What I Ate Wednesday

Wednesday, February 03, 2016 4 Comments A+ a-

Dimineața mi-am început-o cu un smoothie, bineînțeles. De data aceasta am încercat altă rețetă (banană, kiwi, castravete și spanac), însă deși mi-a plăcut, nu pot spune că se află printre preferatele mele.


La prânz am călcat strâmb și am mâncat cartofi prajiți cu brânză, fiindcă îmi era poftă de așa ceva.


Deoarece până la masa de seară am simțit nevoia de a mai ronțăi ceva, mi-am delectat papilele gustative cu niște migdale (cu toate că am citit undeva că acestea ar trebui mâncate pe stomacul gol).


M-am decis ca la cină să folosesc cartoful dulce care stătea de câteva zile în cămară, așa că l-am bagat la cuptor pentru o oră și ceva, apoi l-am tăiat și l-am condimentat cu puțină sare, puțin piper și cimbru, iar deasupra am pus câteva cubulețe de cașcaval.


Iar pentru a-mi bea cei doi litri de apă, am descoperit un secret la Anna Saccone - jumătate de litru la micul dejun, jumătate la masa de prânz, jumătate la cină, iar ultima jumătate înainte de culcare. Și ca sa îmi fie mai ușor, cred că de acum încolo voi folosi într-adevăr sticle la jumătate. Până acum trăgeam de sticla de 2 L, însă aceasta nu dă randament de fiecare dată, având mai multe zile în care nu beau toată apa, iar asta îmi displace.

Cam atât pentru astăzi. Ne citim mâine! :)

4 comentarii

Write comentarii
Natural
AUTHOR
Wednesday, February 03, 2016 delete

La cat de dulce e cartoful, cu cascaval cred ca zici ca mananci gogosi cu branza :) Spor!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, February 05, 2016 delete

Zici ca mananci dovleac cu branza. :))

Reply
avatar
Dani P.
AUTHOR
Sunday, February 07, 2016 delete

Cartofi la pranz si cartofi la cina :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, February 10, 2016 delete

Un cartof mai dulce ca altul. :)

Reply
avatar