Patru luni în America. Ce locuri voi vizita?

Friday, January 17, 2014 11 Comments A+ a-

Se pare că am devenit o prezență constantă în Blog and Roll-ul lui Daniel, ceea ce mă bucură foarte tare. Acest lucru vine la pachet cu o leapșă care îmi place extraordinar de mult. Este o leapșă călătoare pe care abia așteptam să o preiau.


Întrebările sunt următoarele și trebuie să recunosc că de prima...m-am îndrăgostit la prima vedere.

1. Ce locuri noi vreți să vizitați în 2014?

Toate locurile noi ce vreau să le văd anul acesta se află în America. Voi avea aproximativ 3-4 luni la dispoziție să fac asta, așa...printre picături, în zilele când voi fi liberă...dar mai ales în luna octombrie, care va fi dedicată exclusiv călătoritului.

În primul rând, cap de listă este New York. Nici nu se putea altfel. De când mă știu, sunt fascinată de orașul ăsta și cred că o să plâng de fericire atunci când voi păși pentru prima dată pe pământ new york-ez.


Apoi...urmează Chicago. Nu se află la distanță mare de locul unde voi sta (va fi mai aproape de mine...spre deosebire de New York, care e mai departe un pic), așa că este un must see, clar.


Aș vrea să dau o fugă și în Miami, însă nu știu exact dacă se va întâmpla asta. Parcă mai mult mă tentează partea de vest... Tânjesc după Los Angeles, San Francisco, San Diego, Las Vegas, Marele Canion... Cert e că îmi doresc să văd MULTE. Dar acest lucru depinde de...câți bani voi avea.


2. Ce locuri în care ați mai fost aveți pe lista de vacanță?

Nu voi avea timp să vizitez locuri unde am mai fost. Ținând cont că după sesiunea de examene vor urma câteva drumuri la București, probabil că acest oraș va fi trecut pe listă ca un fel de...loc de mini-vacanță.

3. Dacă ar fi să recomandați cuiva o stațiune de vacanță externă și una internă, care ar fi acelea?

Recomand Straja. Pe timpul iernii e super frumos acolo. Cine vrea să se simtă excelent...să ia și niște SuperBloggeri cu el. Chiar mă gândeam că de mă voi întoarce vreodată la Straja, nu cred că ar avea același farmec fără lumea cunoscută luna trecută acolo...

O stațiune de vacanță externă este Sharm el Sheikh, Egipt. O recomand din tot sufletul. Am fost în 2010 acolo și a fost superb. Cum vezi prin filme... Un lux de neimaginat, parcă eram în altă lume. Dar luxul de care spun este strict în stațiune. Când ieși de acolo...inclusiv când vizitezi Cairo, totul se schimbă subit. Intri într-un peisaj deprimant...cu mizerie și sărăcie. ”Frumosul” îl admiri doar în stațiuni. Atât. 

(Da, chiar așa arată stațiunea. Eu v-am zis că e superbă...)

Dacă vreți să mergeți în Egipt, faceți asta iarna. Noi am fost în ianuarie...și chiar am prins vreme bună. Adică nu a fost căldură extrem de mare. Dacă pleci vara acolo...mori de cald. La propriu.

Leapșa o predau următorilor: Vlad și Bogdan.

11 comentarii

Write comentarii
Radu Thor
AUTHOR
Friday, January 17, 2014 delete

Să vii cu multe poze! :) Şi amintiri plăcute!

Reply
avatar
Natural
AUTHOR
Friday, January 17, 2014 delete

Sa faci si pentru mine poze la Marele Canion, ca era si in articolul meu despre America :) In Egipt nu prea m-as duce cu tulburarile de acum, dar peste cativa ani... cine stie. Spor!

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, January 17, 2014 delete

Chiar m-am gandit ca nimeni nu s-ar duce in perioada asta in Egipt...dar altceva nu puteam recomanda :D

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Friday, January 17, 2014 delete

Nu aș vrea să vizitez nimic, doar să îmi fac o părere...eu nu cred în "American Dream". ^^

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Friday, January 17, 2014 delete

Am vazut ca ti s-a mai zis... dar multe poze.. :)) Asa vedem si noi ce au vazut ochisorii tai :*

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Friday, January 17, 2014 delete

Normal!! Abia astept :X

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

Ma bucur ptr tine Pinky! :* Cred ca esti o fata buna! :*

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Monday, February 10, 2014 delete

http://vladvvlad.wordpress.com/2014/02/10/leapsa-intarziataii-leapsa-calatoare/

Reply
avatar