Ce experiență am avut cu shake-urile Gerlinea?

Tuesday, May 16, 2017 0 Comments A+ a-

Datorită uneia dintre campaniile BUZZstore am avut ocazia să testez shake-urile Gerlinea (cafe frappe, cu fructe exotice și cu ciocolată).


Astfel, imediat ce am intrat în posesia lor am avut grijă să le introduc în alimentația mea zilnică cu scopul de a-mi înlocui o masă (în general micul dejun) cu un shake Gerlinea. Fiecare dintre shake-urile pe care le-am primit promiteau să mă ajute în eliminarea câtorva kilograme pe care nu le consideram necesare (nu mi-am propus să dau un anumit număr de kilograme jos, am lăsat shake-urile să mă surprindă) sau în menținerea greutății pe care o aveam la momentul respectiv.

Recunosc, prima dată am încercat cafe frappe-ul, deoarece în general îmi plac frappe-urile reci și nu mică mi-a fost mirarea atunci când am constatat cât de gustos era acela. Dulce, aromat și foarte ușor de transportat în poșetă, mi-a lăsat o impresie foarte bună, păstrându-mi senzația de sațietate până aproape de ora prânzului.Shake-urile cu aromă de fructe exotice au fost la fel de eficiente, chiar dacă gustul lor nu a fost la fel de dulce, ci din contră, un pic acrișor, dar asta mi-a plăcut.


Nu în ultimul rând, shake-urile cu ciocolată au devenit rapid preferatele mele, deoarece prin intermediul lor am putut începe folosirea celui mai roz, feminin și drăguț shaker dintre toate cele pe care le-am văzut până la ora actuală.


Am amestecat pudra de ciocolată cu 200 ml de apă rece (nu beau lapte, nu îmi place), am agitat shakerul cât se poate de bine, apoi am savurat în voie deliciul de ciocolată. Aceste shake-uri mi s-au părut mai sățioase decât celelalte două tipuri, dar și mai pe placul sufletului meu, întrucât sunt o iubitoare de ciocolată.

După perioadă testării am ajuns la concluzia că am reușit să slăbesc aproximativ 2 kilograme fără prea mult efort. Cu toate că nu am făcut sport, nici nu am exagerat cu mâncarea. În general nu am în meniu mâncăruri grase (niciodată nu le-am agreat), dar am savurat deseori cartofi prăjiți cu cașcaval și prăjituri cu ciocolată.

În ciuda plăcerilor mele culinare shake-urile Gerlinea mi-au oferit rezultate bune. Sunt convinsă că acestea ar fi fost și mai bune dacă făceam sport zilnic sau măcar de câteva ori pe săptămână, dar și dacă renunțam la cartofi prăjiți și dulciuri.

Momentan încă nu se poate pune problema de un asemenea ”abandon”, dar sper ca ușor, ușor pe viitor voi reuși să renunț la mâncăruri prăjite și dulciuri și le voi înlocui cu fructe și legume proaspete, smoothie-uri, green juice-uri și carne de pui gătită la abur.

Vă recomand cu drag shake-urile Gerlinea pentru a vă începe formarea unui lifestyle cât se poate de sănătos și de echilibrat, dar și introducerea în rutina voastră zilnică a mișcării, precum și introducerea în meniul zilnic a mâncărurilor cu cât mai puține grăsimi, zaharuri sau săruri!

P.S. Beți multă apă! Pielea voastră iubește hidratarea care pornește din interior!