Fetele se epilează doar vara

Sunday, January 05, 2014 22 Comments A+ a-

Pentru bărbați întotdeauna a fost un mister... Oare femeile se epilează chiar și iarna? Ori stau cu picioarele împădurite, ca să le țină de cald atunci când ies în gerul de afară? Fiți atenți, căci sunt pe cale să divulg ”marele secret”.

Toată vara...fetele sunt așa de catifelate... Merg la plajă dacă și numai dacă au îndepărtat tot părul de pe corp. De fapt, merg la plajă doar în zilele când au chef să se epileze. Știți cum e...
- Alo! Bună fată, ce faci? Te-am sunat să te întreb dacă vrei să mergem azi în Mamaia.
- Bună... Ce să fac, stăteam în pat, că mă cam doare burta. Nu merg. Sunt în perioada aia a lunii... (în traducere: nu sunt în perioada aia a lunii, doar că nu am chef să mă epilez, așa că îți bag cea mai bună scuză pentru a nu mă obliga să merg cu tine la plajă).
- Aaa! Ok! Mergem când îți trece! 
- Da, fată! Dacă nu aveam problema asta mergeam azi. Dar așa...

Atunci când vine iarna, lucrurile stau cu totul altfel. Domnișoarele se epilează tot mai rar. Nu din cauză că le-ar proteja blănița de frig, ci pentru că nu au chef să o facă. Fetele implicate într-o relație au obiceiul de a se jupui destul de des, bineînțeles, doar în cazul în care sunt la începutul relației și vor să îl dea pe spate pe respectivul băiat. Repet, asta e doar așa...de impresie. După ce vor ajunge să se cunoască mai bine, după ce vor fi super relaxați unul în preajma celuilalt, ușor-ușor, fetele încep să o lase mai moale cu epilatul. Totul începe timid...
- Iubi, vezi că sunt neepilată pe picioare. Mi-a crescut puțin de tot, sper că nu te deranjează!
- Nici nu am băgat de seamă! (răspunsul acesta ori este adevărat, ori ține locul unui ”Cum să nu simt, frate? Chiar dacă ți-a crescut câțiva milimetri, ești aspră! De ce crezi că nu pun mâna prea des pe picioarele tale? Dar...nu pot să-ți spun chestiile astea în față, fiindcă te-ai simți prost, te-ai supăra și nu aș mai avea parte de acțiune în seara asta!”)
După ce au făcut primul pas, vor pune în aplicare planul B. Vor urma zilele în care se epilează doar până la genunchi.
- De la genunchi în sus e puf. Nu se simte nașpa, deci nu ar trebui să facă  figuri. 
Trecând și de această etapă, bineînțeles că va urma și ultima parte a planului diabolic. Nu se vor mai epila deloc! Vor face astfel încât iubiții / soții se vor obișnui cu picioarele stufoase, sperând că într-un final le vor accepta așa cum sunt. Este foarte posibil ca majoritatea bărbaților să cadă în capcana păroasă, tocmai din cauză că le este frică de reacțiile irascibile ale femeilor de lângă ei. Alții, în schimb...
- Dragă, dar tu nu mai ai de gând să te epilezi? spuse el, mai în glumă...mai în serios.
-  Ce vrei să spui?
- Păi s-a făcut o lună de când nu te-ai epilat. Nu crezi că a trecut cam mult timp? Ai putea să-ți faci codițe...
- Tu chiar ești nesimțit! Cum poți să-mi zici așa ceva? Până acum nu te-a deranjat! 
- M-a deranjat de la început, dar nu am zis nimic... Îmi era rușine... Nu am vrut să te simți prost, dar acum mă simt eu aiurea. O să ajungi să fii mai păroasă decât mine pe picioare! Noaptea, când vreau să te iubesc și eu, parcă simt că fac dragoste cu alt bărbat! Așa aș crede dacă nu aș fi sigur că ești tu în pat... Și am tot așteptat să îți vină ideea strălucită de a fi sexy pentru mine mai des...
- Nu pot să cred ce scoți pe gură! Din seara asta dormi în sufragerie! Ca să nu mai ai impresia că dormi cu un bărbat, nerușinatule! Și nici nu mă epilez când ai tu chef, ai înțeles? 
Sigur că multe femei vor nega toate aceste lucruri spuse mai sus, însă... Doamnelor! Chiar dacă nu ne place să recunoaștem, știm că sunt adevărate! :)

Cele mai norocoase sunt fetele singure. Ele chiar pot sta neepilate întreaga iarnă, fără să își facă griji din cauza vreunui iubit mofturos. Cine știe? Probabil din acest motiv sunt singură! Deși multă lume poate crede că-s mult prea pretențioasă la bărbați, sau că nu vreau să îmi bat capul cu altă persoană, adevăratul motiv este acesta: nu vreau să am prieten, fiindcă nu am chef să pierd minute prețioase din viața mea epilându-mă! Fac destul acest lucru întreaga vară, așa că pe perioada iernii... give me a break!

Să vedeți cum o să fie atunci când îmi va pune unul capac, de o să fiu în stare să mă epilez zi de zi! Uite, pentru Ian Somerhalder m-aș epila mai des, recunosc!


