In the jungle, the mighty jungle...the TIGER sleeps tonight...

Sunday, November 03, 2013 10 Comments A+ a-





Katy Perry a fost de mică ținută în puf. Copil de bani gata, primise întotdeauna ce i-a vrut inimioara. Când a crescut, s-a logodit cu Justin York, de asemenea un om ce se lăfăia în banii părinților. Au avut o nuntă ca-n povești, anunțată cu surle și trâmbițe pe toate posturile TV. Venind vorba de luna de miere, aceștia au hotărât să și-o petreacă într-un loc tropical, în mijlocul naturii. Nu mi-am dat seama la început cum naiba vor putea supraviețui ei doi în sălbăticie, ținând cont că habar nu aveau sa facă nimic. Tot timpul a fost cineva la dispoziția lor...să le calce, să le facă de mâncare, să îi spele pe spate. Un pic panicată, Katy a decis că este cel mai bine să plece singuri cu avionul lor privat, gândindu-se că experiența asta o să ajute la sudarea unei familii adevărate.


Și-au făcut frumos bagajele și au plecat fericiți spre Jungla Taman Negara din Malaezia... Justin avea o valiză în plus față de soția lui, întrucât îi plăcea să se îngrijească...mai ceva ca o femeie! Cinci parfumuri, extrem de multe creme de corp și after shave-uri... Parcă s-ar fi dus intenționat în pădure pentru a ucide toate animalele din zonă! Altfel nu-mi explic ce era în capul lui...


Katy își luase un singur parfum cu ea, fiind conÈ™tientă că nu ar fi ajutat-o cu nimic dacă își aducea tot arsenalul în mijlocul pustietății. Numindu-se Killer Queen, spera să îi fie de folos în cazul în care ar fi intrat în vreo belea cu urÈ™ii, leoparzii sau tigrii. Acesta avea o aromă divină È™i puternică, aÈ™a că ar fi putut cu uÈ™urință să gonească orice prădător.

Ajungând în apropierea junglei, frumosul nostru bogătaș a ațipit pentru câteva clipe, iar avionul a luat-o razna până a ajuns într-un copac, iar din copac a căzut jos. Nimeni nu pățise nimic, însă avionul nu arăta prea bine. Ieșea fum din el, o aripă îi luase foc... Katy se speriase atât de tare...mai ales că se gândea că nu vor mai avea cum să plece de acolo. Justin, în schimb, vroia să pară degajat și fericit în fața scumpei sale neveste, când de fapt...mai avea puțin și începea să plângă de frică. Făcea poze cu telefonul...se plimba de colo-colo...asigurând-o pe Katy că totul va fi bine.

Săptămânile au trecut iar îndragostiții începuseră să nu se mai înțeleagă deloc. Katy simțea că nu se poate baza pe soțul ei, ci din contră...aproape că devenise ea stâlpul familiei. Justin, fiind un papă-lapte din fire, ajunsese să se ascundă după fusta lui Katy de fiecare dată când foșnea ceva prin vreun tufiș. Într-o noapte, când cei doi dormeau duși în adăpostul construit într-un copac (văzuseră ei în emisiunea lui Bear Grylls cum poți să supraviețuiești în sălbăticie), Justin, vrând să se întoarcă de pe o parte pe alta...a căzut din pom...fix lângă o căprioară. Când aceasta a început să latre. vă dați seama că băiatului i-a stat inima pentru o secundă...până ce a intrat îndeajuns de mult spaima în el astfel încât a luat-o la fugă prin verdeața deasă. Din acea noapte...Katy nu l-a mai văzut și nici nu a aflat ce s-a întâmplat cu el.

Văzându-se singură cuc în inima junglei, nu a avut altă soluție decât să o ia la pas printre copaci...cu scopul de a găsi măcar un semn ce i-ar fi demonstrat că acolo locuiesc niște oameni, ceva. Fiindcă era conștientă că ținând-o tot așa...nu ar mai fi putut face față prea mult timp atâtor pericole și provocări. Bineînțeles, superstițioasă din fire, s-a asigurat că pe parcursul întregii drumeții, parfumul Killer Queen va ține la depărtare toate vietățile feroce.


Într-o zi i-a ieșit în cale un tigru malaezian... Deși instinctul îi spunea acestuia să se repeadă la fată și să o mănânce, de data asta ezita. Ceva îl oprea. Să fi fost oare, parfumul folosit de Katy? Sau faptul că aceasta zbiera din toți rărunchii spre el, încercând să se impună și să ragă mai tare? Eu cred ca ambele au contat!

Văzând că tigrul nu pleacă, ci i se așează în față, ca și cum s-ar fi supus ei, Katy băgă de seamă că parfumul folosit chiar face minuni! A încercat să își vadă de drumul ei, însă animalul imens se ținea după ea. În timp ce se îndrepta spre un deal pe care văzuse niște colibe făcute din paie, din desișul înalt ieși un elefant de trei metri. Pe moment, aproape că i-a sărit inima din piept dar când a văzut că nici acesta nu are vreo intenție de a-i face rău, s-a liniștit. Cu animalele în spate, își croia drum printre buruieni și copaci, de parcă ar fi fost acolo de o viață. Începuse să se considere, într-un fel, varianta feminină a lui Mowgli.


