50 Random Things About Me! - PART I ❤

Monday, December 29, 2014 4 Comments A+ a-


A venit momentul să mai vorbesc și despre mine, că despre alții am spus destule. Iar cum eu sunt cea mai importantă persoană din viața mea, de ce nu aș face un articol special pentru mine, cu mine și despre mine? Chiar așa! Iată 50 de chestii random și roz. De fapt, lasă. Fără roz.

1. Sunt îndrăgostită de America. Da, de când mă știu. Iar acum, după ce am fost acolo, parcă întrec orice măsură. It's an obsession! Abia aștept să plec din nou, la vară!!! ✈

2. Nu îmi plac nucile. Aproape deloc. Le mănânc doar pe alea verzi, numai după ce le dau coaja deoparte. Altfel nu. Nu, nu, nu!

3. Am învățat limba greacă în liceu, iar acum nu mai știu decât să citesc. Daaaar, de fapt știu și să spun vreo.. 5 cuvinte? Καλημέρα!!

4. Îmi place foarte, foarte, foarte, foarte, foarte mult ciocolata. ❤ ❤ ❤

5. Nu îmi place vanilia.

6. Mi se face rău dacă văd (live) sânge, răni, accidente.

7. Încă nu sunt împăcată cu ideea că toată lumea moare.

8. Eram micuță atunci când m-am îndrăgostit pentru prima dată. Da, eram la grădiniță.

9. Primul prieten l-am avut în clasa a VI-a (iar el era în clasa a VII-a) și m-a invitat la o ciorbă de burtă, acasă la el, ca să mă cucerească. Mi s-a părut un gest super romantic, deși nu îmi plăce(a) ciorba de burtă.

10. Nu-mi plac hainele cu print. Nu le-aș purta nici pentru un milion de dolari. Pentru două, poate.

11. Ador gogoșile din America, dar nu mă omor după astea din România.

12. Nu știu să înot, dar nici nu îmi doresc să învăț. Îmi este foarte frică de apă și atunci când intru în mare, simt că mă sufoc și mă panichez.

13. Îmi este frică de întuneric. Mai bine zis, sunt absolut terifiată de întuneric, deci nu e vorba despre o fiță.

14. Îmi plac copiii, dar pe unii îi consider extrem de enervanți. Știu că nu-i frumos să spun așa ceva, dar... ăsta e adevărul.

15. Nu îmi place portocaliul, dar mobila din camera mea este cu negru și portocaliu. Am vrut să fie cu negru și roșu, dar părinții mei s-au gândit că... Hmm, nu, nu am idee la ce s-au gândit.

16. Băi, nu o suport pe Iulia Albu. Mă scoate din minți doar simplul fapt că se consideră critic de modă, când ea se îmbracă (și se machiază) atât de hidos!!!

17. În fiecare an obișnuiesc să văd filmul ”Sweet November”. Când? În luna noiembrie, evident. Și plâng de fiecaaare dată.

18. Mă îndrăgostesc repede, iar după ce aflu că și cealaltă persoană e îndrăgostită de mine, îmi trec fluturii și plec mai departe. It's like.. now, my work here is done! Nu știu de ce fac așa. Poate pentru că sunt o insensibilă? Hahaha! No.

19. Nu am răbdare să mă uit la un film cap-coadă, dar aș putea să văd un sezon complet din serialul meu preferat, fără să mă ridic o zi întreagă din pat.

20. Nu îmi place iarna DELOC, dar iubesc Crăciunul.

21. Nu îmi place să fac plajă. Anul ăsta m-am bronzat, dar ca tractoriștii și numai din cauza job-ului din America.

22. Mi-ar plăcea să mă mut la munte. În Brașov, orașul meu preferat. Adică orașul meu preferat din România.

23. Am fost în Egipt, am văzut Piramidele, dar nu mi s-au părut cine știe ce. Mai tare am fost impresionată de clădirile interminabile din State, decât de Piramide...

24. Nu mă pricep la cumpărat cadouri. Sunt praf la capitolul ăsta.

25. Nu-mi pot exprima sentimentele în fața cuiva, iar din cauza asta par insensibilă. Recunosc, sunt mai lipicioasă față de cum eram odată, dar nici acum nu le am cu gesturile de iubire, sau, mai rău, cu declarațiile. Nu am probleme cu scrisul a ceea ce simt, dar nu mă pune să îți spun chestii, uitându-mă în ochii tăi, că nu pot. Pur și simplu... mi-e imposibil.

Va urma...

4 comentarii

Write comentarii
Anonymous
AUTHOR
Monday, December 29, 2014 delete

Ti-am zis de aseara, ne asemenam cu multe lucruri, ma apuc si eu acum de scris! :D
Astept partea a doua! :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, December 29, 2014 delete

De asta si suntem surori, ma! :))
Si eu abia astept sa citesc la tine. Hai mai repede! :P

Reply
avatar
vavaly
AUTHOR
Tuesday, December 30, 2014 delete

esti o fata simpatica, desteapta si care invata repede. cat despre ce nu esti si nu poti face nici sa nu te straduiesti. daca va fi sa te schimbi o vei face natural, fara sa simti, nu pentru ca asa ti ar fi mai bine sau asa vor ceilalti.
mi+a placut sa ti citesc randomul :).

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, January 01, 2015 delete

Multumesc frumos, draga Vavaly! :) La multi ani!

Reply
avatar