Impresii de la cel mai important eveniment blogosferic din Constanța! ❤

Thursday, March 05, 2015 10 Comments A+ a-

După fiecare eveniment la care iau parte, trebuie să-mi aloc câteva zile pentru a reveni cu picioarele pe pământ și pentru a-mi face ordine în gânduri. De ce? Fiindcă, în general, particip la cele mai frumoase întâlniri dintre bloggeri, acestea dovedindu-se a fi de o mare însemnătate pentru mine. Nu pot scrie despre momentele la care iau parte imediat după terminarea lor, întrucât am nevoie de un răgaz, tocmai pentru a putea alege cele mai potrivite cuvinte referitoare la acestea.

Astfel, abia astăzi am prins curajul de a vă vorbi despre mult așteptatul nostru eveniment, cel al Bloggeril♀r din Constanța, ce a avut loc pe 28 februarie.


Vremea s-a potrivit de minune cu fapul că evenimentul a avut loc în ultima zi de iarnă, astfel încât nu a fost extrem de frig, dar pe malul mării vântul a bătut cu putere. Am văzut marea pentru prima dată în acest an,  căci de la etajul 8 al Hotelului Vega din Mamaia aveam o priveliște superbă!


Am ajuns acolo cu Adina (mulțumesc, draga mea, pentru că m-ai luat de pe drum). La intrarea în Violet Lounge am fost întâmpinate în cel mai călduros mod posibil de către organizatorii acestui frumos eveniment: Elena Voinea, Maria Agurița Ignat și Andrei Câmpanu, ce ne-au oferit câte un trandafir, în semn de bun venit și câte o agendă drăguță de la Golden Rose. 



După ce ne-am făcut comode, Elena a luat taurul de coarne și a început prezentarea evenimentului. Deși a avut emoții, părerea mea este că s-a descurcat foarte bine. Și eu am antecedente în privința pierderii cu firea în momentele în care am fost pusă să vorbesc la microfon în fața unor oameni pe care nu-i cunoșteam (la prima Gală de la SuperBlog am răspuns la o singură întrebare pusă de către Claudia, apoi am fugit înapoi pe scaun, susținând că am emoții și mi-e foame). Dar și noi suntem tot oameni, așa că este absolut normal să fim emoționați și să ne tremure vocea atunci când toți ochii din sală sunt ațintiți asupra noastră.

Trecându-i emoțiile Elenei, iată că venise și rândul nostru, al bloggerițelor participante la eveniment, să ieșim în față și să spunem câteva cuvinte despre noi. Eu nu-mi pregătisem un discurs, nu aveam de gând să vorbesc mult, întrucât nu-mi face plăcere să vorbesc despre mine în fața camerelor de filmat și a multor, multor perechi de ochi, așa că în 30 de secunde cred că am fost gata - Bună, eu sunt X, am Y ani, blogul meu este Z și este unul generalist. Scurt și la obiect, ce să mai!

După ce ne-am prezentat toate, au urmat discursurile invitaților speciali. Activând în diferite domenii, am putut afla și învăța o multitudine de lucruri noi și interesante de la aceștia.

  • Adelina Tocitu - Jurnalist Radio Constanța
  • Laura Bogorodea - Antrenor Dans Sportiv și Indian, Semifinalist "Românii au talent" și "România Dansează"
  • Oana Stan - Manager Techir
  • Iulia Buciu - Manager JivaHairBoutique 
  • Oana Tinu - Expert Comunicare și PR 
  • Isabela Stefan Iorga - Expert Comunicare și PR, Jurnalist
  • Alex Dobre - Make-up Artist
  • Roxana Pandele - Model 
  • Cristina - Cosmetician Dolce Spa Salon
  • Mircea Plesca - Videograf
  • Daniel Andrei - Fotograf
  • Carmen Iliescu - Manager Miss Baker
  • Cristina Clenciu - Instructor Fitness
  • Ana Maria Tatucu
  • Laura Musuroaea
Make-up Artist-ul Alex Dobre ne-a făcut și o demonstrație, Roxana Pandele fiind modelul său. Nu-i așa că machiajul i-a ieșit superb?


Cât timp Alex s-a ocupat de Roxana, am avut grijă să dăm buzna în bunătățile puse la dispoziția noastră de Miss Baker. Și credeți-mă când vă spun, pe lângă faptul că arată super drăguț, de ți-e milă să le mănânci, produsele sunt absolut delicioase! 





Cu toate că organizatorii au avut multe obstacole de trecut, evenimentul a ieșit minunat! Nu există lucru care să nu-mi fi plăcut. M-am simțit extrem de bine alături de colegele mele, chiar dacă îmi pare rău că nu am reușit să schimb câteva cuvinte cu toate, dar sunt convinsă că vor mai exista nenumărate ocazii pentru a face asta. Important e că primul pas a fost făcut, acela de a ne strânge la prima Întâlnire Anuală a Bloggerilor Constănțeni - varianta feminină și de a ne cunoaște.

