Leapșa Naturală ca Aloe Vera

Tuesday, January 07, 2014 8 Comments A+ a-

Probabil deja v-ați dat seama că următoarea leapșă am primit-o de la Daniel. Îi mulțumesc cu această ocazie, mai ales pentru nominalizarea făcută în cea mai veche rubrică a blogului său, denumită Blog and Roll. Totodată, surpriza cea mai mare a fost când am aflat că sunt cea mai activă comentatoare de pe blogul lui, astfel dorind să mă ”răsplătească” prin niște versuri foarte sugestive! Mulțumesc din nou! Chiar mi-ai înveselit ziua! :)

Ca să nu o mai lungesc, eu zic să trecem la treabă!


1. Cam câte bloguri citești într-o săptămână? Unde le găsești? 

Nu aș putea da un număr exact. Probabil depinde...de timpul disponibil avut sau de chef. În unele săptămâni citesc mai mult, în unele citesc doar blogurile unde știu că voi găsi ceva interesant sau relaxant. De exemplu, acum câteva zile...nu m-am putut mobiliza în a scrie ceva pe blogul meu, simțeam nevoia să mă odihnesc, să iau o pauză de la tot ce înseamnă blogging. Nu mai aveam răbdarea necesară să îi mai citesc și pe alții. Dar când citesc, citesc. 

Le găsesc ori în Blogroll...ori pe Facebook.

2. Cum știe un blogger că l-ai citit?

Uneori trec pe bloguri fără a mă face observată. Însă de cele mai multe ori, las măcar un Like, dacă pentru a comenta nu am chef. Și mai sunt momentele când comentez, desigur.

3. Dacă tu comentezi la un blogger, te aștepți ca și bloggerul respectiv să comenteze la tine?

Nu neapărat. Eu comentez doar atunci când am ceva de spus, nu ca să întorc un comentariu. Mă enervează persoanele care vin pe blogul meu și comentează doar din obligație, imediat după ce le-am comentat eu lor. Ori comentăm unii la alții din plăcere, ori ca să ne aflăm în treabă? Mai bine faci asta când vrei, când simți...nu din cauză că ți se pare aiurea că eu ți-am comentat la un articol și tu mie nu.

4. Ce bloguri nu citești?

Nu citesc blogurile axate doar pe advertoriale. Nu citesc bloguri porcoase, nici pe cele unde există multe greșeli gramaticale. De asemenea, nu citesc blogurile unde scriitorii uită să mai dea enter. Dacă e un articol kilometric, îmi fug ochii și mă enervez. Ah! Și mai sunt acele bloguri unde autorii nu pun nici măcar o poză. Când văd o căruță de scris aruncată pe pagină, fără o chestie care să îmi atragă atenția, ies. Mă plictisesc repede și din cauza asta...pot pierde din vedere articole foarte bune. Ce vrei, frate? Scoate în evidență ceva din textul ăla, ca să mă faci să îl citesc până la capăt!

5. Ca să încheiem mai optimist, cum îți recompensezi comentatorii de pe blog?

Nu m-am gândit la asta până acum. Comentatorii simt nevoia să fie recompensați? Păi...dacă așa stă treaba, nu îmi vine în minte decât răspunsul dat de Daniel. Încerc să răspund la comentarii cât mai repede. Uneori...mai organizez concursuri. O fi suficient? :)

Cam atât fu și cu leapșa. Sper că au fost mulțumitoare răspunsurile mele! Dacă dorește cineva să o preia, foarte bine! Nu vreau să oblig pe nimeni! Doar anunțați-mă și pe mine. :)

8 comentarii

Write comentarii
Natural
AUTHOR
Tuesday, January 07, 2014 delete

La articolul asta chiar vine bine verdele :))

Da' bine mai egoista mica ce esti, tii leapsa doar pentru tine? N-o dai mai departe? :)))

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Tuesday, January 07, 2014 delete

Interesanta leapsa :) Pupici scumpa.

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Tuesday, January 07, 2014 delete

Gata, am modificat! Sa preia leapsa cine doreste! :)) Vlad deja m-a anuntat ca o va face... :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Tuesday, January 07, 2014 delete

Multumim lui Daniel pentru leapsa asta naturala! :*

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Wednesday, January 08, 2014 delete

Imi place leapsa pentru ca te-am mai cunoscut putin pe tine. Ce te-a facut sa te apuci de blogging?

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, January 08, 2014 delete

Am avut blog...acum vreo 4 ani, cred... Insa l-am tinut cateva luni, dupa care l-am inchis. Apoi am inceput sa citesc bloggerite de beauty si am vrut sa imi fac si eu blog axat pe acest domeniu. Insa daca am participat la SuperBlog, mi s-a deschis apetitul pentru a scrie mai multe genuri de articole. :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Wednesday, January 08, 2014 delete

Ce draggut! Mie mi se pare ca sunt anti -talent eu la blogging :)) dar ehh

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, January 08, 2014 delete

Nu mi se pare ca esti anti-talent! :* Dar stai linistita, nimeni nu s-a nascut invatat! :)

Reply
avatar