Swatch & Review: Matte Eyeshadow Palette - FLORMAR ♥

Sunday, September 29, 2013 2 Comments A+ a-


Paleta asta o am de ceva timp si pot spune ca sunt multumita de ea! Contine 10 culori mate distribuite in niste pastile imense (fiecare este cam de dimensiunea unui capac de spray Prêt à Porter, sa zicem. Deci va dati seama cat de mari sunt, spre deosebire de pastilele obisnuite!)

Fardurile sunt FOARTE pigmentate, chiar fara folosirea unei baze inainte de aplicare! Tocmai din acest motiv, eu le-am swatch-uit fara sa aplic primer.


Imaginile nu au fost editate pentru ca am vrut sa se vada clar adevaratele nuante ale fardurilor. Culorile sunt unele placute (cu toate ca cele doua feluri de verde nu imi plac, mai ales ca eu am ochii verzi, deci nici macar daca ar fi ultimele doua culori ramase pe tot mapamondul, nu m-as putea machia cu ele). In rest, consider ca nuantele sunt ok. Nu sunt culori tipatoare, deci pot fi folosite indiferent de zi, fie ca este una normala sau speciala, fie ca vrei sa mergi pe un machiaj natural sau pe unul mai dramatic.


Fardurile se aplica foarte...smoothly si cel mai misto e ca nu sunt prafoase, nu te trezesti cu picatele pe obraji! Pentru mine asta e un mare plus! Totodata, se blenduiesc usor si repede! Ce poate fi mai frumos de atat?!

Nu as putea spune cu exactitate cat anume dureaza pe pleoape pana sa o ia razna, insa cu siguranta daca aplici un primer inainte, poti sta fara griji intreaga zi (bineinteles, sunt mai multi factori care influenteaza "durata de viata" a fardurilor, in special: cat de uleioase sunt pleoapele tale mobile, ce fel de primer ai - calitativ sau nu - cate ore stai machiata, insa toate aceste aspecte sunt valabile pentru orice fel de farduri de ochi, nu doar pentru acestea).

In ansamblu, totul e roz. Dar cum nimic nu e perfect, trebuia sa fie si un lucru care sa imi displaca! Acela e ambalajul! Cu toate ca pana acum m-am referit la farduri ca fiind incluse intr-o paleta, sincera sa fiu nu as putea sa o numesc asa! E o chestie incolora de plastic in care sunt bagate fardurile. Adica pare ceva cam cheap, chiar daca Flormar este o firma mare si renumita. Din punctul asta de vedere, eu zic ca se putea si mai bine!


Voi ce parere aveti despre acest brand? Ce anume detineti de la Flormar?


(Pe final va las cu o melodie pe care o ascult intruna de cateva zile. Poate va place si voua dar sa stiti ca e ceva mai romantica!)

Nu uitati sa ma urmariti pe Facebook/Twitter/GFC (le gasiti in partea dreapta a blogului) pentru noutati si pentru primul giveaway ce va fi organizat in cateva zile!

2 comentarii

Write comentarii
Anonymous
AUTHOR
Sunday, December 01, 2013 delete

Nice review! I wish this was available to buy in UK :(

http://asenseofchic.blogspot.co.uk/

Reply
avatar