Merry Christmas, ya filthy animal!

Thursday, December 25, 2014 4 Comments A+ a-

Crăciun fericit tuturor! Sper că v-a adus Moșul tot ceea ce v-ați dorit și încă de o mie de ori pe atât! Iar dacă nu a fost prea darnic, nu vă simțiți prost. Mai degrabă fiți recunoscători pentru ce aveți deja! Dacă sunteți sănătoși și aveți familia alături, nu prea mai contează lucrurile materiale plasate sub brad. Părerea mea!

Iar dacă tot a venit vorba de brad, este absolut necesar să vi-l prezint și pe al meu!


 Este mai frumos decât anul trecut, chiar dacă pozele nu dovedesc 100% acest lucru! 


Sper că nu ați abuzat de mâncare și nu ați apărut pe la știrile de la ora 5! Trebuie să mâncați și să beți cu măsură în astea trei zile, iar faptul că ați ținut post... nu e o scuză pentru a rade tot din prima zi de Crcăiun! :)

Trecând peste asta, vreau să le mulțumesc celor care s-au gândit la mine și mi-au dat mesaje. Le mulțumesc și celor care mi-au dat Tag pe brazi și cozonaci pe Facebook, fiindcă gestul contează, până la urmă, deși pe moment nu te bucuri așa de tare de faptul că cineva a urat o chestie universală tuturor prietenilor din lista de pe Facebook, inclusiv ție. Da, e chiar fain să stai cocoțat în brad, alături de necunoscuți. Dar... repet! Gestul că un om s-a gândit la tine... contează! :D

Și tocmai pentru a nu umple feed-ul de poze cu șemineuri și etichete (nici nu-mi stă în caracter, de fapt), am ales să dau mesaje celor din lista mea. Aproape la toți. Și pe unii i-a impresionat (ca să spun așa) gestul meu, iar eu m-am bucurat de bucuria lor! Cu ocazia asta am putut afla mai multe despre oamenii ăștia pe care îi am în listă, unii lăsându-mi o impresie mai puțin bună, recunosc. Deși văzuseră mesajul meu de Crăciun (nici măcar nu era d-ăla cu #fieca), nu mi-au răspuns. Poate or fi crezut că e mass, dar nu... Nu am dat mass-uri! Mi-am rupt din timpul meu pentru a le ura ceva de bine, dar dacă nu le pasă, asta e! :D

Trecând ȘI peste asta, vă urez Sărbători fericite în continuare! Petreceți-le cu cei dragi, nu în cluburi, sus pe cuburi! Stați cu familia și cu prietenii, fiindcă altfel, Crăciunul nu ar mai fi Crăciun!

P.S. Este normal ca la ”Crăciun fericit!” să È›i se răspundă cu ”MulÈ›umesc la fel!”? Serios, până în acest an eu nu am mai primit un astfel de răspuns la urări. Nu È™tiu, poate sunt eu prea critică È™i răutăcioasă, dar nu mi se pare ok. Nu È›i-am zis să ai o zi bună, ci È›i-am urat un Crăciun fericit! E total altceva, nu cred că te doare mâna să-mi scrii astea două cuvinte... înapoi! Nici măcar nu trebuie să-mi zici alea două cuvinte de care spune formaÈ›ia Taxi! Dar na, fiecare face cum vrea.

4 comentarii

Write comentarii
Mihaela Bolea
AUTHOR
Friday, December 26, 2014 delete

Sărbători frumoase, cu drag! ♥

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, December 26, 2014 delete

Multumesc frumos! Craciun fericit si un an nou cat mai bun! :)

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Friday, December 26, 2014 delete

Craciun fericit frumoasa domnisoara! Sa fii sanatoasa! La Multi Ani fericiti!

Reply
avatar