Gerovital, cel mai bun prieten al meu

Thursday, March 06, 2014 21 Comments A+ a-

Acum câteva săptămâni am avut parte de cel mai amuzant moment din ultima vreme. Bineînțeles că dacă eram pusă în situația respectivă, aș fi intrat în pământ de rușine. Și parcă alt farmec au întâmplările atunci când cea mai bună prietenă este în rolul principal. Să vă povestesc...

De mult timp știam că acesteia îi place de unul dintre colegii mei de facultate însă niciodată nu avusese curajul de a intra în vorbă cu el. Deoarece până atunci fusesem un Cupidon eșuat (am încercat să sudez cupluri total nepotrivite, ceea ce a condus la numeroase dezastre sentimentale), m-am gândit că poate de data asta va fi altfel. Știam că al meu coleg este un băiat de nota 10, prietena cea mai bună este o persoană extraordinară (că doar cine se aseamănă se adună), deci nu avea ce să iasă prost. Am stabilit o întâlnire dublă pentru o seară frumoasă de vineri. Toată lumea a fost de acord, numai că a mea prietenă este puțin obsedată de mersul la sală, așa că nu a putut renunța la ora de sport pentru a se aranja cu cinci ore înainte de întâlnire, așa cum fac toate fetele normale. Nu. Ea a decis că va alerga timp de o oră, va face un duș rapid în incinta sălii respective iar apoi se va prezenta la întâlnire extrem de naturală. M-a cam surprins această decizie, mai ales că aflasem că este înnebunită după Alex. Și eu știu că atunci când îți place de cineva, faci tot posibilul să arăți cât mai bine la întâlnire. Dar Irina mea cred că voia să vadă cât de tare poate fugi domnul Alex. Glumesc. Ea este frumoasă de pică și nemachiată.

Astfel, în ziua cu pricina, eu eram gătită prună. O adevărată domnișoară la brațul prietenului meu, de asemenea super aranjat. Că doar nu vă îmaginați că l-am lăsat de capul lui, ci l-am forțat să se asorteze cu mine. Ar fi fost chiar culmea! Eu să fiu în rochița mea nouă și elegantă, iar el în costum de trening. Hell no!

Problema era alta. Stăteam amândoi dichisiți din cale-afară în mijlocul sufrageriei, așteptând ora întâlnirii. Ne uitam unul la altul iar pe mine mă cam bătea gândul să iau băieții și să mergem după Irina. Făcându-i o surpriză (cel mai probabil, neplăcută), pomenindu-se cu noi la sală, nu am mai fi stat după ea și am fi ajuns mai devreme la restaurant. Păi dă-o încolo de treabă, chiar nu poți să renunți la ceva pentru întâlnirea la care ai visat atâta timp? Trebuia să așteptăm până alerga nu știu câți kilometri. Și dacă atunci când îi apăream în fața ochilor s-ar fi supărat, aș fi fost în stare să o alerg eu până la restaurant, la câți nervi îmi provocase.

Norocul a fost că nu a reacționat urât (sigur m-ar fi strâns de gât dar era Alex de față), așa că am plecat toți patru foarte repede, căci nici duș nu a mai apucat să facă domnișoara. În seara aia eram șoferiță, fiindcă voia și iubitul meu să bea. Viitorul cuplu stătea cuminte în spate, pentru a mai schimba câteva vorbe până ajungeam la destinație. De curioasă ce sunt, aproape tot timpul cât am condus mi-am aruncat privirea spre oglinda retrovizoare interioară, pentru a observa comportamentul porumbeilor. Mare mi-a fost mirarea când i-am văzut tăcuți, cam bosumflați, uitându-se pe geam. M-am gândit că așteaptă să ne așezăm la masă, să se poată vedea mai bine, mai ales că se lăsase noaptea și în mașină nu te puteai vedea om cu om. Totuși, conversațiile nu se poartă doar pe lumină și eu îl știam pe Alex foarte vorbăreț. Ceva se întâmpla și voiam să aflu.

