Săpunul-cremă lichid Dove - soluția unor mâini hidratate

Saturday, April 08, 2017 10 Comments A+ a-

Pe 22 martie am avut norocul de a fi selectată de BUZZstore pentru a participa la campania de testare gratuită a săpunului-cremă lichid Dove, iar pe 24 martie deja mă sunase curierul pentru a-mi spune că este în drum spre mine! Nu pot decât să apreciez promptitudinea întregii echipe și să mulțumesc pentru această oportunitate parfumată!

Bineînțeles că nu am putut rezista tentației și am desfăcut coletul imediat cum l-am primit. Din cutie se răspândea un miros incredibil de frumos, tipic Dove pe care îl iubesc de foarte mulți ani, întrucât este una dintre mărcile preferate ale întregii mele familii!

Astfel am descoperit încântată din ce este alcătuit kit-ul de #BuzzDove:
  • un set de testare format din săpun-cremă lichid Dove Original 250 ml și o rezervă Dove Original 500 ml pentru mine și familia mea
  • două săpunuri-cremă lichide Dove Unt de Shea și Vanilie 250 ml pentru doi prieteni dragi sau colegi de serviciu
  • cinci broșuri informative pe care să le ofer prietenilor sau colegilor mei împreună cu impresiile pe care mi le-am format în perioada de testare
  • un prosop de mâini cu sigla Dove pe el
  • ghidul BUZZerului

Nerăbdătoare din fire am desfăcut o sticluță de săpun și am pus-o imediat în baie împreună cu drăgălașul prosopel cu ajutorul căruia să mă pot șterge pe mâini după fiecare spălare.

La prima impresie săpunul-cremă lichid Dove cu o pătrime cremă hidratantă și-a făcut foarte bine treaba. Mi-a curățat perfect pielea, am simțit încă din timpul folosirii că mâinile îmi sunt hrănite în cel mai corespunzător mod și apoi ele au rămas catifelate până la următoarea utilizare. Sinceră să fiu consider că nu mai am nevoie de cremă hidratantă datorită săpunului Dove, întrucât el îmi îngrijește mâinile așa cum acestea au nevoie.

Văzând ce poate cel mai frumos mirositor săpun-cremă am ajuns să îl folosesc de nenumărate ori pe zi, de parcă aș căuta tot mai multe motive pentru a mă spăla pe mâini cât mai des cu putință. Nu-i nimic rău în asta, fiindcă niciodată nu este prea mult săpun pentru mine, așa cum nu există prea multă hidratare pentru mâinile mele. Din contră, acestea sunt recunoscătoare și se simt mai răsfățate decât au fost vreodată!

Dove are o mireasmă extraordinară, pe care îmi place să o simt indiferent de momentul zilei. Nu este nici prea dulce, nici prea puternică, ci are o doză perfectă de feminitate pe care ador să o am în preajmă. Iubitul meu s-a obișnuit cu mica pasiune formată pentru săpunul-cremă lichid Dove și de câte ori ies din baie îmi simte mâinile curate și parfumate, spunându-mi că miros foarte, foarte bine.


Fiecare experiență cu Dove este magică, din punctul meu de vedere. Nu numai că produsul pe care-l conține fiecare sticluță este unul de o calitate superioară, ci și sticluța în sine este special formată pentru a oferi cantitatea ideală de săpun, fără a te îngrijora că pompița va permite să iasă mai mult produs decât trebuie.

Eu vă spun, totul este gândit astfel încât toți consumatorii să fie cel puțin extrem de mulțumiți cu fiecare nouă spălare pe mâini!

Vă recomand cu tot dragul să încercați aceste minunate săpunuri-cremă lichide, deoarece pielea voastră merită răsfățul pe care doar Dove îl oferă! Și dacă vo doriți să testați diferite produse nu ezitați să vă înscrieți la campaniile lansate de BUZZstore! Încercați-vă norocul și poate veți fi selectate pentru a testa gratuit ceea ce vă doriți!


Mult succes tuturor!

Voi ați încercat săpunul-cremă lichid Dove? Dacă răspunsul este afirmativ vă rog să-mi spuneți impresiile pe care vi le-ați făcut în urma experiențelor cremoase. :)

10 comentarii

Write comentarii
Unknown
AUTHOR
Saturday, April 08, 2017 delete

Da, sunt foarte mulțumita de produsele lor. Nu a existat un produs de la dove care sa mă dezamăgească.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Saturday, April 08, 2017 delete

Am acum un gel de dus cu ceva crema de fistic si magnolie. Fetiiiică, miroase a rai! Si este attttat de fin, cremos si spumos. 😍
O să încerc și eu sapunul ăsta, pentru că oricum tot ce vine de la Dove n-are cum sa nu fie bun. 😁

Reply
avatar
Adriana
AUTHOR
Saturday, April 08, 2017 delete

Mie îmi pare un răsfăț tare la îndemână, iar faptul că l-ai încercat, îmi dă încredere să-l folosesc și eu. Știu că e cremos, că hidratează și că poți renunța la cremuirea de după duș, desi la ce lotiuni au cei de la Dove, zau daca as vrea. Multumesc pentru informații, Bianca.

Reply
avatar
Rokolla
AUTHOR
Saturday, April 08, 2017 delete

Iubesc sapunul Dove. Este preferatul meu pentru ca asa cum zicea-i si tu, iti lasa pielea perfect hidratata

Reply
avatar
Saturday, April 08, 2017 delete

Feminin, suav, delicat, încântător! Sunt fan Dove!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, April 10, 2017 delete

Exact aceeasi parere o am si eu, Raluca. :D

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, April 10, 2017 delete

Iti recomand sa il incerci si pe cel cu ulei de argan! Miroase incredibil! :*

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, April 10, 2017 delete

Este, intr-adevar, un rasfat foarte la indemana. Asa produse bune la preturi super convenabile rar mai gasesti. :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, April 10, 2017 delete

Nu am auzit pe nimeni caruia sa nu ii placa Dove. Cred ca e ceva imposibil, serios. :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, April 10, 2017 delete

Ma bucur ca spui aceste lucruri! Suntem o intreaga comunitate de iubitoare Dove!

Reply
avatar