Spring SuperBlog 2018 este aici!

Thursday, March 01, 2018 0 Comments A+ a-

Etuziasm, imaginaÈ›ie, creativitate, emoÈ›ii, prietenie... toate acestea formează Spring SuperBlog. Ce reprezintă SuperBlog? Cea mai cunoscută, intensă È™i creativă competiÈ›ie de blogging din România! 

Astăzi toți participanții s-au aliniat la linia de start și au primit drept mărțișor prima probă din ediția de primăvară 2018! Mai urmează probe, dar urmează și premii! Iar tu le poți câștiga dacă te înscrii cu blogul pe care îl ai și dacă îți dai interesul să scrii cât mai deosebit pentru fiecare probă sau măcar pentru cele care îți surâd!

Premiul cel mare îl primești la sfârșit, în luna mai: o întâlnire frumoasă cu bloggerii participanți, bloggerii parteneri, organizatori și sponsori la malul mării, mai exact la hotelul Aurora din Mamaia. Dacă ești cel mai creativ și cel mai norocos mai ai și posibilitatea de a pleca acasă cu 2000 de lei în cazul în care punctajele cumulate te situează pe primul loc la finalul competiției.


Înscrierile sunt deschise, provocările te așteaptă! Iar faptul că îți este răsplătit efortul de a scrie (desigur, doar dacă faci asta cel mai bine dintre toți concurenții) te va motiva din ce în ce mai mult și vei căpăta o super încredere în tine. Și spun super, fiindcă SuperBloggerii nu sunt altfel decât... SUPER!

Mult succes și fie ca cel mai bun să câștige!