My pride and joy!

Friday, April 15, 2016 2 Comments A+ a-

Cinci lucruri ador pe lumea asta: să scriu, să citesc, să machiez, să fac sport și să călătoresc. Mi se par cele mai frumoase activități de pe pământ, aș putea jura cu mâna pe inimă!

Astăzi am constatat DIN NOU că sunt pe calea cea bună È™i că lucrurile frumoase se întâmplă oamenilor deschiÈ™i, pasionaÈ›i È™i optimiÈ™ti. Doamne, ce zi am avut! 

La Școala de Makeup am făcut un smokey cu negru, verde închis și verde mai deschis, iar acesta mi-a ieșit absolut superb! Nu văd rostul modestiei în cazul de față și chiar sunt extraordinar de mândră de faptul că am reușit să-l fac foarte frumos! Oricum, eu sunt mândră mai mereu la cursuri: atunci când îmi iese dunga de tuș bună din prima, când machiajul ochilor este corect și frumos realizat, când conturez bine sprâncenele și buzele... Observ că devin din ce în ce mai pricepută, iar asta mă încântă! Și chiar dacă poate la prima vedere chestiile astea nu par cine-știe-ce, părerea mea e că trebuie să ne bucure și pașii ăștia mici pe care îi facem într-o direcție precisă. Iar pe mine mă motivează toate reușitele, fie ele mici sau mari! :)


În timp ce eram la cursuri am primit o propunere de colaborare, iar asta m-a urcat pe cele mai înalte culmi! Veți vedea despre ce este vorba, dar în viitorul apropiat!

După ce am plecat de la școală am dat o tură de mall cu prietena mea, iar apoi am primit un voucher pentru o zi gratuită la sala mea de fitness PREFERATĂ (Jatomi Fitness - Pure România), lucru ce a depășit limitele fericirii mele! :)

Și dacă acesta tot este un articol cu vești bune, nu pot omite faptul că ieri am trimis confirmarea participării mele la Gala de Premiere Spring SuperBlog 2016! Abia aștept să îmi reîntâlnesc vechii prieteni și să fac cunoștință cu noii prieteni! A mai rămas puțiiiiiin! :)

Să mai zic și că party-ul va fi în Berăria H, unde va concerta din nou Daniel Max Dragomir?! Mi se pare coincidența anului, fiindcă și la Gala din decembrie tot pe el l-am prins în concert în H. Eu sunt super încântată fiindcă tipul are voce, are talent, face atmosferă și îmi este dator cu o poză!

În rest... ce să vă mai spun? Noutăți nu mai am (sau...), așa că vă lansez o provocare! Încercați ca de acum înainte să vă bucurați de tot! De toate veștile bune, de toate lucrușoarele mărunte, dar minunate ce vi se întâmplă! Vă asigur că veți observa niște super-schimbări în viețile voastre. VĂ ASIGUR!

Apoi vă aștept cu impresiile...

2 comentarii

Write comentarii
Saturday, April 16, 2016 delete

Din acest articol pot simți energia ta plină de recunoștință și îmbinarea cu gustul prosperității ce-l simți :D Feeeeeelicităăăăăăriiiiiiiiiiii, B!

Reply
avatar