5 secrete roz

Saturday, February 15, 2014 10 Comments A+ a-

Pentru că a trecut Valentine's Day, sărbătoarea internațională a dragostei și pentru că mi-a fost făcută o declarație frumoasă pe Facebook, am decis că e timpul să scriu un articol nou. Bineînțeles că este unul în care vorbesc despre mine, fiindcă și eu mă iubesc. Nu sunt narcisistă, ci sunt zodia leu. Iar asta e o scuză pentru faptul că îmi place să vorbesc despre mine. Chiar dacă nu vă interesează, eu tot vă spun, fiindcă e blogul meu și scriu ce vreau pe el! Replica asta o am de la Pishky... :))

Așadar, astăzi vă voi spune cinci secrete, cinci lucruri neștiute, cinci mistere elucidate, cinci ciudățenii rozalii.

1. Nu îmi place să fac plajă.

Nu știu dacă acest lucru este valabil pentru toate persoanele care locuiesc cu marea la doi pași dar eu nu agreez mersul la plajă. Desigur, sunt momente când mi se face poftă, însă puse toate laolaltă, nu merg mai mult de trei ori pe an. Am văzut destule brânzici ambulante, așa că nu m-am simțit prost. Important e că nu eram singura nebronzată din Constanța.

2. Îmi este frică de întuneric.

Și nu în sensul drăguț. Pur și simplu sunt foarte speriată și devin paranoică. Nu pot circula prin casă până nu aprind toate luminile. Nici nu pot adormi dacă nu e televizorul aprins. Nu pot dormi când se întrerupe curentul, așa că îmi pun plapuma în cap, sperând că mă va lua somnul repede. Dacă nu vine Moș Ene, e grav fiindcă o să-mi fac o grămadă de scenarii în cap. Toate de groază. Ca în Paranormal Activity.

3. Urăsc filmele de groază.

Uneori, la încurajările prietenilor, mă mai uit la așa ceva dar împreună cu ei, bineînțeles. O fac pe viteaza și apoi tot eu regret. Nu mai dorm bine, am senzația că o să mă tragă cineva din pat, mă ascund sub așternuturi, chiar dacă mă sufoc de cald și mă ia cu transpirații. Chinurile astea durează câteva zile, până uit de respectivul film.

4. Youtube mă binedispune.

Oricât de ciudat sună, e adevărat. Fie că ascult muzică, mă uit la filmulețe de beauty sau la vloggeri din SUA sau Marea Britanie, mă relaxez și mă binedispun. Nu știu exact de ce, așa că nu pot explica. Este o plăcere vinovată și ciudată. Cam așa se întâmplă și cu serialele.

5. ÃŽmi plac citatele.

Fie în stare pură, fie atribuite unei poze. De cele mai multe ori, imaginile au impactul vizual cel mai puternic, așa că pot spune că prefer să citesc citate în acest fel. Chiar am o colecție în calculator. O mie de foldere cu fel și fel de poze care exprimă stări, emoții. Iar când este momentul potrivit, pun câteva și pe Facebook. Bineînțeles că prietenul meu cel mai bun din punctul acesta de vedere este Pinterest, unde am dat pin la peste 800 de imagini cu citate până în momentul de față. De asemenea, am un document Word de vreo 300 de pagini cu citate adunate de-a lungul anilor.

Cred că am ajuns într-un stadiu în care acest ”hobby” a devenit o problemă. Nu È™tiu dacă mai este cineva atât de pasionat de ”quotes” dar...aici...sunt eu. Obsedată È™i...inofensivă. Stând într-un colÈ›, colecÈ›ionând citate...

Acum, dacă tot am terminat de înșirat chestiile dubioase de mai sus, vă invit să îmi spuneți ce ciudățenii aveți voi, chiar dacă nu se aseamănă cu ale mele. Le puteți spune aici, nu le vede nimeni, secretele voastre sunt în siguranță. :))

10 comentarii

Write comentarii
dan
AUTHOR
Saturday, February 15, 2014 delete

Mi e frica de injectii! Cum iti este tie de intuneric :(

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Saturday, February 15, 2014 delete

Asta am uitat sa o trec si eu pe lista! Cred ca tuturor ne e frica de injectii... :))

Reply
avatar
Creve
AUTHOR
Saturday, February 15, 2014 delete

Mai cunosc prietene și prieteni din Constanța care nu merg la plajă :)) Asta cu întunericul e tare :)) Nu pari genul :P Cu filmele de groază ai nimerit-o. Și eu le detest și nu m-aș uita la ele nici cu prietenii :D

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Saturday, February 15, 2014 delete

Nu par genul careia sa ii fie frica de intuneric? Inseamna ca par mai curajoasa in ochii tai :))

Reply
avatar
Lamiita Petre
AUTHOR
Sunday, February 16, 2014 delete

Pe langa multe altele le adaug si pe acestea :D

Reply
avatar
Creve
AUTHOR
Sunday, February 16, 2014 delete

Categoric pari mai curajoasă :))

Reply
avatar
Natural
AUTHOR
Sunday, February 16, 2014 delete

Mie mi-e frica sa ma uit la TV, in afara canalelor de sport.

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, February 16, 2014 delete

Trebuia sa spui macar unul care nu e trecut pe lista mea... :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, February 16, 2014 delete

:)) asta chiar e o temere logica... Decat sa vedem toate "vedetele"...mai bine lipsa. :D

Reply
avatar