Take a sip from my secret potion!

Friday, April 01, 2016 2 Comments A+ a-

Astăzi am realizat că am devenit bună de măritat, deÈ™i ieri nu aÈ™ fi spus asta. Secretul ”succesului” este cafeaua! Dar nu orice cafea, ci aceea făcută de mine. ÃŽn general, eu nu beau această licoare neagră (È™i nu MAI beau deloc lichide negre acidulate - Cola, Pepsi), însă azi m-am trezit cu aÈ™a o pooooftă de cafeaaa! Doamne, inexplicabilă!


Deși mă trezisem cam târzior (așa se întâmplă când pierzi nopțile pe net), am avut un spor la treabă, de ai fi jurat că-s băgată în priză. Am început cu pregătirea unui fel de mâncare de post (supă cremă de legume și crutoane perfect condimentate), apoi mi-a venit cheful de curățenie. Și uite așa am luat casa de la cap la coadă și am dat cu aspiratorul, cu mopul și am șters praful. Bineînțeles că între timp am mai băgat și vreo două mașini de rufe la spălat, ca să fie treaba perfectă.

Spre sfârșitul zilei m-am relaxat curățând pensulele de makeup și făcând o baie fierbinte. Eu zic că a fost o zi super productivă. Iar acum na drăcie, că mai scriu și pe blog. Dom'le, vă spun sigur! Cafeaua făcută de mine este ca un fel de poțiune secretă!

În cazul în care vă treziți fără chef de treabă sau fără chef de viață, give me a call și vin în ajutorul vostru cu a mea cafea-minune! Vă promit că după ce o veți bea, nu vă veți mai recunoaște! Vă veți transforma în The Real Housewives of Romania!


Vă las și o melodie super energică, pentru a avea și mai mult spor la ceea ce vreți voi să faceți!

2 comentarii

Write comentarii
Saturday, April 02, 2016 delete

Cum se spune... harnicuță furnicuță!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Saturday, April 02, 2016 delete

Cea mai harnicuta furnicuta. :D

Reply
avatar