Când am ajuns la restaurant, Irina a spus că vrea sa trecem pe la baie mai întâi, așa că i-am lăsat pe însoțitorii noștri să ocupe o masă lângă geam, căci priveliștea era superbă pe timpul nopții acolo. Îndreptându-ne spre toaletă, am simțit un miros de transpirație venind de la Irina, de am crezut că mi-a mutat nasul la spate. Am încremenit. Știam că mă duce în baie pentru a mă putea face cu ou și cu oțet, mai ales că eu eram cea din cauza căreia nu a apucat să facă duș.
- Știi ce m-a întrebat Alex în mașină? îmi spuse Irina, aruncându-mi o privire ucigătoare.
- Ce?
- Dacă ascund cumva vreun sconcs prin geacă!
- Tu vorbești serios?
Mirosul ce se împrăștiase în întreaga baie nu mă lăsa nici măcar să mă amuz. Îmi dăduseră lacrimile din cauza aromei îngrozitoare. Abia puteam lega două cuvinte. Îmi era frică să deschid gura, crezând că odată intrat mirosul de transpirație în mine, mi se va urca la cap și voi muri. Atât de intens era!
- Ai senzația că glumesc? strigă revoltată spre mine.
- Nu. Am senzaÈ›ia că o să leÈ™in în următoarele secunde dacă nu rezolvăm problema asta!
- Crezi că mai putem rezolva ceva? Alex aproape că se înverzise în mașină din cauza mea iar tu speri că vom putea îndrepta situația? Tu ai văzut că deschisese geamul și scosese capul afară ca să nu mă mai simtă? Da, scosese capul pe geam, așa cum fac cățeii! Măcar ei procedează așa de plăcere, nu că duhnește cineva lângă ei!
- În primul rând, nu e vina mea că nu ai putut lăsa o zi de sală pentru a te pregăti pentru întâlnirea cu băiatul ăsta! În al doilea rând, situația neplăcută ce o ai cu el ți-o rezolvi singură! Eu nu te pot ajuta decât în privința mirosului de leș pe care îl emani!
- Și cum mă poÈ›i ajuta în acest caz? Vezi vreo cabină de duÈ™ prin preajmă? Sau ai de gând să mă îndeÈ™i în chiuvetă pentru a mă spăla? 
 - Parcă nici nu eÈ™ti prietena mea cea mai bună! Ai uitat că aÈ™a cum tu eÈ™ti obsedată de sală, aÈ™a sunt È™i eu de igiena corporală?
- Ah, deci ai o cabină de duș în geantă, nu?
-  Nu. Am niÈ™te produse de la Farmec.
- Adică? Ce ai adus cu tine?
- Lasă-mă, ca mai aveam puțin și luam toată gama Gerovital. Înainte de toate, hai să ne încuiem, că dacă ar intra cineva peste noi, ar crede că suntem nebune și în loc să ne spălăm acasă, facem asta în baia restaurantului.
- De parcă ar fi vina mea...
- Taci și încuie ușa cât timp scot artileria grea din geantă. Uite, am adus și un săpun, că știi ce urât e când se combină mirosul de transpirație cu cel de deodorant.
- Tot de la Farmec?
- Da, Gerovital Pure Glycerin îi zice. Dă-ți bluza jos și spală-te la axile de urgență, că jur că nu te mai suport mirosind în halul ăsta. Ar fi trebuit să sun la 112 înainte să ne baricadăm în baie, măcar aș fi fost sigură că nu mor.
- Astea ce mai sunt? mă întrebă Irina, în timp ce își dădea jos sconcșii de la subraț.
- Produse antiperspirante Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan. Sunt cele mai bune deodorante folosite vreodată de mine. Doar știi că am testat multe la viața mea dar se pare că astea sunt geniale. Și mai sunt și recomandate de medic, fiindcă au săruri minerale în compoziție și nu conțin parabeni.
- Săruri minerale? Eu știam că sunt dăunătoare!
- Te înșeli. Nu s-au făcut studii care să ateste o legătură între diverse boli și folosirea deodorantelor ce conțin săruri minerale. Chiar crezi că o firmă renumită în întreaga lume ar folosi ingrediente nocive pentru clientele sale?
-  Nu, ai dreptate. Păi È™i câte tuburi ai adus cu tine?
