Mărturisirea unei fete căreia nu îi place shopping-ul offline

Friday, December 20, 2013 6 Comments A+ a-

În fiecare an înainte de Crăciun intru în panică din cauza faptului că întotdeauna amân momentul cumpărării cadourilor pentru cei dragi până când nu mai e vreun magazin deschis. În zi de sărbătoare mă trezesc disperată, gândindu-mă că iar am comis-o.

Bineînțeles că și de data asta era cât pe ce să fac la fel, fiindcă nu mă pot autoconvinge în a mă duce în mijlocul bătăliei din hipermarketuri, tocmai pentru că nu suport aglomerația specifică Crăciunului. Și parcă încerc să le găsesc scuze sutelor de constănțeni care se calcă în picioare (la propriu) pentru ultimele produse de pe raft, însă nu pot! Singura explicație ar fi că întreaga populație lasă pe ultima sută de metri cumpărăturile! În loc să fim niște oameni normali...care să ascundă darurile printre hainele din șifonier începând cu luna noiembrie...ce facem, de fapt? Mergem la shopping când ne aducem aminte și tot noi ne plângem că nu am găsit un cadou potrivit mamei sau iubitului! E normală o astfel de întâmplare, fiindcă nu-i nimeni așa de fraier încât să-mi lase mie ultimul set de pahare de cristal sau sticla cu vinul preferat al tatălui...

De aceea, prietena mea cea mai bună s-a asigurat că anul ăsta eu nu mă voi mai plânge la ea din cauză că n-am cumpărat darurile perfecte, așa că mi-a recomandat să fac shopping online. Neștiind prea multe site-uri care să aibă produse calitative la prețuri accesibile, Diana mi-a sărit în ajutor spunându-mi de accesoriivin.ro, unde mi-am putut clăti ochii în așa fel încât nu am ieșit de pe site nici cu mâna goală, nici cu cardul pe zero.

Astfel, știind că îi place mult vinul alb păstrat la rece, m-am gândit să îi ofer prietenului meu o carafă rapid Ice Cooler. Cu ajutorul unui sistem de răcire rapidă, vinul se păstrează rece timp preț de mai multe ore. Totodată, cel mai important lucru mi se pare acela că băuturile sunt răcite în câteva minute, însemnând că nu îți ții nici musafirii, nici iubitul pe uscat, fiindcă vor putea bea vin rece foarte repede, nefiind nevoiți să ”savureze” băutura clocită de pe masă, până ce următoarea carafă se răcește.
Sunt sigură că prietenul meu va fi cât se poate de încântat de cadoul ales și în mod special de faptul că nu va mai primi încă un parfum. Fie vorba între noi, a adunat o colecție impresionantă din cauză că subsemnata, tare nepricepută în a cumpăra atenții în ultima clipă, alegeam să îi dăruiesc parfumuri. Iar de-a lungul timpului a strâns ceva, nu glumă!

În ultimă instanță vreau să vă mărturisesc că nu m-am putut abține și mi-am făcut mie însămi un cadou micuț și drăguț ce mi-a făcut cu ochiul de cum l-am văzut. Mi se pusese pata și m-ar fi durut sufletul cinci zile și cinci nopți dacă nu l-aș fi cumpărat! Așadar, spun cu mândrie că frigăruile nu îmi vor mai da dureri de cap, deoarece am achiziționat cel mai șmecher instrument inventat vreodată! Este un dispozitiv preparare frigăruie care cu siguranță îmi va menține bucătăria mai curată. Nu de alta, dar făceam un dezastru de nedescris de fiecare dată când mă apucam de treabă!


Chestiuța asta roșie este incredibil de practică. Datorită ei nu mă mai lungesc 3 ore atunci când fac frigărui, fiindcă tot ce trebuie să fac este să introduc bucățile de carne și legumele în suport, îl închid, apoi bățul intră prin orificiul dispozitivului, trecând prin toate ingredientele într-o clipită! Dacă nu mă credeți pe cuvânt, vă invit să urmăriți filmulețul de mai jos!


Concluzia acestui articol care este? Nu mai lăsați pe ultima sută de metri cumpărăturile pentru sărbători! Dacă sunteți ca mine și nu vă place să înotați printre oamenii care sunt în stare de orice pentru un simplu produs, vă recomand din tot sufletul să alegeți varianta mai simplă și mai comodă a shopping-ului, adică aceea online. De asemenea, vă asigur că aveți posibilitatea de a găsi cadouri mult mai frumoase față de cele aflate în supermarketul de la colțul străzii.

6 comentarii

Write comentarii
Radu Thor
AUTHOR
Saturday, December 21, 2013 delete

:)) Şmecheră ideea cu frigăruile! :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Sunday, December 22, 2013 delete

Da,anul asta am mers si pe shopping online dar si pe cel gen "maraton". Deci...pe toate caile :))))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Sunday, December 29, 2013 delete

Nici mie nu-mi place shoppingul online, de nicio culoare, sa-mi tocesc pingelele pentru o pereche de blugi :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, December 29, 2013 delete

Tie iti si place... E o diferenta :))))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, December 29, 2013 delete

Aoleo, nu-mi mai spune! Sa merg la cumparat de blugi ma dispera... :))

Reply
avatar