Lantul de magazine Xpert Beauty isi extinde reteaua cu doua noi magazine in Bucuresti!

Sunday, May 13, 2018 0 Comments A+ a-

Xpert Beauty, recunoscut ca fiind cel mai complex concept store de cosmetica profesionala din Romania, isi dezvolta in mod continuu reteaua, fiind prezent de acum si in Bucuresti!
 
Luna mai creioneaza noi inceputuri pentru Xpert Beauty, intrucat pe 4 si 11 mai lantul de magazine si-a deschis portile pentru publicul larg atat in Baneasa Feeria, cat si in AFI Cotroceni. La cele doua evenimente au fost prezente o multime de vedete pe ale caror liste de cumparaturi se afla cele mai inovative produse regasite pe rafturile acestui concept store.

Andreea Balan, Adelina Pestritu, Crina Abrudan, Roxana Ciuhulescu, Paula Chirila, Cristina Cioran, Patrizia Paglieri, Simona Patruleasa, Dj Wanda, Adina Buzatu, Tili Niculae sunt doar cateva dintre invitatele speciale care au participat la deschiderea primelor magazine Xpert Beauty din Bucuresti. Pe langa vedete au mai dat curs invitatiei si bloggerii de renume din industria de beauty: Ana Maria Tatucu care detine BeautyBarometer si Mona Marinescu de la FromMonaWithGloss.














Xpert Beauty ofera exclusivitate privind cele mai faimoase branduri de lux internationale care acopera atat partea de ten, corp, par, ingrijirea mainilor, a picioarelor si a unghiilor, cat si partea de make-up.

Babor, Guinot, Academie, Joico, Moroccanoil, Tigi, Wet Brush, Balmain, Parlux, Goldwell, Kryolan, OPI sunt unele dintre cele peste 20 de marci de top la nivel mondial de care va puteti bucura odata ce intrati in universul Xpert Beauty.

Lantul Worry Free Zone detine in prezent 6 reprezentante in Bucuresti, Iasi, Constanta, Ploiesti, Piatra Neamt, urmand ca in viitorul apropiat sa fie inaugurate noi magazine, extinderea Xpert Beauty fiind una iminenta.


Experienta Xpert Beauty este una deosebita, intrucat pe langa numeroasele mii de produse puse la dispozitia clientilor, mai puteti beneficia si de doua tipuri de card - unul pentru profesionisti (in baza copiei dupa diploma de absolvire a unui curs de beauty) care va asigura un discount de 30% si un card de fidelitate cu ajutorul caruia, odata ce acumulati 600 de puncte (1 leu = 1 punct) beneficiati de 10% reducere.

Echipa Xpert Beauty va invita sa descoperiti cat de distractiv si usor este shoppingul inteligent, intrucat in magazinele noastre aveti ocazia de a va bucura de consiliere specializata in functie de obiectivul de frumusete pe care il aveti.
De ce shopping inteligent? Pentru ca aveti nevoie de ingrijire calitativa, iar produsele regasite pe rafturile fiecarui magazin Xpert Beauty ofera cel mai bun raport calitate-pret. Sistemele SMART sunt combinate armonios cu inovatia, rezultatul fiind unul de exceptie: produse destinate tuturor doamnelor, domnisoarelor si domnilor indiferent daca doriti o preventie, sa tratati anumite imperfectiuni sau sa accentuati frumusetea trasaturilor pe care le aveti.

Xpert Beauty vine in intampinarea tuturor nevoilor clientilor cu selectii de produse recomandate conform tendintelor actuale, dar si a promotiilor realizate in functie de cerintele pietei.

Una dintre cele mai bune oferte pe care le gasiti in cadrul lantului de magazine Worry Free Zone este cea 2+1 GRATIS, oferta valabila la toate produsele care nu au deja reducere din cadrul brandurilor: Kryolan, Joico, Ardell, Tigi, Vitality's, Goldwell, Academie, Mary Cohr, CND, Morgan Taylor, Gehwoll si Wet Brush.

Va asteptam cu mare drag la Xpert Beauty pentru a beneficia de consiliere specializata, produse de lux, cadouri si multe reduceri!