Cadouri de Crăciun

Tuesday, December 10, 2013 4 Comments A+ a-

Sărbătorile de Crăciun reprezintă cea mai frumoasă perioadă a anului, din punctul meu de vedere. În afară de faptul că este frig (ceea ce îmi displace TOTAL), luna decembrie este magică.

Una din părțile plăcute ale acestei perioade este aceea că primim și oferim cadouri. Deși lucrurile materiale nu sunt în capul listei mele, deoarece îmi doresc să dau celor din jur amintiri frumoase și să primesc, la rândul meu, gânduri bune și fericire, iată că nu prea se poate să fie Crăciun care să nu aibă cutii frumos împachetate puse sub brad. Nimic nu se compară cu sentimentul acela minunat, când îți vezi familia încântată de atențiile găsite în prima zi de sărbătoare.

Anul ăsta m-am gândit să nu las pregătirile pe ultima sută de metri, așa că am început din timp să mă interesez în stânga și-n dreapta în legătură că obiecte superbe, elegante sau drăgălașe, ce pot fi oferite celor dragi mie. Astfel, primul magazin online care mi-a venit în minte a fost magazinul Borealy.ro, pe care l-am ”răsfoit” de zor, până am găsit cele mai potrivite daruri.

În primul rând, pentru mama am vrut să cumpăr două cadouri, din cauză că nu m-am putut hotărî ce i se potrivește mai bine. Deoarece este o gospodină desăvârșită, care prin fiecare hipermarket se îndreaptă mai întâi către raionul cu farfurii și tigăi, m-am gândit că setul ”Platou Moș Crăciun” este perfect, în special pentru cele trei zile de Crăciun în care ne așezăm la masă cu toții. Setul conține un platou și o paletă pentru tort, alături de un suport de vase, mănușă, un set de șervețele și prosop, toate cu ilustrații de Crăciun. Având astfel de obiecte în bucătărie, spiritul sărbătorilor de iarnă va fi simțit mult mai intens, iar mama va fi mai bucuroasă, sunt convinsă de asta.


De asemenea, știind cât de mult îi plac dulciurile, atunci când am văzut coșul de cadouri cu numeroase ciocolate, l-am pus imediat pe lista de cumpărături. Kit Kat și Lion îi plac mult, așa că mă bucur că o voi putea îndulci cu produsele ei preferate... Setul Cadou Santa's Sweets este cel de-al doilea dar pe care îl va găsi mama sub brad. Deja zâmbesc, doar când mă gândesc la reacția ce o va avea atunci când va descoperi că Moșul e de părere că a fost cuminte și că merită multe cadouri drăguțe! :)


Tatăl meu cred că este cel mai norocos. M-am decis să îi ofer un cadou de lux, care să îi complimenteze ținutele elegante ce le va purta de sărbători. Regal Choice conține o sticlă de whisky Chivas Regal, vechi de 18 ani, cafea premium, cozonac de casă, praline si alte bunătăți. Sunt convinsă că va fi încântat...în special de sticla de whisky. Fiind o persoană foarte pretențioasă, îi plac băuturile rafinate și darurile scumpe, iar acest set este cadoul perfect pentru el...


Pentru prietena mea cea mai bună, care de asemenea este înnebunită după dulciuri, am hotărât să cumpăr Coșul Cadou Crăciun Golden Chocolat, un dar extrem de simpatic și dulce, așa ca ea! O voi răsfăța cu șampanie, prăjituri și ciocolată, dar surpriza cea mai mare va fi când va vedea ornamentul de Crăciun în formă de stea, făcut cu elemente Swarovski. Știu că ei îi plac enorm obiectele de acest gen, așa că sunt sigură că va aprecia cadoul de la mine.


Nu în ultimul rând, trebuie să vă spun și ce cadou aș dori să primesc eu! Nu de alta, însă dacă prietenul meu este în pană de idei, dacă citește articolul ăsta sigur va fi lămurit și nu îmi va dărui ceva ce nu mi se potrivește. Astfel, Christmas Spiced Apple Aroma Scottish mi se pare minunat. Fiind mereu în căutare de produse de îngrijire noi, setul acesta a picat la fix. În general, ador edițiile de iarnă (chiar și la mâncare, nu doar la produsele de îngrijire corporală - ca să vă dau un exemplu, în materie de dulciuri, iarna mănânc doar ciocolată cu măr și scorțișoară, pentru că este combinația mea preferată cu iz de Crăciun). Setul conține gel de duș, cremă pentru mâini și unghii, unt de corp, săpunele...toate cu aromă de măr și scorțișoară. Sunt convinsă că au un miros divin, sper să mă pot abține și să nu le mănânc! Iar eșarfa roz ce vine la pachet cu setul...o vreau neapărat! Acum nu mai rămâne decât să citească acest articol prietenul meu! Sper să mă bucur de cadoul ăsta când (dacă) îl voi găsi sub brăduț!



Mai sunt numeroase daruri frumoase ce așteaptă să fie cumpărate de pe magazinul Borealy, însă pentru moment rămân doar la aceste produse, căci altfel...îmi e teamă că nu voi mai lăsa nimic altor clienți și voi lua întregul magazin la mine acasă! Vă recomand cu încredere acest site, deoarece veți găsi doar minunății! Ce-i drept e că vă veți hotărî cu greu...însă cu siguranță persoanele dragi vouă vor fi super mulțumite de cadourile primite de la cel mai darnic Moș Crăciun!

4 comentarii

Write comentarii
Dana
AUTHOR
Tuesday, December 10, 2013 delete

Wohoo, dar ai ceva buget! :)) Sper sa le placa darurile si sa le foloseasca/pape cu drag si sper si ca prietenul tau va da cu ochii de articol. :D Mama va gasi sub brad un parfumel care stiu ca ii place si o crema, iar tata cred ca un aparat de ras. :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Tuesday, December 10, 2013 delete

Orice cadou e binevenit, daca este daruit din inima! :*

Reply
avatar
Pishky
AUTHOR
Tuesday, December 10, 2013 delete

măi... eu ador perioada asta... pentru vacanță :)).. apoi pentru schi ș zăpadă (deși nici eu nu suport frigul)... apoi pentru cadouri... și uite așa lista continuă :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, December 18, 2013 delete

Nici eu nu suport frigul! Dar Craciunul nu cred ca l-as iubi daca nu ar fi frig afara...

Reply
avatar