Sunt cea mai întârziată persoană din lume!

Monday, February 10, 2014 8 Comments A+ a-

Am primit această leapșă acum o mie de ani, de la Daniel Botea. Culmea, se referă la un subiect ce mi se potrivește de minune: întârzierea. În primă instanță, nu mă așteptam să o fac atât de târziu, însă din cauza unui cod roșu de examene, iată că a venit momentul să o preiau tocmai azi. Scuze, Daniel! Nu a fost cu intenție! Iată întrebările și răspunsurile:

1. Care este relația ta cu ”întârzierile” (în viață, în blogosferă etc.)?

Eu și întârzierile avem o relație specială. Când vine vorba de un eveniment important, de genul unui examen, sunt capabilă să mă aflu în fața facultății cu cinci ore mai devreme, de frică să nu fiu întârziată. Bineînțeles că există și momente (astea sunt cam dese, trebuie să recunosc) când întârzii cu nerușinare. De ce? Păi...din cauză că trebuie să mă pregătesc. Să mă machiez, să mă răzgândesc de 50 de ori în privința hainelor ce le voi purta...dar mai ales din cauză că mă apuc prea târziu de pregătirile astea. Adică pierd vremea cu cine știe ce și mă trezesc în ultimele 20 de minute că alerg dintr-o parte în alta. Și nu. Nu îmi ajung 20 de minute pentru a fi gata. Nici 30.

Referitor la întârzierile în blogosferă nu știu ce să zic. La SuperBlog nu am avut penalizări, deci aș putea spune că stau bine. Le preluarea lepșelor, mai puțin. Dar măcar le fac. Nu primesc o leapșă ca să mă fac că plouă după o lună și să nu o mai fac deloc.

2. Cât de repede răspunzi la comentarii? Care ar fi întârzierea acceptabilă?

De obicei răspund imediat cum le aprob. Dar se întâmplă să amân acest proces până a doua zi. Întârzierea acceptabilă? Hmm, nu cred că îmi pune cineva cuțitul la gât dacă nu răspund în primele două secunde. Este posibil la vară să răspund mai greu. Deci întârzierea acceptabilă pentru vara ce vine este de o săptămână, să zicem, fiindcă nu știu cât de ocupată voi fi. Dar e posibil să nu dureze atât de mult venirea răspunsurilor la comentarii. Vom vedea.

3. La cât timp după un eveniment scrii un articol? Și la cât timp înainte?

Treaba asta cu ”la cât timp înainte?” nu o înțeleg. Nu scriu un articol înainte de vreun eveniment. În schimb, după ce se termină respectivul eveniment, încerc pe cât posibil să scriu despre el în zilele imediat următoare. Uneori nu scriu deloc. De exemplu, am fost la cinema acum o lună și am văzut ”The Wolf of Wall Street”. Câțiva cititori așteptau cu nerăbdare articolul în care voi vorbi despre film însă nici până în ziua de azi nu am făcut-o. Nu știu, nu pot vorbi despre un film. A fost frumos și atât. Ce să mai zic? Îl recomand.

4. Cum faci ca să nu întârzii?

Nu am vreun secret. Probabil...încep să mă pregătesc de o ieșire cu mai multe minute înainte, nu pe ultima sută de metri.

5. Cât de repede răspunzi la o leapșă?

Cât de repede pot. Cu toate că de obicei sunt anunțată de ”dătătorii de lepșe”, se întâmplă să nu am timp de ele, așa că ajung să răspund la o leapșă după mai mult timp. Exact ca în cazul acesta.

Cine dorește să preia leapșa întârziată, să o facă! Nu o transmit nimănui, fiindcă...sunteți destul de capabili să o luați de aici în cazul în care o vreți, așa că nu trebuie să vă strig eu la catalog! :)


8 comentarii

Write comentarii
Creve
AUTHOR
Monday, February 10, 2014 delete

Eu foarte rar întârzii, iar atunci vreau să fie 5-10 minute maxim. În schimb am ”norocul” să aștept mult după anumite persoane și nu îmi place deloc să aștept :)) Din fericire nu mă apuc să sun persoana aia să o bat la cap să ajungă mai repede :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, February 10, 2014 delete

Nici eu nu intarzii mult dar...de exemplu, nu imi place sa ii astept pe altii, dar ei sa ma astepte pe mine. :D

Reply
avatar
Lavinia Dance
AUTHOR
Tuesday, February 11, 2014 delete

Poza mi se potriveste de minune :))

Nici mie nu imi ajung 20-30 de minute sa ma pregatesc cand merg undeva, pot spune ca semanam in privinta asta. Chiar si cand termin sa ma pregatesc cu 5-7 minute mai devreme nu stiu cum fac, dar gasesc ceva de facut si tot intarziata sunt :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Tuesday, February 11, 2014 delete

Ah, eu cand termin cu cateva minute mai devreme, nu mai intarzii. :))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Tuesday, February 11, 2014 delete

mai pinky, noi pe tine te iubim ca ca tine nu gasim :))) asa cu intarzieri cu tot :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Wednesday, February 12, 2014 delete

I dont' understand your post, of course, but this pic makes me smile! My husband is always on late!
I love your blog's background! Started following you on GFc and bloglovin :)
xoxo from Doha
bonjourchiara.com
Facebook Page Bonjourchiara
Bloglovin Bonjourchiara
Don’t forget to check my Special Giveaway

Reply
avatar