Ne-am mutat împreună. Ce s-a schimbat între timp?

Thursday, September 22, 2016 10 Comments A+ a-

Pe 7 octombrie se împlinesc două luni de când ne-am mutat împreună. Am ales să facem acest pas atât de important din iubire, încredere și dor. Încredere că suntem făcuți unul pentru celălalt. Am simțit că e momentul să trecem la următoarea etapă, așa că nu am mai stat pe gânduri. Mi-am împachetat întreaga viață și m-am mutat la Iași.


Mi-am pus în valiză toate visurile și speranțele, am împachetat cu grijă sentimentele și am avut grijă să-mi las așteptările în Constanța. Nu am vrut să plec la drum cu anumite așteptări, căci dacă m-aș fi așteptat ca de la bun început să locuiesc cu iubitul meu într-un castel mai frumos decât cel al reginei Elsa, probabil aș fi rămas dezamăgită. Lăsându-mi așteptările deoparte, orice s-ar fi întâmplat nu m-ar fi determinat să devin dezamăgită, ci din contră. Am lăsat zilele să mă surprindă, am acceptat lucrurile așa cum sunt și am ales ca de acum înainte să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne construi viitorul minunat la care tindem.

Bun. Ne-am mutat împreună. Și? Ce s-a schimbat între noi?


Păi să vă spun. Acum începem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine. Și ne iubim din ce în ce mai mult. Acum nu-mi pot imagina cum ar fi să stau departe de el o perioadă mai lungă de timp, nu-mi pot imagina cum e să dorm într-un pat gol, nu-mi pot imagina cum ar fi să nu-l găsesc în dreapta mea atunci când mă trezesc.

De când ne-am mutat împreună eu și el am devenit #Noi, iar de fiecare dată când experimentăm ceva și celălalt nu este părtaș, abia așteptăm să ne povestim unul altuia ceea ce s-a întâmplat. Ne încurajăm intens, credem cu tărie unul în visurile celuilalt și implicit în visurile pe care le-am pus la comun, suntem mai răbdători și ne străduim pe cât posibil să vedem doar partea plină a paharului în orice situație.

De când ne-am mutat împreună ne petrecem timpul liber citind, discutând planuri de viitor, punând pe tavă idei tot mai bune pentru a evolua împreună din toate punctele de vedere, uitându-ne la filme sau făcând alte activități menite să ne apropie și să ne ajute la dezvoltarea relației noastre.

De când ne-am mutat împreună cerul este mai albastru, iarba este mai verde, ploaia este mai plăcută și lumea se vede mai bună și mai frumoasă. Viața este cu adevărat minunată în doi. Admirăm mai cu sufletul la gură cerul înstelat, aerul pare mai proaspăt și mai curat, iar zilele sunt din ce în ce mai senine și mai armonioase.

De când ne-am mutat împreună avem grijă să ne reamintim zilnic cât de mult ne iubim, ne surprindem cu gesturi drăguțe și romantice ori de câte ori avem ocazia, ne îmbrățișăm mult și ne zâmbim deseori.


De când ne-am mutat împreună am ajuns să ne înțelegem din priviri, să ne dorim mai mult și mai bun de la viață, să credem că totul este posibil atâta vreme cât ne avem unul pe celălalt.

De când ne-am mutat împreună ajungem în fiecare zi la concluzia că suntem suflete pereche și că locuitul sub același acoperiș și mâncatul la aceeași masă sunt unele dintre cele mai bune alegeri din viețile noastre.

De când ne-am mutat împreună ni se demonstrează clipă de clipă că suntem doi oameni imperfecți, dar cu suflete ce se potrivesc perfect.

De când ne-am mutat împreună TOTUL s-a schimbat. Totul s-a schimbat în mai bine de un infinit de ori. Fiindcă acum învățăm cum să trăim unul cu celălalt și nu mai știm, dar nici nu mai vrem să știm cum e să trăim unul fără celălalt. Acum învățăm să ne iubim calitățile, dar mai ales defectele. Acum învățăm să ne respectăm chiar și când ne mai contrazicem, să ne respectăm nevoia de spațiu personal, să ne iubim indiferent de provocările întâlnite pe drumul numit o viață dintre cele multe petrecute împreună.

De când ne-am mutat împreună îl iubesc și îl apreciez mai mult. Pur și simplu. Pentru tot ceea ce este și ce face.


10 comentarii

Write comentarii
Stefanita
AUTHOR
Thursday, September 22, 2016 delete

Awww!:x Aceste randuri frumoase compuneai cand am venit sa te imbratisez de dor? Si nu m-ai lasat sa privesc la laptop cu gandul sa aiba impact asupra mea. Am atatea sa iti povestesc... si aici, ma voi rezuma la Te Iubesc! si in viata la fapte. Muah:*

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Thursday, September 22, 2016 delete

Adorabil!!! Te imbratisez cu toata dragostea, frumusica mea!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, September 23, 2016 delete

Si eu te imbratisez, iubita mea nasa! :*

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Friday, September 23, 2016 delete

Ce articol frumos și plin de emoție. Abia aștept să ne mutăm și noi împreună, pentru că distanța este mult mai mare și din păcate va mai dura câteva luni :( Dar știu că într-un final totul va fi bine și va fi meritat așteptarea :D

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, September 26, 2016 delete

Cu siguranta asteptarea va face mutatul impreuna mult mai dulce! Vorbesc din proprie experienta. :) Mult succes pe toate planurile si multa iubire iti doresc, Ioana!

Reply
avatar
Carmen
AUTHOR
Monday, September 26, 2016 delete

Abia in momentul in care te muti cu o persoana ajungi sa o cunosti cu adevarat. Cu bune si cu rele. Cred ca este proba de "foc" prin care orice relatie trebuie sa treaca mai devreme sau mai tarziu. Noi la scurt timp dupa ce ne-am mutat impreuna ne-am dat seama ca avem atatea in comun si ca vrem sa stam impreuna toata viata 😍

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Tuesday, September 27, 2016 delete

Asa este, ai foarte mare dreptate. Noi ne-am dat seama ca vrem sa stam impreuna toata viata chiar si inainte de a lua decizia de a ne muta impreuna. :D

Reply
avatar
Camelia
AUTHOR
Thursday, September 29, 2016 delete

Sa va fie veșnic bine! Perioada aceasta de început de conviețuire n-o s -o uitați niciodată. Fiindcă e aparte, e cu patimă, e de tinerețe... Sa fiți iubiți! (tocmai mi-am amintit de începuturile noastre)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, October 03, 2016 delete

Multumim din suflet, Camelia! :)

Reply
avatar