Fă-l să se îndrăgostească de tine! Repede, până nu vine Valentine's Day!

Wednesday, January 22, 2014 9 Comments A+ a-

După cum se poate observa, zilele astea am doar musafiri unul și unul pe blogul meu. De ce spun asta? Fiindcă a venit rândul lui Vlad să ne încânte cu un articol scris în stilul lui caracteristic - super frumos! L-am invitat în casa mea, l-am poftit să ia loc pe fotoliul ROZ și sclipicios și i-am dat subiect de gândire. Știam că orice l-aș pune să scrie, o va face într-un mare fel. Nu știu de ce consideră că de cele mai multe ori aberează, pentru că nu este așa. Are el o chestie care te atrage și te face să aștepți nerăbdător fiecare articol în parte. Scrie lejer (ceea ce ador) și exact așa cum trebuie, astfel încât parcă ți-ai dori ca postările lui să nu aibă final, să citești tot mai mult.... 
  
Apropo, pe el tot la Straja l-am cunoscut, tot cu ocazia SuperBlogului. Nu numai că este un blogger foarte tare, dar este și un super băiat! Sinceră să fiu, dacă s-ar lăsa vreodată de blogging, cred că aș fi prima care l-ar lua la palme! Are un viitor strălucit și roz, așa presimt eu... :) Îl puteți găsi la Aberații pe diverse teme (nu știu de ce dar eu întotdeauna spun invers... Aberații pe teme diverse). De asemenea, dacă vreți să aflați cum trebuie să fie o fată pentru a-l face să se îndrăgostească de ea, vă invit să citiți în continuare. Și chiar dacă nu vreți să faceți coadă la ușa acestui burlac, invitația rămâne valabilă. Vă asigur că o să vă îndrăgostiți VOI de felul lui de a transforma gândurile în cuvinte...
  
ATENȚIE! PERICOL DE ÎNEC! Are niște ochi albaștri... :)

La invitația Biancăi - adică bloggerița roz cunoscută în blogosferă sub numele de Pinky (parcă era și un curcubeu pe acolo), voi scrie despre cum ar trebui să fie o fată pentru a mă face să mă îndrăgostesc de ea.  

Sincer? Una dintre cele mai grele întrebări la care am fost rugat să răspund. De ce? Pentru că sunt sigur că nu există o rețetă standard în acest sens. Deoarece experiența m-a învățat că nu pot face comparație de la o femeie la alta, fiindcă ce m-a atras la una dintre femei, clar nu am apreciat la cealaltă.  

Mă întreabă Pinky succint, lăsându-mă pe mine să dezvolt: cum ar trebui să se poarte o femeie, ce calități ar trebui să aibă, pentru a mă cuceri și a mă face să mă îndrăgostesc de ea? Repet: nu am nici cea mai vagă idee. Apreciez ca și calități generale inteligența, spontaneitatea, aspectul. Și le voi defini după cum urmează:  

1. Aspectul: clar este primul lucru care ne atrage atenția atunci când cunoaștem o persoană nouă. Și deși eu mă încadrez clar în categoria "barbat puțin mai frumos ca dracul -€“ nu cu mult”, recunosc faptul că aspectul este cel care de cele mai multe ori îmi atrage atenția. Deși datorită meseriei, aș putea menționa că o dată am fost impresionat prima oara de voce. Nu aș putea spune că sunt atras de "vampe”, dar clar - iar asta îmi va atrage multe injurii - îmi place ca o femeie să aibă un aspect echilibrat din toate punctele de vedere.  

2. Spontaneitatea: un lucru foarte important în cadrul primei discuții și în general. Pentru că măsura în care o femeie este spontană, probabil mă va face să mă simt atras sau nu de ea. Deoarece consider că pot accepta mult mai ușor un eventual răspuns negativ €“spontan, decât unul studiat. Un răspuns spontan clar îmi va da de gândit, pe când cel studiat mă va face să plec mai departe zâmbind, știind că nu este o persoană care mă poate atrage. Iar spontaneitatea are directă legătură cu următorul punct:  

3. Inteligența. Nu am fost atras niciodată de femei cu o inteligență redusă (ca să nu spun altfel), mai mult de 5 minute. Deși am cunoscut multe. Stând să mă gândesc la relațiile anterioare sau la femeile de care am fost îndrăgostit, cred că este elemntul principal. Am nevoie ca fata care mă face să mă îndrăgostesc de ea, să mă provoace, de la început până la final. Să mă facă să îmi pun întrebări pentru care nu am un răspuns. Să îmi testeze limitele.  

Referitor la întrebările roz, mă simt obligat să mă uit în trecut, la cele care mi-au marcat într-un fel sau altul viața, relații reușite, nereușite, sau doar fete de care pur și simplu m-am îndrăgostit  - și atât. Cu riscul (asumat) de a mă repetă, voi spune că nu știu cum trebuie să se poarte. M-am îndrăgostit de femei la care m-am uitat chiorâș la prima întâlnire, până la femei pe care din  prima clipă le-am simțit într-un fel. Calitățile, precum și defectele lor, le-am aflat pe parcurs. Fiecare fată, fiecare om, are stilul lui de a fi, de a se comporta, de a se face plăcut sau nu. De aceea spun că pentru ca o femeie să mă facă să mă îndrăgostesc de ea, nu există o rețetă.  Deși trebuie să existe un "quelque chose”.

9 comentarii

Write comentarii
Vienela
AUTHOR
Wednesday, January 22, 2014 delete

Ar fi chiar culmea sa existe o reteta universal valabila. Nu ar mai avea nici un farmec... Mi-a placut sinceritatea cu care ai scris, Vlad! Mi-a placut ca l-ai invitat la tine, Pinky, si ca ai ales acest subiect... :)

Reply
avatar
Andrei
AUTHOR
Wednesday, January 22, 2014 delete

Si cu cupidonul care-i faza? E arma secreta a fetei care nu detine cele 3 "calitati"?

Reply
avatar
Natural
AUTHOR
Wednesday, January 22, 2014 delete

Nu prea intelesei eu ce e cu euroii aia prin text, dar in rest esti OK :)

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
Wednesday, January 22, 2014 delete

:)) Daca pui o femeie sa faca un post asemanator ..sigur o sa fie mai lung si cu mai multe must have-uri :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

Mda, aia sunt dintr-o eroare. In general bagam diacritice in timpul scrierii insa din cauza problemelor calculatorului meu, a trebuit sa pun diacritice pe site-ul diacritice.ro si asa apare... Ma dispera!

Reply
avatar
Blueeyes21
AUTHOR
Thursday, January 23, 2014 delete

Damn.. nu sunt femeie.. deci incerc sa gandesc simplu(exista posibilitatea ca la acest raspuns sa par misogin), asa ca.. uneori simplitatea este cea mai buna... de ce sa ne complicam aiurea :D?

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, January 27, 2014 delete

Ai raspuns singur la intrebare. Nu esti femeie, de-asta gandesti simplu. Femeile sunt niste firi complexe si complicate, cuvantul simplu nu exista in dictionar din punctul lor de vedere! :D

Reply
avatar