Măi, să nu credeți, totuși, că fetele stau trei luni cap-coadă cu pădurea neagră pe picioare. Când mai avem chef să ne facem gigea... Adică atunci când ni se pare și nouă că dăm în nesimțire, alegem ÎN SFÂRȘIT lama de ras, epilatorul sau ceara. Ce e mișto când te faci cu epilatorul sau cu ceară este că stai câteva săptămâni super smooth. Partea REA e că doare. Rău! De îți dau lacrimile și iei tot neamul la înjurat. Dar ce nu fac fetele pentru a fi frumoase! Chiar și așa, o dată pe lună! E ceva...decât deloc!

Și ce mândre suntem în momentul în care ajungem să simțim după atâta timp...pielea fină. Când dai cu mâna pe picioare nu te mai oprește pătura de păr. De ne-ar crește pe cap așa de repede un păr des și cu firul rezistent și gros, nu am avea nimic împotrivă! Păcat că e prezent pe picioare...
- M-am epilat, pune mâna! Ce finuță sunt, ah? Parcă uitasem cum e senzația asta...

P.S. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare! 

22 comentarii

Write comentarii
Joice
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Eu fac parte din cele norocoase :)) Am parul pe picioare foarte FOARTE rar :)) Daca nu ma epilez 3 saptamani, abia se vad cateva fire. Iarna cred ca ma epilez o data la o luna jumate, poate si mai rar daca n-am chef sa port fuste sau pantaloni scurti :)) Alta bafta e ca si daca incepe sa creasca parul, la 3 fire cate am, nici nu se simte :))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Pff eu mi-am facut 6 sedinte de epilare definitiva,abia ce mai imi creste un firisor de par pe luna ca de poate nu a avut efect in locul ala sau cine stie ce...Deci de acum nu mai am nici o grija, fac doar intretinerea la cateva luni sau doar o data pe an ca nu mai am nevoie

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Ce norocoasa esti! :)))))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Si pe mine ma batea gandul sa ma epilez definitiv, insa sunt foarte scumpe sedintele astea.. :(

Reply
avatar
Andreea
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

chiar sunt foarte adevarate sedintele astea?

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Hm...oare cat de tare imi convine sa iti dau dreptate??? Nu prea imi convine, dar pamflet au nu...uneori in gluma se spune cel mai bine adevarul. Si eu sunt epilata....acum. :)

Reply
avatar
Eddie
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Singurul băiat care comentează aici. Oi oi oi câte am aflat despre domnișoare și obiceiul cu epilatul. Interesantă chestie. :)) Dar ce părere ai despre băieții care se epilează pe picioare? Luând în calcul dialogul de mai sus unde bărbatul spune că are senzația că face dragoste cu un bărbat. Oare o fată ar simți că face dragoste cu o altă fată, dat fiind faptul că bărbatul e epilat? :))))))

Oricum, tare articolul. :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Da, chiar am auzit si alte fete care si-au facut epilare definitiva. Cert e ca nu am fost niciodata in apropierea uneia, ca sa vad si eu...rezultatele... :))

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Chiar asa.. Desi sunt multe exagerari in articol, trebuie sa recunoastem ca nu prea e placuta durerea cauzata de epilat. Insa baba sufera la frumusete! :D

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Barbatii care se epileaza pe picioare ma enerveaza. Parca li se duce toata masculinitatea odata cu disparitia parului... Nu ma atrage deloc acest tip de oameni. :))

Reply
avatar
Natural
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

"Si parul ei cadea-n fuioare, Dar nu pe cap, ci pe picioare" :))))

Bine mai, schimbasi tema si acum scrii roz si Pinky cu verde? :)
Macar schimba culoarea de titlu ca sa duci mai degraba spre natura decat spre roz :)

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Pai totul e cu verde, nu e cu roz. Nu inteleg la ce te referi :)))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Cât am râs...foarte amuzant! Dar și foarte adevărat :))

PS: Îmi plac mult "hăinuțele" noi ale blogului!

Reply
avatar
Miu Miu
AUTHOR
Sunday, January 05, 2014 delete

Wrong wrong, iubita :)))) Ma epilez saptamanal, zici ca ma pensez pe picioare, nu suport parul si sunt intr-o relatie de 7 ani jumate si mereu m-am epilat la fel :)) SI inainte tot asa faceam. Hai sa fim sincere, ne epilam pt noi nu pt ei, eu vreau sa fiu fina pe picioare pt ca ma respect nu ca ma vede El :D

Te puuuup. :*:*

shoeper-women.blogspot.ro

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Monday, January 06, 2014 delete

Eu chiar ma pensez pe picioare! :)) Atunci cand raman cateva firicele...pun penseta la treaba.
Si asta asa este, trebuie sa fim frumoase pentru noi, in primul rand... :* :*

Reply
avatar
caro
AUTHOR
Tuesday, January 07, 2014 delete

:))))) nu sunt de acord intru-totul, dar in mare parte da.

Reply
avatar
Lavinia Dance
AUTHOR
Tuesday, January 07, 2014 delete

Mi-a plăcut articolul! :)
Am şi râs :D

Reply
avatar
BiancaBiziiac
AUTHOR
Tuesday, January 07, 2014 delete

Ma bucur ca te-am inveselit! :D

Reply
avatar
mdsimina
AUTHOR
Sunday, January 12, 2014 delete

cat imi place cum ai scris chestia asta!

Reply
avatar