănțișor cu Swarovski Elements, de la Borealy. I l-am făcut mamei mele cadou. Mulțumesc firmei Borealy!




Deși trebuia să primesc coletul în Ajun, am putut să îi dau tatălui meu cadoul abia între Crăciun și Revelion. E de înțeles. Și curierii sunt oameni, nu puteau să îi piardă urma Moșului atunci când le aducea darurile.

Într-o cutie foarte mare, am descoperit o felicitare extrem de drăguță, care mi se adresa mie. Restul obiectelor erau pentru tata. O carafă cu răcitor și o sticlă cu țuică de prune. Foarte frumoase cadourile, mulțumesc Accesorii Vin!

Cam atât. Nu mai am cu ce alte cadouri să mă laud. Voi ce ați primit și ce ați dăruit?

16 comentarii

Write comentarii
Miu Miu
AUTHOR
Thursday, January 09, 2014 delete

Ce frumoase sunt toate :X Steluta aia e adorabila, imi place mult. Cred ca mama ta s-a bucurat sa o primeasca :D

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, January 09, 2014 delete

Daaa, s-a super bucurat! :D

Reply
avatar
Alina
AUTHOR
Thursday, January 09, 2014 delete

sa te bucuri de toate cadourile primite! :)

Reply
avatar
Eddie
AUTHOR
Thursday, January 09, 2014 delete

Drăguuuț! :D

Eu am primit un nou telefon de Crăciun. În schimb, am oferit și încă ofer bucurie, zâmbete, optimism și suport celor din jurul meu. Simt că oamenii au nevoie de asta. Poate sunt zgârcit, dar eu asta simt că ar trebui să ofer. Asta știu să ofer. Bine, până voi ajunge pe banii mei și-mi voi permite să fac și cadouri de ordin material. :D

Reply
avatar
Pishky
AUTHOR
Thursday, January 09, 2014 delete

Dragă Pinky, se pare că tu ai fost tare cuminte dacă ai primit atâtea cadouri :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, January 09, 2014 delete

Ce oferi tu celor din jur...sunt lucruri mai importante decat chestiile materiale! :D
Sa stapanesti sanatos telefonul!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Friday, January 10, 2014 delete

:| Ce cuminte ai fost! <3

Reply
avatar
Andreea
AUTHOR
Friday, January 10, 2014 delete

Ce poveste amuzanta si mai ales ce final frumos. Sa te bucuri de noul an!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Friday, January 10, 2014 delete

Frumose cadouri! Bv bv! :* Am visat ca ma machiez cu pensule real techniques:)) trebuie sa "fac rost" si eu de un set nu se mai poate :)) :*

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, January 10, 2014 delete

Pai da... Asa trebuie! :)))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, January 10, 2014 delete

Ar trebui sa dai sfoara in tara...ca sa afle toti din jurul tau ca iti doresti pensulele! Asa cum eu am pus pe Facebook si mi-a indeplinit Mosul dorinta... :)))

Reply
avatar
Mihaela Bolea
AUTHOR
Saturday, January 11, 2014 delete

Minunate cadouri, gesturi de suflet! ♥

Reply
avatar