Review: The One by Oriflame

Sunday, May 18, 2014 12 Comments A+ a-

Acum vreo 10 zile am primit produsele The One by Oriflame și le-am pus la treabă în secunda imediat următoare. De atunci le tot testez, nu prea am mai folosit altceva, întrucât a cam fost dragoste la prima utilizare cu unele dintre ele, așa că nu le-am mai lăsat deoparte...

Astăzi vă voi spune părerea mea despre această gamă și, bineînțeles, produsele le veți putea vedea în toată splendoarea lor.

THE ONE - Illuskin Powder
(49.90 lei - 32.99 lei)

Pudra asta este genială. De obicei, eu nu foloseam așa ceva, fiindcă tenului meu nu îi făcea bine pudra aplicată peste fondul de ten. Însă, am observat că singura pe care fața mea o agreează este pudra The One Illuskin.


Eu am primit nuanÈ›a medium È™i mi se potriveÈ™te perfect. Este o pudră cu textură light, nu încarcă tenul, se întinde foarte bine È™i îmi place mult! 


Ambalajul este unul practic, făcut dintr-un plastic dur, se deschide ușor, nu îți rupi degetele trăgând de capac. Vine la pachet cu un burețel, dar eu nu îl folosesc.


THE ONE - Illuskin Foundation
(44.90 lei - 27.99 lei)


Din nefericire, am primit o nuanță mult prea închisă (Natural Beige), ce nu mi se potriveÈ™te deloc. Din câte am văzut în catalog, este penultima nuanță (din 6), deci vă daÈ›i seamă cât de închisă este culoarea acestui fond de ten. 

Cu toate astea, l-am testat, nu are o acoperire foarte mare, însă ceea ce mi se pare un plus este faptul că are SPF 20. Sper să îl pot folosi la vară, când mă voi bronza, sau măcar să îl mai deschid cu niște cremă.


THE ONE - Illuskin Concealer
(17.90 lei - 9.99 lei)

Acest corector a urcat pe primul loc în topul produselor mele preferate din ultima vreme. Este foarte, foarte bun, acoperă cearcănele extrem de bine, are o textură lejeră și oferă o anumită strălucire, încât îți acoperă cu brio, orice urmă de oboseală.


De asemenea, nici micile imperfecÈ›iuni ale tenului nu pot face față acestui produs-minune. Eu am primit Nude Beige È™i mi se potriveÈ™te destul de bine, chiar dacă este cea mai închisă nuanță din catalog.


THE ONE - Colour Impact Cream Eye Shadow
(34.90 lei - 19.99 lei)

Iată că am ajuns la cea mai frumoasă parte a articolului - fardul cremă pentru pleoape!



Trei nuanțe au ajuns în mâinile mele și sunt foarte încântată de ele! Pigmentate, super cremoase, strălucitoare, rezistente, de impact!


Nuanța Beige Pearl (cea de mai sus) este perfectă. PERFECTĂ! Arată excepțional în combinație cu Golden Brown (cea de mai jos).


Ultima, dar nu cea din urmă, este Olive Green. Altă culoare superbă. Păcat că până acum nu am folosit-o, deoarece eu am ochii verzi și nu cred că ar da bine. Poate reușesc să îi găsesc un mod de utilizare, că e mult prea frumoasă pentru a fi dată uitării!


Recipientele sunt solide și fardurile sunt păstrate în siguranță. Nu prea obișnuiesc să le aplic cu degetele, pentru că risc să rămân cu fard sub unghiuțe, așa că utilizez pensulele de la Real Techniques de fiecare dată când am chef să mă aranjez.

Am făcut și niște swatch-uri... Nu-i așa că arată incredibil?



THE ONE - Volume Blast Mascara
(27.90 lei - 17.99 lei)


De fel, am genele lungi și voluminoase. Ce îmi place la acest rimel este că pe lângă extra volum, mi se pare că e și waterproof. Am ochii sensibili și când nu port ochelarii de soare, îmi dau lacrimile imediat cum scot capul în lume, din cauza soarelui sau vântului.

De când l-am folosit, nu am mai dus grija rimelului curs!

THE ONE - Power Shine Lip Gloss
(26.90 lei - 15.99 lei)

Două lip gloss-uri strălucitoare, dintre care preferatul meu este Rose Glacier (cel din poza de mai sus).


NuanÈ›a Trendy Berry arată super bine pe buze! Le oferă acestora luciu 3D, devenind, brusc, mai apetisante. Ce fată nu își doreÈ™te asta?!



Cel mai fain este că gloss-urile astea nu sunt lipicioase! Din punctul meu de vedere, ăsta este un reper pentru produsele de calitate. Sincer vă spun.

THE ONE - Long Wear Nail Polish
(ojele încă nu au apărut în catalog)


Două nuanțe exact pe gustul meu: Orchid și Cappucino. Sticluțele sunt foarte practice și sigure. Simți atunci când se închid cum trebuie, lucru pe care nu l-am mai văzut la alte oje.

Cappucino am purtat-o două zile, însă nu ne-am înțeles prea bine. Din prima zi mi-a sărit puțin, dar m-am gândit că nu ar fi ok să judec produsul din prima, așa că am mai stat cu ea pe unghii și a doua zi.

După ce am spălat vasele și am mai făcut treabă prin casă, oja mi se decojise deja până la mijlocul unghiilor. De atunci nu am mai folosit-o, însă am de gând să îi mai acord o șansă, fiindcă este foarte, foarte frumoasă! Atât Cappucino, cât și Orchid mi se par niște culori potrivite personalității mele puternice!

Pe final, trebuie să recunosc că noua gamă Oriflame - The One, mi se pare super, din toate punctele de vedere. Sunt FOARTE încântată de produsele pe care le-am primit și le recomand din toată inima! :)

12 comentarii

Write comentarii
Loredana R.
AUTHOR
Sunday, May 18, 2014 delete

Fondul de ten e si pentru mine muult prea inchis. In schimb, imi plac cam toate produsele, in special rimelul si ojele.
Pupici ! :*

Reply
avatar
Vienela
AUTHOR
Sunday, May 18, 2014 delete

Wow, ce de comori pe aici! Un corector ca cel despre care vorbesti tu mi-ar trebui si mie, ca stand atatea ore la calculator am ajuns sa am niste cearcane de speriat... De fapt, cred ca mi-ar placea sa am cam tot ce ai pozat si incercat tu, poate exceptand fondul de ten... :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Sunday, May 18, 2014 delete

Ce-mi place fardul verdeeee <3 <3

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, May 18, 2014 delete

Tu parca spuneai ca vrei sa faci din fondul de ten, un BB cream sau CC cream, nu? Sunt foarte curioasa ce va iesi... :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, May 18, 2014 delete

Offf, le-ai fi putut avea, daca scriai pentru BlogalInitiative... :( :*

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, May 18, 2014 delete

Era de asteptat ca pe ala il vei placea :)) :*

Reply
avatar
Andreea
AUTHOR
Monday, May 19, 2014 delete

Oja Cappucino e de vis <3 Aplica-i top coat si o sa reziste mai mult :D e pacat, ca arata superb! Abia astept sa apara in catalog!

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Monday, May 19, 2014 delete

Awwww ce poze frumoasa ai ,scumpa mea. Superb articolul! Puuuupici!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, May 19, 2014 delete

Multumesc pentru sfat :*

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Monday, May 19, 2014 delete

PS: Pozele sunt foarte profi! <3

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, May 19, 2014 delete

Merci! Telefonul e "vinovat". :))

Reply
avatar