Vin pentru sentimentele ce nu mai revin | Guest Post

Sunday, April 19, 2015 4 Comments A+ a-

Astăzi, adu-mi cel mai scump vin pe care îl ai. Vreau să îl beau pentru un om ieftin. Tot azi, șterg pe jos cu el, cu ei, cu toți ăia care cred că noi, femeile, suntem niște jucării pe care le pot accesa și secătui doar atunci când au ei chef. Nu suntem jucării, nu suntem bunuri de consumat și sigur nu suntem teste de experimentat. Vreau să beau, să-mi pierd pentru totdeauna mințile. Pentru că mințile mi le-am pierdut după el și se pare că nu le mai pot recupera prea ușor. Am nevoie de o doză tare și mare de alcool ca să șterg din mine toată acea rușine, momentele când te-am rugat, m-am înjosit și am uitat de mine. Nu ai meritat. Nu merită niciunul. Căci în dragostea împărtășită nu există înjosire, cerere, ofertă, pedepsă sau vorbă dureroasă. 

Adu-mi cel mai dulce vin, pentru că vreau să-l beau pentru un bărbat cu gust și aromă de venin. Buzele mi s-au strepezit de la ultimul tău sărut și inima mi s-a transformat într-un burete putred. Am un gust amar în gură. Prea multe s-au întâmplat, prea repede s-au desfășurat și prea ușor ne-am săturat, ne-am sufocat. După beția de astăzi, mâine sper să nu mă mai trezesc cu gândul la tine, să nu mai aștept și să nu mai sper că mă vei căuta. Vreau să nu mai îmi pese. Îmi impun să nu mai conteze. Vreau să-mi recuperez sinele și vreau să înțeleg că orice efort aș face, relația asta nu va funcționa. Nu mai am putere să lupt, nu vreau și nici nu am pentru ce sau pentru cine. Tot ce-a început frumos, astăzi este un chin. Un chin care mă sufocă și-mi omoară cu fiecare clipă care trece respectul de sine, orgoliul, siguranța și optimismul de care am dat mereu dovadă până să te cunosc pe tine.

Adu-mi cel mai tare vine, pentru că vreau să-l beau pentru cel mai alunecos bărbat. Aproape că te-am avut, te-am strâns în brațe, ai fost al meu și știu că te-am iubit și m-ai iubit. Și totuși, relația s-a consumat prea repede. Te-am scăpat printre degete. Nu știu când și-n ce moment. Nu știu ce s-a întâmplat. S-a dus. S-a risipit și sunt convinsă că nu mai este nimic de făcut. Am obosit. Nu mai pot trăi așa. Vreau doar să mă îmbăt și să uit. Vinul de azi îmi va spăla lacrimile zilelor trecute. Nu voi mai plânge, nu te voi mai iubi, prin acest pahar băut cu nesaț, mă lepăd de tine și de toate speranțele. Beau vin pentru sentimentele ce nu mai revin! Cu bine!

Articol scris de cea mai bună prietenă a mea!

4 comentarii

Write comentarii
Irina
AUTHOR
Saturday, June 06, 2015 delete

Superb !! :) felicitări...

Reply
avatar
Saturday, November 07, 2015 delete

Iti multumesc in numele prietenei mele! :)

Reply
avatar