Scrisoare către Moș Crăciun

Thursday, December 11, 2014 12 Comments A+ a-

Dragă Moșule...

Anul ăsta nu vreau să-ți cer multe! Cred că nici anul trecut nu ți-am cerut luna de pe cer, dar tu știi, oricum, că sunt o fată destul de modestă și realistă, așa că nu m-am gândit vreodată că ai putea să-mi pui sub brad un iPhone 6 (deși puteam sa mi-l pun singură, dacă nu hotăram să mă întorc cu dolarii acasă).

Înainte să-ți înșir ceea ce îmi doresc, vreau să îți mulțumesc pentru toaaaate cadourile primite pe tot parcursul anului, fiindcă știu că tu nu ești darnic doar de Crăciun. Bineînțeles, sunt conștientă de faptul că nu este, în totalitate, meritul tău, fiindcă Doamne Doamne mi-a dat lucrurile faine pe care l-am rugat seară de seară să mi le dea, iar tu ai fost ajutorul Lui. 

Încă sunt copleșită de toate experiențele prin care am trecut, de minunățiile pe care le-am văzut și făcut, de toți oamenii frumoși pe care i-am întâlnit și îți spun sincer, a fost un an în care mi-a mers bine aproape pe toate planurile, deși uneori aveam impresia că este contrariul. Dar trăgând linie acum, la mijloc de decembrie, realizez că am avut de învățat foarte multe lecții pe parcursul întregului an. Și sunt supeeer mulțumită de mine însămi (iar sunt modestă, știu...), cu toate că întotdeauna este loc de mai bine, desigur.

Moșule, nu vreau să te țin din treabă, așa că o termin cu mulțumirile și filosofiile, căci tare vreau să-ți împărtășesc dorințele mele, fiindcă sper că îmi vor fi îndeplinite din nou, că doar am fost copil cuminte și am avut note mari la școală (la examenele de la Masterat mă refer, dar știi că mă alint, folosind altfel de vorbe). Și te rog să mă ierți pentru că scriu fraze atât de lungi, dar așa procedez când ma ia valul!

Moș Crăciun, te rog din tot sufletul meu să îi păstrezi sănătoși pe toți oamenii pe care îi cunosc, dar și pe mine. Te rog să pui sub brad un sac de fericire, ca să ne ajungă tuturor în anul 2015 și să fie un an MULT mai bun decât cel căruia i se apropie sfârșitul. 

Pe de altă parte (una extrem de importantă pentru mine), te rog FRUMOS, FRUMOS, cât de frumos pot eu... să vorbești cu Doamne Doamne și să îl convingi că am fost (și încă sunt) o fată cuminte, ascultătoare și bună, fiindcă mi-am propus o țintă foarte mare pentru anul viitor, aceea de a lua viza de America DIN NOU și chiar îmi doresc să mă ajute în acest sens.

Te rog, Moșule, nu îți cer multe, dar vreau să mi se îndeplinească toate dorințele! Și... DA! VREAU să revăd America la vară, fiindcă zilnic îmi este dor de ea! Și despre ce dor vorbim... Dumnezeule, din-ăla de vine la pachet cu durerea de suflet!


Vorbesc serios, Moșule. Eu nu te las în pace, dacă nu pui o vorba bună acolo sus.

Îți mulțumesc anticipat!

Cu drag,
Pinguinul de la Constanța

12 comentarii

Write comentarii
Natural
AUTHOR
Tuesday, December 16, 2014 delete

Mosule, confirm ca Pinguinul a trecut la un nivel superior fata de 2013, deci si cadourile trebuie sa fie pe masura :) Spor!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Tuesday, December 16, 2014 delete

Multumesc pentru pilă, Daniel! :))

Reply
avatar
alex
AUTHOR
Wednesday, December 17, 2014 delete

In sfarsit, reusesc sa citesc si eu cap coda ce scrii. Daca ai fost cuminte...Mosul iti va indeplini dorintele :).

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, December 17, 2014 delete

Am fost cuminte! :)
Ma bucur ca ai reusit sa citesti! Asta se datoreaza articolului scurt, presupun. :))

Reply
avatar
alex
AUTHOR
Wednesday, December 17, 2014 delete

Exact. Ai scris mai putin :p.
Cat de cuminte ai fost?

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Thursday, December 18, 2014 delete

„Aproape pe toate planurile”, stii de ce rad, nu?! :))))
O sa iei viza si de data asta, sunt convinsa! Iar o sa pleci, iar o sa ma lasi singura! :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, December 18, 2014 delete

Stiu de ce razi! :))) Nu te las singura, te las cu....albastru! :))

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Thursday, December 18, 2014 delete

Hmmmm... slabe sanse! :)))
Daca pleci ti-l iau pe negru! :))))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, December 18, 2014 delete

Poti sa il iei de acum! :)))

Reply
avatar