Sunt Blogger Partener și jurizez la SuperBlog 2016!

Thursday, September 22, 2016 4 Comments A+ a-

Acum pot spune încântată și cu sufletul plin de fericire faptul că din punct de vedere blogosferic urmează una dintre cele mai frumoase perioade din an!!!

Da, ați ghicit. Pe 1 octombrie începe a 13-a ediție (cea mai norocoasă) SuperBlog. Sinceră să fiu, chiar nu știu cine este mai entuziasmat - SuperBloggerul care participă sau Bloggerul Partener ce susține competiția de pe margine. Tind să cred că... Bloggerul Partener.


Aceasta este ediția cu numărul 7 la care iau parte, dintre care la două am avut calitatea de participantă și la restul calitatea de Blogger Partener. Pentru a cincea oară stau pe margine și aș putea recunoaște că până la urmă m-am obișnuit cu ideea. Desigur, spun asta acum, înainte de a vedea probele. Sunt convinsă că după ce apare prima probă aproape că-mi voi dori să nu fi câștigat încă. Dar nu-i bai, dacă îmi doresc foarte tare să scriu... păi o voi face, așa cum s-a întâmplat în primăvară, când am am participat în afara competiției cu articolul Vânătorii de suveniruri la proba lansată de sponsorul Art&Craft. Eu cred că aș fi câștigat această probă în cazul în care aș fi participat pe bune cu articolul de mai sus (da, modestia este principala mea calitate). :)

Așadar, ca să nu scriu un articol kilometric ar fi bine să trec mai repede la subiect.

Dacă aveți cel puțin 14 ani, un blog personal, dorință de a vă dezvolta latura creativă sau abilitatea de a rezolva un lucru sub ”presiunea” unui deadline, atunci SuperBlog este cu siguranță pentru voi!

Dacă vreți din răsputeri să cunoașteți oameni foarte faini, să vă faceți prieteni, să deveniți parte din familia SuperBlog, să descoperiți noi bloggeri ce scriu extraordinar de bine, să câștigați diverse premii (bani, produse, vouchere, diplome etc.), atunci sunt absolut convinsă că ideea de a participa la competiție și la Gală este cea mai bună!

Serios, vă recomand cu căldură să citiți cu atenție regulamentul, să vă înscrieți la concurs și să vă înregistrați pe site. O puteți face din acest moment până la terminarea competiției (30 noiembrie), dar eu cred că ar fi bine să vă înscrieți ACUM, pentru a avea posibilitatea de a participa la toate probele și pentru a vă mândri cu renumita calitate de FINALIST.

Dacă vă înscrieți cu gândul de a vă clasa pe locul I, atunci vă sfătuiesc să citiți articolul pe care l-am postat special pentru cei cu spirit de câștigător - Cum să câștigi SuperBlog.

Dacă vreți să aflați ce anume se întâmplă la Gală, atunci am două articole pentru voi. Pe primul l-am scris după ce am participat pentru prima dată la concurs și automat la Gală - Momente speciale la Gala SuperBlog 2013. Pe al doilea l-am scris după ce am participat pentru prima dată la Gală în calitate de Blogger Partener - Gala SuperBlog 2014 văzută prin ochii unui Partener Media (aici ar fi trebuit să scriu Blogger Partener, nu Partener Media, dar cred că eram emoționată. Și probabil îmi era foame. *organizatorii și participanții cu vechime înțeleg despre ce vorbesc*

Dacă pe durata competiției simțiți nevoia unor sfaturi, păreri sau palme din partea mea, eu sunt aici. 

Dar să nu-mi cereți sfaturi atunci când trebuie să scrieți pentru Farmec, căci acolo EU VOI JURIZA! Yaaay! ♥  


Ce vă mai pot spune? Vă doresc succes, inspirație și creativitate din plin!

4 comentarii

Write comentarii
Natural
AUTHOR
Thursday, September 22, 2016 delete

Fugiti baaaa, jurizeaza Pinky :) Mah, tu vrei sa reduci numarul participantilor? Trebuia sa anunti abia dupa ce incepe SB-ul :))))

Reply
avatar
Thursday, September 22, 2016 delete

Se simte entuziasmul! Yayy! Felicitari si la mai mare! :D

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, September 22, 2016 delete

Daniel, sperii lumea! :))))))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, September 22, 2016 delete

Multumeeesc! Succes in competitie! :D

Reply
avatar