Semn SPRE carte

Tuesday, April 29, 2014 6 Comments A+ a-

Despre Semn SPRE carte vreau să vă vorbesc de mult timp. Este un proiect ce a luat naștere în luna ianuarie a acestui an, la inițiativa Soniei Spătariu. Se adresează tuturor copiilor și adolescenților care nu au acces la cărți, deși dorința de a citi este mare.

Ce poate fi mai frumos de atât? Ei bine, vă puteÈ›i implica È™i voi! Fie că vreÈ›i să donaÈ›i cărÈ›i din propriile biblioteci, fie că vă doriÈ›i să cumpăraÈ›i unele noi, orice ajutor este mai mult decât binevenit. Până acum, Semn SPRE carte a ajutat numeroÈ™i copii È™i adolescenÈ›i, ajungând la peste 1100 de cărÈ›i donate. ÃŽn cazul în care vreÈ›i să faceÈ›i o faptă bună, vă invit pe grupul de Facebook Semn SPRE carte, pentru a vă putea consulta cu ceilalÈ›i oameni care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect: https://www.facebook.com/groups/semnsprecarte/ . De asemenea, este nevoie să È™tiÈ›i că nu puteÈ›i dona orice fel de carte, de aceea este recomandat să întrebaÈ›i pe grup care sunt cele mai potrivite cărÈ›i È™i să discutaÈ›i alte detalii.


Dacă sunteți dispuși să faceți cât mai multe fapte bune, țin să vă spun că Semn SPRE carte are nevoie de ajutorul vostru. Mai precis, are nevoie de voturile voastre pe site-ul Țara lui Andrei! S-au strâns câteva sute de voturi, dar nu sunt suficiente. Pentru a putea obține finanțare din partea Petrom, pentru a le mai putea dărui altor 1000 de copii niște cărți frumoase, trebuie să votați Semnul SPRE carte. Nu durează mult să vă faceți cont pe Țara lui Andrei. Gândiți-vă că 5 minute rupte din timpul vostru, înseamnă 5 copii fericiți! Absolut fiecare vot contează, iar faptul că până pe 15 mai putem face asta, eu zic că ar trebui să ne mobilizăm și să convingem cât mai mulți oameni să își ofere sprijinul, adică voturile.

Link-ul pe care trebuie să îl accesaÈ›i vi-l pun la dispoziÈ›ie, dar nu uitaÈ›i că înainte de a vota, trebuie să vă faceÈ›i cont: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-semn-spre-carte-id-1200-cmsid-65#project-tab1 . De asemenea, dacă vă puteÈ›i ruga rudele, prietenii sau cunoscuÈ›ii să voteze, ar fi extraordinar. Totodată, puteÈ›i răspândi vestea, scriind pe blogurile voastre, pe paginile de Facebook, puteÈ›i folosi orice banner doriÈ›i. SusÈ›inând Semn SPRE carte, veÈ›i ajuta la formarea copiilor de azi, în adulÈ›ii inteligenÈ›i de mâine.


Vreau să vă mulțumesc anticipat și să vă invit în număr cât mai mare pe link-ul afișat mai sus, pentru a sprijini o cauză nobilă!

6 comentarii

Write comentarii
Lamiita Petre
AUTHOR
Wednesday, April 30, 2014 delete

Pacat ca nu iti mai poti permite in ziua de azi sa mai cumperi o carte , incercam sa sustinem aceasta campanie cum putem, speram sa iasa ceva bun

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, April 30, 2014 delete

Multumesc pentru ca sustii acest proiect. :)

Reply
avatar
Thursday, May 01, 2014 delete

Îți mai mulțumesc o dată. Celălalt comentariu o fi în spam? Și oare de ce nu pot să comentez cu numele si blogul. ci doar cu contul de G+?

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, May 01, 2014 delete

Cu mare drag! :)
Spam-ul este gol... Si nu poti comenta cu numele si blogul, fiindca am scos optiunea de a comenta ca "Anonim", insa odata cu asta, a disparut si optiunea de a comenta cu numele si blogul, din pacate. :)

Reply
avatar