Ajunși lângă tribul de pe deal, oamenii de acolo au încremenit atunci când au văzut femeia superbă, brunetă și cu ochii albaștri, înconjurată de animale sălbatice. Katy i-a liniștit așa cum știa ea mai bine, prin limbajul semnelor, căci oamenii aceia...nu știau ce este aia electricitate, deci de cunoscut limba engleză nici nu se punea problema! Totuși, era bine că oamenii nu au sărit să îi omoare...nici pe ea, nici pe noii ei prieteni. Ar fi putut, foarte ușor, să îi atace cu săgeți otrăvite. Însă nu au făcut asta, chiar au stat potoliți. Păreau a fi vrăjiți de parfumul feminin ce se răspândise în atmosferă odată cu venirea lui Katy.


Eroina noastră dăduse, în sfârșit, de niște oameni simpli dar inimoși, ce erau dispuși să o găzduiască de acum înainte în ce casă și-ar fi ales ea. Grupul Negrito li se spunea. Katy s-a integrat foarte repede în tribul lor, mai ales că dormeau câte 20 de persoane laolaltă. Condițiile erau proaste, mai ales că ea era obișnuită cu un alt stil de viață. Iar acum...diferența era ca de la cer la pământ! Chiar și așa, lui Katy începuse să îi placă acolo. Toți oamenii o adorau...chiar o porecliseră Regina Tribului. Băieții, fie mai mari, fie mai mici...erau îndrăgostiți lulea... Făceau coadă în fiecare seară la ușa fetei, știind că acela este momentul pupicului de noapte bună. Inventase Regina un fel de tradiție...


Deși întregul trib a fost sceptic în privința animalelor sălbatice care își făcuseră culcuș pe prispa lor, până la urmă le-au acceptat ca și animale (de companie, într-un fel), fiind siguri că dacă este Katy prin preajmă, nu va păți nimeni nimic.

Totuși, fata începuse să se panicheze. Parfumul mai avea puțin și se termina! Și era mai mult ca sigură că animalele periculoase sunt ținute în frâu doar cu ajutorul lui...așa că trebuia să se gândească la o soluție salvatoare! A avut noroc că una din femeile care erau în trib, îi devenise prietena cea mai bună. Aceasta o sfătui că singura modalitate de a evita un posibil dezastru, este acela de a căuta ingredientele parfumului, pentru a-l prepara singure. Însă asta nu era ușor de făcut! Cele mai importante trei ingrediente puteau fi luate din trei locuri diferite ale lumii. Cum s-ar fi putut duce după ele, din moment ce avionul cu care venise ea...era făcut zob?

Au mai trecut câteva nopți până ce i-a venit ideea strălucită! Știind că toți bărbații din trib vor să o ia de nevastă, aceasta se gândi că nu ar fi rău să organizeze un fel de întrecere. Orice pretendent la statutul de soț al ei, avea sarcina de a găsi ingredientele potrivite mixului Killer Queen. Bineînțeles că a noastră Katy nu le-a spus care este adevăratul scop al concursului, ci doar i-a anunțat că s-a hotărât să se mărite cu unul dintre ei. Aceștia trebuiau să treacă prin trei probe de foc, adică era necesar să străbată globul în lung și-n lat și să se întoarcă la Regină cu substanțele-minune. Cel care reușea să ducă fiecare probă la capăt...o lua de soție pe Katy.

Zis È™i făcut. Cinci băieÈ›i s-au decis să se ”bată” pentru statutul mult râvnit. Până a început întrecerea, doi dintre ei au renunÈ›at, fiindcă È™i-au dat seama că nu vor putea face față acestei provocări, mai ales că trebuiau să călătorească săptămâni bune în câte un perahu (barcă folosită de locuitorii din Taman Negara) È™i să se descurce singuri în mediul urban, ceea ce îi speria din cale-afară. NeÈ™tiind engleza, neÈ™tiind cum arată lumea din exteriorul Malaeziei, supravieÈ›uirea în pădure părea floare la ureche, față de supravieÈ›uirea în jungla urbană.

Katy le-a explicat celor rămași că vor fi trei probe dificile...iar cine sare peste una dintre ele, este descalificat imediat. Ăia trei băieți, se băteau cu pumnii în piept (la figurat), spuneau că nimic nu le-ar fi stat în calea fericirii. Era clar, ar fi fost în stare de orice pentru a deveni eroii Reginei Tribului.

Katy Perry i-a îndrumat și le-a spus unde anume trebuie să ajungă pentru a lua ingredientele parfumului. Nu era ușor ceea ce urma, însă o să vă dați seama pe parcurs de ce spun asta.