Țin foarte mult la ideea de a ne întâlni cât mai des, de a forma legături și prietenii cât mai puternice, fiindcă blogosfera din Constanța nu mi se pare a fi unită deloc. Făcând comparație cu Craiova, orașul nostru este la pământ din punct de vedere al prieteniilor dintre bloggeri. Mi-ar plăcea ca partea feminină și partea masculină din blogosfera constănțeană să se înțeleagă bine, să aibă întâlniri lunare, să ajute la formarea unei comunități unite și frumoase. Nu ca în momentul de față, când băieții noștri dragi nu fac altceva decât să ne ia peste picior, să caute nod în papură și să comenteze pe marginea evenimentului de succes pe care l-am avut.

Așa cum spunea și Matei Dima (BRomania), singurul constănțean pe care îl apreciez, Constanța e plină de figuri. Constanța e plină de oameni care odată ce simt mirosul succesului altuia, nu se pot bucura pentru binele lui, ci încep să arunce cu răutăți gratuite. Da, recunosc, îi dau dreptate. Bloggerii constănțeni nu sunt uniți deloc, decât atunci când vine vorba de făcut mișto și de vorbit în necunoștință de cauză. 

În loc să ne susținem reciproc, să ne respectăm unii pe alții, indiferent de tema blogului (băieții consideră că nu prea au ce discuta cu fetele care scriu despre make-up, alții cred că au drepturi de autor asupra denumirii de "Blogger Constănțean"), mai bine aruncăm cu noroi, nu? Unii au pus la îndoială puterea fetelor de a organiza ceva frumos și de impact, au pus la îndoială până și decizia sponsorilor de a ne susține evenimentul, ceea ce mi se pare sub extrem de urât. 


Trecând, însă, peste aceste lucruri și revenind la evenimentul de sâmbătă, vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru tot ceea ce au făcut pentru noi. Eu sunt mândră de faptul că am avut ocazia de a participa la ceva atât de frumos, de a cunoaște atâtea persoane calde și pasionate de ceea ce fac, de a afla atâtea lucruri noi și utile de la invitații speciali, de a primi numeroase cadouri superbe. 

În sfârșit se poate lăuda și orașul nostru cu un eveniment blogosferic ca la carte (ce a apărut până și la televizor), nu doar cu o simplă ieșire la bere, ca între bloggeri. Ieșirile la bere sau la suc se pot face oricând, pe când un eveniment de o asemenea amploare... nu prea. :)

Fiind prima ediție a Întâlnirii anuale a bloggerilor constănțeni, consider că a ieșit exact așa cum mi-am imaginat și sunt convinsă că vor urma multe altele, din ce în ce mai reușite și mai frumoase. Sper ca până la anul să se mai nască bloguri, să mai descoperim bloggeri talentați și pasionați de scris și de frumos, pentru ca evenimentele următoare să fie cât mai mari și mai surprinzătoare, în cel mai bun mod posibil.

De asemenea, vreau să le mulțumesc și tuturor sponsorilor ce au decis să ne acorde atâtea cadouri minunate! Eu am rămas uimită de tot ceea ce am primit, întrucât nu mă așteptam ca punguțele să conțină atâtea produse de calitate! Până și mama a rămas cu gura căscată și m-a întrebat ce anume am de gând să împart cu ea, fiindcă am primit mult prea multe daruri, nu le pot păstra doar pentru mine! :)

Mulțumirile merg către:
Mulțumiri și celor care s-au ocupat de imortalizarea celor mai frumoase momente:
Lista fetelor care au participat la acest eveniment și pe care sper să le revăd cât mai curând:
În zilele ce urmează voi posta și articolul cu produsele primite, dar până atunci vă las cu Teaser-ul de la eveniment și cu reportajul făcut de către cei de la NeptunTV. Vizionare plăcută!

10 comentarii

Write comentarii
Unknown
AUTHOR
Thursday, March 05, 2015 delete

Poza cu noi este foarte drăguță! :-*
Ai scris foarte frumos, te pup!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, March 05, 2015 delete

Asa este, poza e foarte draguta!
Multumesc, draga mea! :*

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Thursday, March 05, 2015 delete

Ce dragute suntem! Abia astept sa va revad din nou :) Te pup!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, March 05, 2015 delete

Si eu! Sper sa se intample cat mai repede! :*

Reply
avatar
Cherry Queen
AUTHOR
Friday, March 06, 2015 delete

ai scris foarte frumos despre eveniment. si eu imi doresc sa fim mai uniti, asa cum sunt bloggerii din alte orase. :) Baietii sunt doar invidiosi pe reusita evenimentului nostru. Dar cand o sa le treaca, o sa isi doreasca sa participe si ei :D
pupici!

Reply
avatar
Ada
AUTHOR
Sunday, March 08, 2015 delete

Frumos scris! Mă bucur mult că v-am cunoscut!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, March 09, 2015 delete

Categoric! Multumesc! :*

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, March 09, 2015 delete

Multumesc! Si eu ma bucur. :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Monday, March 23, 2015 delete

Love it ;)
-Chris

Reply
avatar