Sănătate la pahar - Rețetă de smoothie
Deoarece nu sunt înnebunită după salate (nici de fructe, dar nici de legume), am ajuns la concluzia că singura modalitate de a mă hrăni corespunzător este aceea de a-mi face ”salate la pahar”, adică smoothie-uri. Astăzi am făcut o combinație cu ceea ce am găsit prin casă, iar rezultatele au fost delicioase!
Ingrediente:
- 2 kiwi
- o banană
- un măr
- câteva felii de castravete
- sucul de la jumătate de lămâie
- apă rece
- o banană
- un măr
- câteva felii de castravete
- sucul de la jumătate de lămâie
- apă rece
Mod de preparare:
Mixează totul într-un blender până obții un piure fluid. Adaugă apă rece, dacă ți se pare că e prea groasă compoziția.
Smoothie-urile mi se par mai gustoase și mai hrănitoare față de apele enzimatice (cele dintâi sunt mai bogate în nutrienți decât cele din urmă). Diferența dintre cele două este aceea că apa enzimatică se obține prin amestecarea apei plate cu fructe / legume / verdețuri tăiate, iar smoothie-urile rezultă în urma mărunțirii complete a ingredientelor și amestecarea acestora cu apă sau lapte, în funcție de preferințe.
2 comentarii
Write comentariiDaca tot n-ai niciun comentariu, o sa iti spun ca ti-au iesit bine pozele. N-as bea asa ceva! :)))
ReplySunt chiar super bune smoothie-urile, nu inteleg de ce nu ai bea! Faci exact ca mama. Si ea a spus ca nici macar nu ar gusta. :))
Reply