Smart Job de vis

Thursday, December 15, 2016 0 Comments A+ a-

Cred că visurile profesionale se îndeplinesc cel mai greu. Cu toți ne-am dori un job care să ne ajute să creștem și să ne dezvoltăm din toate punctele de vedere. Suntem oameni, avem idei extraordinare și oricât de mult am vrea să ne mulțumim cu puțin, întotdeauna ajungem să vrem mai mult - mai mult de la noi și mai mult de la viață. 

Am fost creați să ne depășim limitele, să ajungem la cea mai bună variantă a noastră. Creativitatea ne îndeamnă să evoluăm, însă nu toate locurile de muncă ne oferă această ocazie - de a ne dezvolta, de a ajunge în vârful piramidei profesionale. 

Unii dintre noi avem visuri ambițioase și ce bine că este așa! Astfel ne diferențiem de ceilalți, astfel părăsim efectul de turmă, atât de toxic și de nociv pentru noi, oamenii înzestrați, inteligenți, ambițioși. 

Ei bine, pentru cei care VOR, POT și SUNT, compania de brokeraj bancar din România AVBS Credit oferă specialiștilor din domeniul financiar-bancar o ocazia unică: aceea de a obține jobul mult visat și de a-și croi singuri salariile, salarii care pot să depășească pragul de 1500 EUR. 

Așadar, dacă ai lucrat într-o bancă, ești economist, broker bancar sau urmezi cursurile unei universități din domeniul financiar-bancar, aplică pentru un job la AVBS Credit. 

Visează… obține cu AVBS un Smart Job!
iValori: integritate, seriozitate, profesionalism?
iExperiență în domeniul financiar?
iȘansa să te dezvolți acum cu AVBS și astfel să-ți personalizezi propriul venit.
Primul venit, primul servit, iar la AVBS portofelul ți-e împlinit!

Mai multe detalii despre AVBS Credit găsești pe www.avbs.ro.
CV-urile se pot trimite la contact@avbs.ro.

Aplică pentru jobul visurilor tale, îndrăznește să îți începi succesul profesional chiar acum! 

Cunoști pe cineva care s-ar potrivi pentru acest job? Spune-i de oportunitatea unică oferită de AVBS Credit și schimbă-i viața din bine în foarte bine!