Regizor pentru o zi

Sunday, February 09, 2014 6 Comments A+ a-

Acum aproape o lună (Doamne, ce rușine!!!) mi-a dat Emil o leapșă în care trebuie să spun ce filme aș face eu dacă aș avea posibilități. Am rămas puțin pe gânduri, fiindcă minunatul numai lepșe despre filme îmi dă, ceea ce mă cam disperă, fiindcă le am mai mult cu serialele dar...trebuie să mă conformez, nu am de ales...

În primul rând, nu cred că aș face un film despre mine. Eventual, aș face despre cele patru luni petrecute în America. Sau poate că aș face vlogging, în cazul ăsta, pentru că mi se pare super.

Aș face un film despre o poveste de dragoste ideală. Fără să se întâmple nenorociri pe parcursul filmului. Nu aș merge pe linia asta enervantă după care se fac filmele din ziua de azi. Titanic - totul era perfect, Jack a murit. P.S. I love you - totul era perfect, Gerry a murit. Sweet november - totul era perfect, Sara a murit. The notebook - totul era perfect, Noah și Allie au murit împreună. Pe bune? Unde este acel happy ending căutat de toată lumea. Filmul făcut de mine ar fi siropos și frumos, cu un final super, demn de Oscar!

În al doilea rând, aș face câteva comedii. Poate chiar niște seriale de comedie! Oamenii au nevoie, fiindcă se uită prea mult la știrile de la ora 5! Ceva trebuie să îi înveselească, nu?

Aș face o serie de filme în stilul celor cu Louis de Funes. Le-am adorat și chiar erau foarte, foarte bune și te făceau să râzi cu gura până la urechi. Asemenea reacții aș vrea să văd și la publicul meu...

BineînÈ›eles că aÈ™ face multe desene animate! Nu È™tiu de ce nu le-am pus pe primul loc. M-aÈ™ uita non stop la desene... AÈ™ face unele drăguÈ›e, ca pe vremea când eram eu mică, nu ca cele din ziua de azi de pe Disney Channel, de exemplu. Poate aÈ™ face È™i versiunea animată a cărÈ›ilor ”Jocurile foamei”. Cred că ar ieÈ™i ceva interesant...

Apoi aș face o animație despre viața la români. Ar fi ceva amuzant, în care se face reclamă pozitivă țării noastre dar totodată ar intra în schemă personaje tipice, de genul Leana și Costel.

Nu în ultimul rând, o carte transpusă într-un film, cred că ar fi o idee bunicică. Nu aș sări detalii importante, tot firul acțiunii s-ar derula exact ca în carte, fără să deformez evenimentele petrecute acolo. Sau poate că doar o parte din carte aș transforma-o în film, acesta fără să aibă o continuare, astfel încât cei ce vor să afle restul poveștii, ar fi nevoiți să citească respectiva carte. Poate așa sunt atrase mai multe persoane în tainele cititului, după ce văd cu ochii lor cât de bună este cartea.

Nota bene! Toate exemplele de mai sus s-ar produce în limba engleză, nu în română. Niciodată nu mi-au plăcut filmele românești... În plus, ar avea parte de succes internațional filmele mele! :)


6 comentarii

Write comentarii
Vienela
AUTHOR
Monday, February 10, 2014 delete

Daca ai ajunge regizor, te-as ruga sa faci filme care sa nu fie previzibile inca din primele cinci minute, sa ma pot uita si eu la ele. :)))
Si neaparat multe filme care sa respecte cartea, toate SF. :)))))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, February 10, 2014 delete

Sigur ca filmele mele nu ar fi ca toate celelalte... :D
SF-urile am uitat sa le mentionez dar se afla in topul dorintelor mele. :D

Reply
avatar
Daniela
AUTHOR
Friday, February 14, 2014 delete

Îmi plac filmele siropoase, dacă viața e așa crudă uneori, măcar în film să meargă treburile ca unse, deci sigur aș viziona filmele tale. Nu prea am văzut filme SF, dar n-ar strica să încerc unul, ce mi-ai recomanda?

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Saturday, February 15, 2014 delete

Nu pot face recomandari pt ca nu ma uit prea des la filme. Mai mult seriale as putea recomanda... :))

Reply
avatar
Cristi
AUTHOR
Wednesday, February 19, 2014 delete

La un studio din Hollywood, doi şobolani gustă dintr-o veche peliculă alb-negru.
- Nu e rea, nu?
- Mda, nu e rea, dar nu este la fel ca ÅŸi cartea.

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Wednesday, February 19, 2014 delete

Corect :)) Asa se intampla intotdeauna... :D

Reply
avatar