- Citește foarte bine enunțul și cerințele probei, pentru a te asigura că ai înțeles ce ți se cere! Dacă nu ai înțeles, pune întrebări (pe site sau pe grup) înainte de a scrie articolul!
- Respectă cu sfințenie cerințele tehnice! Dacă sponsorul stabilește o limită de cuvinte, încadrează-te în acea limită. Dacă sponsorul vrea trei cuvinte-cheie și două link-uri, fii sigur că pui trei cuvinte-cheie și două link-uri. Dacă sponsorul spune că link-urile trebuie să fie pe anumite cuvinte-cheie, make sure to do so. De aceea este foarte important ca tu, dragă SuperBlogger, să citești foarte bine enunțul și cerințele tehnice ale fiecărei probe!
- Nu te grăbi! Ai șapte zile la dispoziție pentru a găsi cea mai bună idee de articol! Chiar nu este nevoie să înregistrezi pe platformă din prima zi. Graba strică treabă. Mai gândește-te, poate peste trei zile îți vine o idee și mai bună!
- Pune-ți imaginația la contribuție! Majoritatea sponsorilor nu vor să le faci reclamă pe față! Unii, însă, vor advertoriale pure. Pentru a-ți da seama care-i diferența dintre cele două tipuri de sponsori, trebuie să citești care sunt criteriile de jurizare ale fiecărei probe. În acest fel vei vedea pe ce se pune accent la fiecare probă și ce vrea sponsorul de la tine.
- Urmărește emisiunile de pe RadioLynx, fiindcă poți afla informații importante și utile de la invitații speciali, adică de la... sponsori, bineînțeles! Dacă ești pe fază, le poți pune întrebări prin intermediul grupului de Facebook.
- Nu te enerva atunci când primești un punctaj mai mic decât cel pe care îl așteptai, fiindcă nu rezolvi nimic în acest mod. Dacă ai nelămuriri, folosește-ți contestațiile. Acestea sunt cele prin care îți rezolvi problemele fără a face riduri. Dar folosește-ți contestațiile cu cap. Ele se termină mai repede decât crezi, așa că trebuie să știi când e momentul potrivit pentru a le scoate la înaintare.
- Nu-ți vărsa năduful pe blog. Îți spun din proprie experiență, ai face o greșeală.
- Străduiește-te să scrii cât mai corect! Contează enorm acest lucru! Eu, personal, nu i-aș acorda punctajul cel mai mare unui blogger care știe limba română, dar nu prea.
- Nu rata deadline-urile! Punctele de penalizare te vor trage spre fundul clasamentului!
- Ai încredere în tine și încearcă să îți depășești propriile limite și așteptări. Știu că poți scrie mai bine de atât. Și tu știi că poți scrie mai bine de atât. Important e să îți dai interesul și să profiți cât poți de mult de latura ta creativă.
- Enjoy the ride! Bucură-te de experiență, împrietenește-te cu ceilalți SuperBloggeri, scrie articole din suflet! După ce se vor termina probele, vei duce dorul competiției, te asigur.
- Dacă la final nu vei fi pe primul loc, e ok. Tot câștigător SuperBlog te vei numi, fiindcă până în acel moment tu deja vei fi câștigat câțiva prieteni pe viață!
- Vino la Gală! După atâta scris, meriți un weekend plin de distracție alături de oamenii faini din spatele monitoarelor! Te asigur că îți va face plăcere să îi cunoști pe ceilalți și vei simți că faci parte dintr-o SuperFamilie mare și unită! Creează-ți amintiri alături de ei! Alături de noi!
Îți urez SUCCES!
Foarte bine ai punctat!
ReplyDeleteIa să vedem dacă e rețeta-minune! :))))))
Pentru mine a fost. :D
DeleteSi nu in ultimul rand, daca vreti sa mai concurati, nu faceti ca noi :)
ReplyDeleteUn sfat foarte bun! Good job, Daniel! :)
DeleteClar și delicat, B! Felicitări! :D SuperFamilia, SuperBlog, SuperDistracție :)
ReplyDeleteMultumesc, Stefan! :D
DeleteToate-s SUPER atunci cand vine vorba de SuperBlog! :)
SuperOameni, SuperPrieteni, SuperFamilie, SuperDistractie... adica SuperBlog! :D
Foarte utile informatiile. Multumim.
ReplyDeleteCu mare placere! :)
DeleteConfirm că e bună rețeta! :))
ReplyDeleteConfirm ca ai dreptate. :))
Delete