TU ești eroul tău!

Sunday, March 13, 2016 6 Comments A+ a-

Vei întâlni oameni care te vor susține în tot ceea ce faci. Te vor lăsa să fii tu, să crezi în ceea ce vrei tu, să gândești în modul în care vrei tu. 

Dar vei întâlni și oameni care îți vor spune că este ceva în neregulă cu tine. Că nu este bine cum gândești, că nu crezi în ceea ce trebuie, că nu faci ceea ce face toată lumea, că trăiești într-un mod greșit.

Tu să îi păstrezi alături doar pe cei care te lasă să fii tu, fără să-ți impună anumite reguli. Să îi păstrezi pe cei care îți susțin ideile și visurile, pe cei care nu încearcă să te schimbe, pe cei care îți acceptă punctele de vedere, fără a încerca să te convingă de faptul că trebuie să gândești și să faci așa cum îți impune societatea.


Nu trebuie să fii ca ceilalți. Important este să știi cine ești și ce vrei TU. Nu-ți ascunde idealurile, de frică să nu fii judecat. Nu-ți amâna visurile, nu-ți suprima adevăratul potențial doar pentru că cineva nu este de acord cu ceea ce vrei să faci.

Trebuie să-ți asumi riscuri, trebuie să faci ceea ce îți dorești cu adevărat! Viața se întâmplă acum, iar fiecare minut este alcătuit din 60 de clipe pe care nu le vei mai avea din nou. Trebuie să te bucuri de prezent, fiindcă este atât de prețios! Trebuie să-ți trăiești visurile ACUM, trebuie să le faci posibile, indiferent de ceea ce crede restul lumii. Important este ceea ce crezi TU!

Investește în ideile tale, investește în ceea ce îți bucură sufletul! Trăiește-ți viața și nu-i lăsa pe ceilalți să-ți spună că ei sunt cei care știu cum e mai bine pentru tine, nu-i lăsa să-ți spună că visurile tale nu sunt realizabile. TU știi cum e mai bine pentru tine, TU știi ce trebuie să faci, TU știi cum trebuie să îți trăiești viața. TU știi că visurile tale sunt mai mult decât realizabile!


Nu te îndoi de tine nici măcar pentru o secundă! Fii ambițios, fii încrezător în forțele proprii, fii convins de faptul că TU poți face tot ceea ce îți dorești să faci!

Cine are dreptul să-ți spună că nu ești capabil de a-ți îndeplini toate visurile? Cine are dreptul să te descurajeze? Nimeni! TU poți și ți le vei îndeplini pe toate, apoi îți vei stabili țeluri și mai înalte! Vei evolua, vei ajunge tot mai sus. Trebuie să știi că POȚI și că VEI FACE tot ceea ce vrei, chiar dacă cei din jurul tău nu cred în tine. Cel mai important e ca TU să crezi în tine.

Nu ai de dovedit absolut nimic celorlalți. Tu trebuie să-ți dovedești doar ȚIE că ai abilitatea și puterea de a face ORICE.

6 comentarii

Write comentarii
Sunday, March 13, 2016 delete

Deosebit. M-a inspirat! Mulțumesc :D

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, March 13, 2016 delete

Ma bucur! Multumesc si eu, Stefan! :D

Reply
avatar
Natural
AUTHOR
Monday, March 14, 2016 delete

Lasa oamenii cu care te vei intalni. Cel mai important este sa te intalnesti pe tine si sa te simti bine :)

Reply
avatar
Alina
AUTHOR
Saturday, March 26, 2016 delete

Susțin ce a zis Daniel.
App, ce le ai cu teoria! :)))
Aștept să devii eroina vieții tale! Te încurajez chiar! :*

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, March 27, 2016 delete

Multumesc! Si eu abia astept. :D

Reply
avatar