- Patru! Acest deodorant antiperspirant Gerovital H3 Splendide miroase a primăvară. Să fim serioÈ™i, cine nu È™i-ar dori să miroasă a primăvară? Notele de flori albe (zambile, trandafiri, frezii È™i garoafe) se împletesc cu cele de lemn de santal si musk, încât te îndrăgosteÈ™ti de la primul puf de parfumul rezultat!
- Miroase extraordinar! Cu el vreau să mă dau!
- Ai răbdare să îți povestesc și despre celelalte! Ăsta e un deodorant antiperspirant Gerovital H3 Fresh. E preferatul meu. Miroase a fructe combinate cu alte flori albe. Zi tu că nu îl adori!
- Oficial a devenit și preferatul meu! Dar ce conține de miroase atât de bine?
- Coacăze negre, piersică, fructul pasiunii, iasomie sălbatică, trandafiri, ylang-ylang și mușcate. Bineînțeles că nu puteau lipsi musk-ul, lemnul de santal și vanilia.
- Doamne, m-am îndrăgostit!
- Stai să îți spun ce deodorant mă energizează! Uite, acesta! E un deodorant antiperspirant Gerovital H3 Natural. Are în componența sa musk, flori de lotus, vetiver, bujori, iriși, ylang-ylang și coacăze negre. Aroma e demențială... Nici nu am cuvinte! Îl ador!
- Și ultimul?
- Este un deodorant antiperspirant Gerovital H3 Sensitive. Îl folosesc în special atunci când am pielea axilelor foarte, foarte iritată, căci mi-o calmează instantaneu. Este extrem de bun, își face treaba așa de repede, încât uiți că ai fost iritată acum câteva clipe. Unde mai pui mirosul superb? Conține mai multe minunății, parcă întregește perfect gama de deodorante. Deși am zis că cel Fresh e preferatul meu, nu pot rămâne la părerea asta. M-aș simți prost știind că am neglijat celelalte deodorante. Pe toate le iubesc în egală măsură și îți spun sincer că nu mai pot trăi fără ele!
- Mă mai È›ii mult dezbrăcată în mijlocul băii? Dă-mi-l pe cel Splendide, că vreau să îi înfrumuseÈ›ez seara lui Alex, mirosind a primăvară. Sper să uite subit mireasma oribilă cu care l-am întâmpinat... 
- Ia-l. Vezi, să nu îi zici cu ce te-ai parfumat, că o să vrea și el. Am observat că de multe ori după ce iese de la duș, iubitul meu îmi umblă prin geantă și folosește deodorantul Natural. Deja mă enervează câ profită de copilașul meu de la Farmec. Nu înțelege că este doar al meu, nu și al lui!
-  Lasă-l să-È™i facă damblaua! Dacă îi place cum miroase...
- Am uitat să îți spun că deodorantele mai conțin vitamina E și citrofol. În plus, pe lângă faptul că îți oferă o protecție de lungă durată, nici nu lasă urme inestetice pe haine după folosire. Ceea ce este un mare avantaj pentru mine, că știi cât de grăbită sunt și nu mai este nevoie să mă îmbrac cu grijă, pentru a nu rămâne cu urme albe sau galbene pe bluze.
- Știi ce nu înțeleg eu? Cum de le cari peste tot cu tine!
- De parcă nu È™tii că genÈ›ile femeilor sunt ca niÈ™te saci fără fund! Nu mă deranjează să le iau cu mine peste tot. Nu sunt grele, nici incomode. Sunt niÈ™te minuni! Le plimb de drag, nu suport să stau departe de deodorantele mele. Atât de mult îmi plac! E adevărat, în felul ăsta le È›in departe È™i de prietenul meu... 
 - EÈ™ti incredibilă...
 - Nu eu, ci Farmec. Doar vezi pe pielea ta rezultatele extraordinare după folosirea acestor produse! MiroÈ™i extrem de frumos, îți păstrezi sănătatea È™i îți îmbunătățeÈ™ti reputaÈ›ia pătată adineauri.
 - Ai dreptate. Dar hai să mergem, că i-am lăsat pe băieÈ›i singuri de prea mult timp! Acum sunt È™i eu mai încrezătoare, cu toate că ruÈ™inea nu mi-a trecut dar sper să facă abstracÈ›ie Alex de situaÈ›ia penibilă de mai devreme...
- Cu siguranță va face. ÃŽl cunosc È™i È™tiu că e un băiat super... Te vei simÈ›i foarte bine de acum încolo, îți garantez. Te va face să uiÈ›i de momentele acelea neplăcute. 
- Ce bine! Haide la masă!

