Top 10 Youtuberi preferați - Ce recomand?

Sunday, November 08, 2015 0 Comments A+ a-

Recunosc, sunt una dintre persoanele cărora le place să își petreacă mai mult timp decât trebuie pe Youtube. Și nu fac asta de azi, de ieri, ci de câțiva ani. Astfel, am ajuns să am câțiva Youtuberi preferați, pe care îi urmăresc în mod constant.

10. Dani Austin

Dani este o fată din Texas, care postează filmulețe legate de sănătate, frumusețe și fashion. De asemenea, ca orice Beauty Guru care se respectă, mai postează din când în când video-uri în care ne dă sfaturi pentru decorarea dormitorului, în funcție de anotimp, dar și filmulețe în colaborare cu diverse persoane, în special cu fratele ei, Landon Austin, care, de asemenea, este unul dintre youtuberii mei preferați, dar pe care nu l-am inclus în acest top.

9. Fleur De Force

Fleur este o Beauty Guru din UK, care postează doar filmulețe din domeniul frumuseții, dar când și când mai pune și filmulețe legate de fashion. Mai are un canal de Youtube separat, unde postează vloguri, iar acolo puteți vedea părți din viața ei personală, în special ziua nunții ei.

8. Evelina Barry (Cartasova)

Evelina este o fată născută în Rusia, ce a copilărit în Moldova, iar acum trăiește în Statele Unite ale Americii, după ce s-a măritat cu un cetățean american. Pe canalul său de Youtube postează filmulețe legate de fashion, fiindcă în viața reală chiar este un renumit fashion designer. Până acum a lansat două linii de bijuterii.

7. Superwoman

Lilly Singh este cea mai mișto femeie în viață. Video-urile postate de ea sunt unele dintre cele mai amuzante pe care le-am văzut. Joacă mai multe roluri în ele, printre care și pe cele ale părinților ei, lucru care îi iese de minune. Are obiceiul de a spune multe adevăruri în glumă și nu de puține ori i-am dat dreptate cu privire la subiectele pe care le abordează.

6. Miss Glamorazzi

Ingrid Nilsen se enumeră printre primii Youtuberi descoperiți. Încă de la început mi-a plăcut foarte mult stilul ei dulce și copilăresc, astfel încât au trecut câțiva ani de când am început să o urmăresc. Postează filmulețe legate de beauty, fashion sau lifestyle.

5. Joey Graceffa

Joey este, de asemenea, unul dintre cei pe care îi urmăresc de foarte mult timp și l-am văzut maturizându-se și evoluând pe Youtube. El postează vloguri aproape zilnic (era o perioadă în care posta absolut în fiecare zi), astfel încât oricine îl poate urmări în viața de zi cu zi. Totodată, are obiceiul de a colabora cu prietenii săi, făcând filmulețe amuzante cu fiecare dintre ei.

4. Tyler Oakley

Tyler este cel mai mișto băiat în viață. Recent a publicat o carte și urmează să își lanseze propriul film, ceea ce îmi demonstrează că pe Youtube chiar poți face carieră și poți ajunge extrem de cunoscut. Tyler este unul dintre oamenii aceia după a căror prezență tânjești. Este un tip foarte vesel și optimist, ce te motivează cu fiecare frază pe care o spune.

3. Zoella

Zoe Sugg este o Beauty Blogger din UK. Postează filmulețe de peste 5 ani, iar acum a ajuns foarte renumită în toată lumea. A scos o linie de produse cosmetice, dar a și publicat două cărți. Postează video-uri despre frumusețe, dar și vloguri, pe al doilea canal de Youtube al său.

2. ItsJudysLife

Familia Travis locuiește în Seattle și postează vloguri zilnice, încă din anul 2012. Aceasta este formată din Judy, Benji și cele trei fetițe ale lor, Julianna și cele două gemene, Miya și Keira. Judy este Beauty Guru și are încă un canal de Youtube (ItsJudyTime), iar Benji este pasionat de bucătărie, astfel încât pe canalul său de Youtube (BenjiManTv) promovează un mod de alimentație sănătos, dar ne și arată mici secrete din bucătărie + rețete. Îmi face plăcere să urmăresc aventurile familiei, în mod special, pentru că pentru mine reprezintă un mod de a mă relaxa în fața monitorului.

1. SacconeJolys

Cea mai frumoasă familie de pe Youtube. Nu trece zi în care să nu mă uit la ce au mai făcut Jonathan, Anna, Emilia și Eduardo, sinceră sa fiu, deoarece pentru mine filmulețele lor sunt ca niște episoade dintr-un serial bun. Această familie s-a mutat de un an și ceva în UK, înainte locuind în Irlanda. Emilia și Eduardo sunt cei doi copilași de care sunt îndrăgostită, fiindcă sunt exagerat de drăgălași. Familia SacconeJoly are șase Bichoni Maltezi și nu își poate imagina viața fără ei, întrucât îi consideră niște copii cu patru picioare. Jonathan și Anna fac vloguri zilnice de peste 5 ani, iar Emilia și Eduardo au fost filmați în fiecare zi a vieții lor, de la naștere, până în prezent, ceea ce mi se pare foarte tare. Eu îi urmăresc de mai bine de trei ani și voi continua să o fac, atâta timp cât vor continua vlogurile. Anna este Beauty Guru și postează filmulețe legate de beauty si fashion pe cel de-al doilea canal al ei, iar Jonathan are, de asemenea, un alt canal, unde postează video-uri amuzante sau legate de mașini, căci mașinile puternice reprezintă pasiunea lui cea mai mare.

Da, am o pasiune pentru Youtube și nu îmi este rușine să recunosc. Prefer să fac asta, decât să mă uit la porcăriile de emisiuni pe care le găsesc la televizor, întrucât nu am nimic bun de învățat de la Măruță, nici dacă mă uit la ”Noră pentru mama”. 

De asemenea, cred că ați observat că în topul meu nu se regăsesc Youtuberi români. Asta se datorează faptului că nu îmi plac Youtuberii români. Nu am ce să învăț de la Zmentă, de exemplu, trecând peste faptul că îl consider chiar insuportabil... Însă de la cei pe care îi urmăresc, am ce învăța. În primul rând, e vorba de limba engleză. În al doilea rând, învăț multe secrete de beauty și fashion, precum și secrete din viața de familie. Uitându-mă la cele două familii prezentate mai sus, am învățat să tolerez copiii și să îmi fie drag de ei. Înainte evitam orice omuleț mic, pentru că nu îmi făcea plăcere să mă joc, nici să interacționez cu un copil. Dar acum lucrurile s-au (mai) schimbat. Nici acum nu pot spune că iubesc copiii (altora), dar trebuie să mă acomodez, că mâine-poimâine vine și rândul meu de a fi mamă, nu? :)