Prima dată era trecută pe listă India. Bărbații curajoși trebuiau să se ducă la Taj Mahal...dar doar într-o zi cețoasă. Acolo găseau Celosia...o floare superbă, culeasă de împăratul Shah Jahan pentru soția lui, acum 360 de ani. Era conservată într-un mod neștiut de lume... Supraviețuise atâția ani într-o cameră secretă, existând până în ziua de astăzi o singură poză cu floarea miraculoasă.


Al doilea loc era Egipt. ÃŽntr-una dintre piramide...nu se È™tie care...băieÈ›ii ar fi putut găsi esenÈ›a de praline, atât de importantă pentru Killer Queen. TotuÈ™i, mai era un impediment în calea lor. EsenÈ›a de praline se formase pe vremea Egiptului Antic. Cleopatra primise în dar de la Julius Caesar o pralină în formă de inimioară, reprezentând dragostea lor. PretendenÈ›ii lui Katy trebuiau să descopere pralina, iar cel care o găsea primul...mergea mai departe. CeilalÈ›i doi ieÈ™eau din joc. 


Ultimul ingredient specific parfumului era întruchipat de niște fructe de pădure speciale. Acestea se găseau pe cea mai înaltă culme din Pădurea Neagră. Eroul trebuia să urce multe zile și să treacă de un desiș de trandafiri cu spini ascuțiți ca și cuțitele Miracle Blade. Însă dacă le găsea...Katy devenea a lui pe vecie.


Trecuseră multe săptămâni iar Regina Tribului începuse să își piardă speranța. Animalele sălbatice încă îi erau supuse, însă sticluța de parfum se golise aproape toată. Un singur puf rămăsese..iar apoi s-ar fi declanșat teroarea.

Stând pe scaunul regal, văzu în depărtare un băiat brunet...cu ochii albaștri ca cerul în miezul zilei. Nu îl cunoștea...și era curioasă ce este cu venirea lui prin acea zonă.


Ajungând mai aproape de ea...s-a prezentat sub numele de Damon Salvatore. Venise în jungla Taman Negura din cauză că băiatul ce reușise să găsească toate cele necesare pentru refacerea parfumului fermecător ajunsese să se îndrăgostească de o nemțoaică blondă și frumoasă, încât nu îi mai venea să se întoarcă în trib pentru a lua-o de nevastă pe Katy. Fiind în vacanță prin Germania, Damon l-a cunoscut pe omul din Malaezia și înțelegându-i povestea (tot prin semne, bineînțeles), s-a oferit să ducă el ingredientele celor din trib, pentru a nu se întâmpla vreo nenorocire, dar mai ales pentru a o cunoaște pe frumusețea cu părul negru ca tăciunele, cum o descrisese băiatul malaezian.

Katy, rămânând impresionată de fapta lui Damon Salvatore, a decis că va deveni nevasta lui. Evident, acesta nu se împotrivi, ci din contră, păru chiar bucuros de cele auzite din gura viitoarei sale soții. Fiind dragoste la prima vedere, Regina Tribului nu își dădu seama că bărbatul superb din fața ei avea gânduri necurate, fiind un vampir ce își dorea să o sece de sânge cât mai repede cu putință...


P.S. Chiar m-am documentat pentru acest articol. AÈ™a că în cazul în care vă întrebaÈ›i...” Chiar există căprioare care latră?” ... Răspunsul este afirmativ!

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

10 comentarii

Write comentarii
Unknown
AUTHOR
Sunday, November 03, 2013 delete

waoooww!!SUPERB!!!!!!!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Sunday, November 03, 2013 delete

super mega smecher articolul tau..se vede ca e muncit...meriti 101 puncte:P

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, November 04, 2013 delete

Multumesc frumos Bogdan! :D

Reply
avatar
Mikyangel
AUTHOR
Monday, November 04, 2013 delete

Sa sti ca tot la Damon ma gandisem si eu pentru articol, acum o sa-mi caut un alt vampir sexy.
Felicitari pentru articol!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, November 04, 2013 delete

Multumesc! :D Nu stiu daca vei gasi alt vampir sexy...ca Damon e cel mai sexy! :))

Reply
avatar
Vienela
AUTHOR
Tuesday, November 05, 2013 delete

Frumos articol ai facut, Pinky draga! L-am vazut din clipa in care i-ai dat drumul pe net, dar abia astazi mi-am facut timp sa iti spun.
Sotul meu mi-a spus ca as face altfel de articole daca m-as uita la filme, ca si de acolo poate veni inspiratia. Nu am nici timp, nici chef de filme, asa ca ma multumesc cu ceea ce coace mintea mea. :))))

Reply
avatar
Ioana
AUTHOR
Tuesday, November 05, 2013 delete

Foarte frumoasă povestea! :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Tuesday, November 05, 2013 delete

Multumesc frumos, Vienela! :* Nici eu nu ma uit la filme si totusi, inspiratia vine uneori :)))

Reply
avatar