Restul serii a fost un succes total. Irina și Alex au râs, s-au împrietenit și până la urmă au avansat la stadiul de iubiți. Singurul cuplu format cu ajutorul meu care pare să aibă un viitor frumos în față! Nu mai sunt un Cupidon eșuat! Yupiii!!!

Cei doi îndrăgostiți au trecut peste situația penibilă dar Irina ne-a pus să jurăm că nu îi vom mai aminti de acele clipe de coșmar. M-am ținut de cuvânt... Până acum.

Nu în ultimul rând, vreau să vă fac cunoscută surpriza pregătită de Farmec tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 martie! Suntem răsfățate cu reduceri de 25% la toate produsele în perioada 7-8 martie! Eu zic că sună foarte bine și trebuie să profităm, nu? Stați cu ochii pe site-ul lor, căci nu își dorește nimeni să rămână fără produse din cauză că altcineva a dat click mai repede și s-au epuizat stocurile!

Ca să fiÈ›i sigure că sunteÈ›i È›inute la curent cu toate noutățile, îi mai puteÈ›i găsi pe Twitter È™i Facebook.

Totodată, vreau să felicit acest brand pentru rezultatele extraordinare obÈ›inute în 2013 dar mai ales pentru titlul de Superbrand 2013 la categoria ”ÃŽngrijire personală” primit de Gerovital. Ne mândrim cu voi!


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2014.

21 comentarii

Write comentarii
Lavinia Dance
AUTHOR
Friday, March 07, 2014 delete

:)) Ce mai poveste.
Bine ca esti un cupidon reusit, asta conteaza :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Friday, March 07, 2014 delete

Dar ai scris ceva, nu gluma :)))
Eu nu prea reusesc sa fac articole lungi :D

Reply
avatar
Alina
AUTHOR
Friday, March 07, 2014 delete

Are dreptate Vienela cand spune ca scrii din ce in ce mai bine, asa este. Daca iti vei tine nervii in frau, ai toate sansele sa fii in primii 10-15.
Articolul m-a si amuzat, este si curajos si ingenios.
BRAVO!!!
Tine-o tot asa!
Te pup!

Reply
avatar
Nicu Despa
AUTHOR
Friday, March 07, 2014 delete

O dragoste de neuitat.Astept si o alta poveste in articolele urmatoare.
Succes!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, March 07, 2014 delete

Multumeeeesc! :* Nervii ii voi tine in frau, cu siguranta. Totusi, sper sa nu fie cazul sa ma enervez din cauza vreunei note mici...

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, March 07, 2014 delete

Iar eu doar articole lungi reusesc sa fac... Of! :))

Reply
avatar
Natural
AUTHOR
Saturday, March 08, 2014 delete

De "blind date" mai auzisem, dar de "stink date" powered by Pinky mai rar :) Curat-murdar coane Fanica, un fel de Pinky-Stinky, dar cu happy end ca prin farmec :)) Spor!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Saturday, March 08, 2014 delete

:)) Asa e! Dar retine ca nu am fost eu cea stinky.. :))

Reply
avatar
Rodica
AUTHOR
Saturday, March 08, 2014 delete

miros de leÅŸ? :))))))))) iar leÅŸ sigur vine de la leÅŸin! :))))))))))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, March 09, 2014 delete

O replica excelenta! Iti dau dreptate! :))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Sunday, March 09, 2014 delete

Asa cevaaaa, mai rar.
Eu cred ca lasam naibii si sala si tot. Ma primeneam vreo 4 ore. :))
Dar stii ce e important? Ca tu erai boboc. :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, March 09, 2014 delete

Se pare ca nu toate fetele sunt dispuse sa renunte la sala... :)) . Eu cu siguranta as fi lasat-o deoparte si m-as fi pregatit intens pentru intalnire...

Reply
avatar
Andreea
AUTHOR
Sunday, March 09, 2014 delete

=))) Eu daca as fi fost in locul prietenei tale, te-as fi inchis in baie cu mine vreo ora=)) numai sa fiu sigura ca lesini dupa ce m-ai facut sa trec prin rusinea aia=)) Oricum, bine ca a fost salvata situatia :>

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, March 09, 2014 delete

Pai daca ai fi procedat asa, ar fi plecat baiatul respectiv acasa! :)) Si nu pot sa garantez ca tu nu ai fi lesinat odata cu mine! :)))))

Reply
avatar
DanC
AUTHOR
Sunday, March 09, 2014 delete

Mai...povestea ca povestea. E funny si am avut rabdare sa o duc cap coada ceea ce e rar. Dar titlul! Titlul e genial :)) "Am 20 de ani si gerovital e prietenul meu cel mai bun" pai la 75 ce prieten o sa ai??. Am ras de faza asta la greu. Bravo! Nu e rau deloc. Dar e pe bune sau ai inventat?

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Sunday, March 09, 2014 delete

deci esti un Cupidon? hmmmm...ia cupleaza-ma si pe mine? Poti???

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Monday, March 10, 2014 delete

:)))) imi si inchipui inghesuite la baie cu adrelania in voi de parca faceati ceva ilegal :)))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, March 10, 2014 delete

Pai ne rasfatam cu produse de la Farmec, iti dai seama ca eram speriate sa nu ne descopere cineva si sa ni le fure.. :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, March 10, 2014 delete

Este la figurat spus... "prietenul meu cel mai bun" :))

Reply
avatar