M-am înscris la Școala de Makeup!

Friday, January 22, 2016 6 Comments A+ a-

Unul dintre punctele foarte importante de pe lista cu 60 de rezoluții pentru anul 2016 este acela că vreau să fac pași micuți (dar siguri) spre transformarea pasiunii mele în carieră. Tocmai de aceea astăzi am fost și m-am înscris la Școala de machiaj Art et Beaute by Parisax Professional, iar pe 16 februarie voi începe cursurile! 

Bineînțeles că nu sunt absurdă și știu că nu se face primăvară doar cu o floare, dar consider că acesta reprezintă primul pas spre a-mi îndeplini visul. Urmează multă muncă și foarte multă practică, însă doar ideea de a lua inițiativa pentru a face ceva în sensul ăsta mi se pare foarte încurajatoare. Deoarece uneori e greu chiar și să te urnești din loc, din cauză că simți că ai ieși din propria zonă de confort. Important e că am făcut primul pas, iar de acum încolo trebuie să-mi dau interesul pentru a-mi contura cariera aceea frumoasă după care tânjesc și pe care o voi avea peste ani de zile.


Știu că foarte, foarte multe fete se ocupă cu makeup-ul în ziua de astăzi, însă pentru mine chestia asta nu reprezintă o modalitate în plus de a face bani pe timp de weekend, ci este o adevărată pasiune. Eu îmi doresc din tot sufletul să lucrez în acest domeniu și nu numai atunci când au loc nunți sau botezuri. Așa cum spuneam mai sus, vreau să-mi fac o carieră în makeup și am de gând să mă zbat și să muncesc pentru a-mi îndeplini această mare, mare dorință!

Așadar, să vină 16 februarie mai repede! :)

6 comentarii

Write comentarii
Friday, January 22, 2016 delete

Îți doresc mult succes! :-*

Reply
avatar
Alina
AUTHOR
Friday, January 22, 2016 delete

Mult succes! Ai luat o decizie foarte buna! Lucrurile mari se fac in pasi mici! :P

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Sunday, January 24, 2016 delete

Succes, abia astept sa vad rezultate si sunt sigura ca o sa iasa ceva super! Te imbratisez

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, January 24, 2016 delete

Multumesc pentru incredere, Carmen! Te pup! :)

Reply
avatar